man dar kojos tai kojos ne taip jau ten tie plaukeliai iauga,na bet jau bikini sritis tai nezinau,ko tik nebandziau ir pries ir po su spiritu trindavau ir antiseptiniu kremu tepiau ir vistiek iauga ir dar kartais nuo to kad iauga supuliuoja ziauru vpadekitegaliu ka daryt
padekit
QUOTE(Simmona @ 2005 03 24, 18:12)
man dar kojos tai kojos ne taip jau ten tie plaukeliai iauga,na bet jau bikini sritis tai nezinau,ko tik nebandziau ir pries ir po su spiritu trindavau ir antiseptiniu kremu tepiau ir vistiek iauga i
o tu ka, tikejaisi kad nuo spirito ar antiseptinio kremo jie neiaugs? taigi ne tam sios priemones skirtos
QUOTE(Simmona @ 2005 03 24, 19:12)
man dar kojos tai kojos ne taip jau ten tie plaukeliai iauga,na bet jau bikini sritis tai nezinau,ko tik nebandziau ir pries ir po su spiritu trindavau ir antiseptiniu kremu tepiau ir vistiek iauga ir dar kartais nuo to kad iauga supuliuoja ziauru vpadekitegaliu ka daryt
padekit
O tu ir bikini su depiliatorium pravarai?
QUOTE(liepsnele @ 2005 03 25, 08:19)
O tu ir bikini su depiliatorium pravarai?
jo bikini irgi su epiliatoriumi pravarau pradzioj buvo liuks menesi ramu dabar ssssssssssssssssss paskutinis su tais iaugusiais plaukais
QUOTE(babarskas @ 2005 03 25, 07:13)
o tu ka, tikejaisi kad nuo spirito ar antiseptinio kremo jie neiaugs? taigi ne tam sios priemones skirtos 
na as zinau kam tos priemones skirtos tikejausi kad ben tu pulinuku nebus
ir kodel viskas moteriai skirta
Vistik pagrindine kovos su iaugimu priemone - pylingas (sveitimas). Kremas po skutimo - tam kad oda greiciau atsigautu, kad nebutu spuogelio. (as labiausiai suzaveta Oriflame vyrisko balzamo po skutimosi - "Rebel". Jame yra ramuneliu, kurios ypac ramina.)
O jei tik patingiu papilinguot - iaugimu visur, ir ant kojyciu ir bikinio zonoj.. Jei nepatingiu - grazu...
Pameginkit
O jei tik patingiu papilinguot - iaugimu visur, ir ant kojyciu ir bikinio zonoj.. Jei nepatingiu - grazu...
Pameginkit
sindy o ar oda ve per jaurti bikini srityje pilingui,na su kojom tai kaip su kojom bet ta nelemta bikini sritis tai
na gal reiks pabandyt
na gal reiks pabandyt
QUOTE(Sindy @ 2005 03 30, 02:02)
Vistik pagrindine kovos su iaugimu priemone - pylingas (sveitimas). Kremas po skutimo - tam kad oda greiciau atsigautu, kad nebutu spuogelio. (as labiausiai suzaveta Oriflame vyrisko balzamo po skutimosi - "Rebel". Jame yra ramuneliu, kurios ypac ramina.)
Pameginkit
Pameginkit
O pilingas tai čia su tais šiurkščiais kremais? Kiek kartų reikia jį daryti? Kaip tik gavau tokį pilinginį grūdėtą daiktą reiks pradėt naudot.. Visgi artėja vasara
QUOTE(Bajm @ 2005 08 17, 10:27)
Praeitą sav. nusipirkau vaško Savanorių g. Vilniuje
ten dar buvo pardavinėjamas vaškas būtent iįauginėjančiams plaukeliams - tik nežinau ar efektyvus?
dar norėjau paklausti, ar jūs pilinguojat depiliuojamas vietas tik prieš depiliaciją ar kiekvieną kartą maudantis ????????????
ten dar buvo pardavinėjamas vaškas būtent iįauginėjančiams plaukeliams - tik nežinau ar efektyvus?
dar norėjau paklausti, ar jūs pilinguojat depiliuojamas vietas tik prieš depiliaciją ar kiekvieną kartą maudantis ????????????
Kai išbandysi vašką būtinai parašyk ar efektyvus
O aš piniguoju kada netyngiu
QUOTE(Bajm @ 2005 08 17, 09:27)
Praeitą sav. nusipirkau vaško Savanorių g. Vilniuje
nu ka norit ta sakykit, bet kaip vaskas gali apsaugot nuo plaukeliu iaugimo? vaskas yra vaskas , mano galva
QUOTE(babarskas @ 2005 08 17, 15:02)
nu ka norit ta sakykit, bet kaip vaskas gali apsaugot nuo plaukeliu iaugimo? vaskas yra vaskas , mano galva