Įkraunama...
Įkraunama...

Paella

Temoje (tik 2 psl.) yra keletas nesudėtingu receptų, tik reikia paskaityti bigsmile.gif

Jau 3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 17 sausio 2008 - 09:58
As juos visus tris perskaiciau ir sudetingumas man ne esme. Bet is tu triju ne vienos nera su makaronais Paellos rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip matai į paelos sudėtį įeina ir mėsos, ir žuvies produktai. Ar valgant nesijaučia, kad jie tarpusavyje nedera? Ketinu vieną patiekaliuką gaminti, tik nežinau ar tarpusavyje nesusipjaus ingridientai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jazminutė @ 2008 02 08, 16:40)
Kaip matai į paelos sudėtį įeina ir mėsos, ir žuvies produktai. Ar valgant nesijaučia, kad jie tarpusavyje nedera? Ketinu vieną patiekaliuką gaminti, tik nežinau ar tarpusavyje nesusipjaus ingridientai  g.gif

Na man tai labai skanu, Is pradziu pasiziureju atrode, kad nesusiderins produktai, pati ne nebuciau susigalvojusi bandyti gaminti. Bet pagyvenus beveik du menesius Ispanijoje isbandziau visas paellos rusis, kokias tik galima buvo rasti. Ir tikrai patiko sitas patiekalas, ir tikrai skanu ir susiderina juros gerybes su vistiena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 02 09, 14:21)
Na man tai labai skanu, Is pradziu pasiziureju atrode, kad nesusiderins produktai, pati ne nebuciau susigalvojusi bandyti gaminti. Bet pagyvenus beveik du menesius Ispanijoje isbandziau visas paellos rusis, kokias tik galima buvo rasti. Ir tikrai patiko sitas patiekalas, ir tikrai skanu ir susiderina juros gerybes su vistiena thumbup.gif

O su makaronais bandei?

senokai ant mano stalo buvo paellos, jei savaitgalį niekur neišvyksiu, tai gaminsiu su jūros gėrybėmis, niam, niam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 02 11, 10:46)
O su makaronais bandei?
senokai ant mano stalo buvo paellos, jei savaitgalį niekur neišvyksiu, tai gaminsiu su jūros gėrybėmis, niam, niam rolleyes.gif

Bandziau ir labai labai patiko, deja kaip ja pasigaminti taip ir nerandu. Siuo metu MB isvykes i Portugalija labai tikiuosi, ad gal is ten man receptuka parves ax.gif
Atsakyti
Tai improvizuok. Pradzioje visada gamindavau pagal recepta, dabar jau igudusi, tai dedu pagal nuotaika ir ta ka turiu bigsmile.gif Nevisada labai skaniai gaunasi, bet valgyti galima, cia as bendrai apie maisto gaminima.
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 02 11, 11:46)
O su makaronais bandei?

Eikit sau!!?? paella su makaronais?? dar tokio dalyko negirdejau...
Papildyta:
QUOTE(jazminutė @ 2008 02 08, 17:40)
Kaip matai į paelos sudėtį įeina ir mėsos, ir žuvies produktai. Ar valgant nesijaučia, kad jie tarpusavyje nedera? Ketinu vieną patiekaliuką gaminti, tik nežinau ar tarpusavyje nesusipjaus ingridientai  g.gif

cia tai teisybe. Kazkur skaiciau valensijieciu pamastymus apie paella - tai anys raso, kad paella turi buti arba su mesa (paukstiena, triusiena), arba su juros gerybemis. Maisyti ju nedera.
Papildyta:
QUOTE(Fergie @ 2008 02 11, 11:46)
O su makaronais bandei?

pasirodo, akurat yra... vadinasi fideua...
Atsakyti
Na tai, kad tu negirdejai, tai dar nereiskia, kad tokios nera mirksiukas.gif mes buvom Huelva (daugiau nei menesi ten buvom) mieste, pietu Ispanijoje, ten paella is makaronu labai populiari, po to nuvykom i Logrono (netoli Bilbao ) ten irgi radom paellos su makaronais, tik siek tiek kitaip pagamintos. Kai tik gausiu receptuka, butinai cia parasysiu 4u.gif
Atsakyti
as ispanijoj nebuvau, tad kaip tikroji paella turi atrodyti net nezinau. bet budama prancuzijoj radau recepta, ir nuo tada paella tapo vienu pagrindiniu mano patiekalu smile.gif ir skanu, ir pigu bigsmile.gif
as gamindama savo "paella" ryzius visada pakepinu su aliejum ir prieskoniais. tada dar ant karstu ryziu pilu paruostas darzoves, mesa, tomato ir pripilu vandens ryziams isbrinkti. lietuvoj ta "paella" gaminu tik su mesa, ir man niekada ji net nepanaseja i plova vien jau prieskoniu ir kepintu ryziu deka.
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 02 16, 22:34)
as ispanijoj nebuvau, tad kaip tikroji paella turi atrodyti net nezinau. bet budama prancuzijoj radau recepta, ir nuo tada paella tapo vienu pagrindiniu mano patiekalu smile.gif ir skanu, ir pigu  bigsmile.gif
as gamindama savo "paella" ryzius visada pakepinu su aliejum ir prieskoniais. tada dar  ant karstu ryziu pilu paruostas darzoves, mesa, tomato ir pripilu vandens ryziams isbrinkti. lietuvoj ta "paella" gaminu tik su mesa, ir man niekada ji net nepanaseja i plova vien jau prieskoniu ir kepintu ryziu deka.

Bandysiu šiandien ir aš gaminti. biggrin.gif
Norėčiau tik sužinoti kokius prieskonius dedate. ax.gif
Atsakyti
fideuada - tai panasus i paella patiekalas is plonu mamakronu (tipo sovietine lapsa),bet tai jokiu budu ne paella...,nes dedami kitokie ingredientai ir kitaip gaminama 4u.gif
Atsakyti