Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 17, 15:09)
esmė paruošime prieš depiliaciją ir depiliacijos technikoj - kad plaukeliai turi būt raunami palei jų augimo kryptį, o ne priešingai.  g.gif

nu aš taip ir darau, bet vis tiek įauginėja verysad.gif
Atsakyti
sveikutes...esu krapstuke ir pan, todel depiliacija darausi su pincetu...kencia kojos, pazastys ir bikini. budas trunka ilgai - bet man malonumas neapsakomas, juolab nepatinka kai maziukai velniukai dygsta ir akis bado. oda aisku jautriai reaguoja, per grubiai sugnybus ir zaizdeliu gali atsirasti, bet esme ne tame. esme tame, kad po sios depiliacijos susilpneje plaukeliai pradejo masiskai ir pulingai iaugineti. o baisiausia tai, kad zaizdelems sugijus, jos palieka demeles ant odos. todel vel tenka griebtis peiliuko pagalbos, po kurio is vieno svogunelio po 2-3 plaukelius auga. kazkoks marazmas. vien del sitos priezasties neinu pas kosmetologe depiliuotis vasku - juk principas toks pats. ar klystu?
Atsakyti
Principas gal ir tas pats,bet priemones pries ir po,manau skiriasi...
Atsakyti
kai pradejau vasku raut plaukus tai kai nauji dygsta labai niezti, nusikasydavau visas kojas, is pradziu nelabai supratau kame reikalas, paskui apziurejau kojas ogi jie iaugineja... tai dabar pilinguoju kas vakar, niezti maziau ax.gif
Atsakyti
geriausia yra su pilingu gerai nuprausti kojytes ir tik tada naudotis elektriniu epiliatorium tada nieks niekur neiauga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2005 08 22, 13:56)
sveikutes...esu krapstuke ir pan, todel depiliacija darausi su pincetu...kencia kojos, pazastys ir bikini. budas trunka ilgai - bet man malonumas neapsakomas, juolab nepatinka kai maziukai velniukai dygsta ir akis bado. oda aisku jautriai reaguoja, per grubiai sugnybus ir zaizdeliu gali atsirasti,

Nepykit, blink.gif
bet čia - mazochizmas neapsakomas doh.gif lotuliukas.gif

Nu man tai nerealių pastangų reikia, kad su pincetu tik per bikinį sritį prasieiti unsure.gif , bet karts nuo karto tenka verysad.gif
Su vašku nebandžiau, bet vistiek bijau g.gif
Na, narėčiau, bet bijau blush2.gif
Atsakyti
merginos, o gal kas zinot, jei po pirmos bikini srities depiliacijos vasku (kosmetologiniam) plaukeliai iaugineja, tai ir ateity tas pats bus? o gal kaip nors pripranta oda veliau?
nuejau pas kosmetologe, prasikankinau valanda. tai pusantros savaites buvo ramu, o paskui pradejo listi plaukeliai ir dar iaugineja kai kurie blink.gif
Papildyta:
o gal cia kosmetologe kalta? kaip nors ne taip procedura atliko?
zodziu, bukit geros, pasidalinkit patirtim unsure.gif
Atsakyti

Aš irgi įaugusių plaukų augintoja biggrin.gif
Šienauju su epiliatorium pažastis (niekas neįauga, tfu tfu, arba lengvai išsikrapšto lauk), kojas (baluzdų vidinėj pusėj įauga) ir bikini - čia įauga beveik viskas cry.gif Pilingai nepadeda.
Prieš beveik dvi savaites nusipirkau kremą Byly Retard 2in1 po depiliacijos nuo plaukelių įaugimo. Jis atseit padeda pasišalinti raginiam odos sluoksniui ir neleidžia susidaryti naujam, tai jau po truputį padėtis gerėja, ilgai neišlindę plaukiukai artėja dienos šviesos link thumbup.gif Dalis ir visai išlindo clap.gif Neseniai per tuos įaugėlius teko ir pirties atsisakyti - kur aš tokia rodysiuos? doh.gif blush2.gif
Bet bijau nugirti, paskum vėl ims įauginėt rolleyes.gif ir rupkė brungus - už 250ml 36Lt verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 03 25, 21:10)
Aš irgi įaugusių plaukų augintoja  biggrin.gif
Šienauju su epiliatorium pažastis (niekas neįauga, tfu tfu, arba lengvai išsikrapšto lauk), kojas (baluzdų vidinėj pusėj įauga) ir bikini - čia įauga beveik viskas  cry.gif  Pilingai nepadeda.
Prieš beveik dvi savaites nusipirkau kremą Byly Retard 2in1 po depiliacijos nuo plaukelių įaugimo. Jis atseit padeda pasišalinti raginiam odos sluoksniui ir neleidžia susidaryti naujam, tai jau po truputį padėtis gerėja, ilgai neišlindę plaukiukai artėja dienos šviesos link  thumbup.gif  Dalis ir visai išlindo  clap.gif  Neseniai per tuos įaugėlius teko ir pirties atsisakyti - kur aš tokia rodysiuos?  doh.gif  blush2.gif 
Bet bijau nugirti, paskum vėl ims įauginėt  rolleyes.gif  ir rupkė brungus - už 250ml 36Lt  verysad.gif

tikrai brangus ax.gif as tai turiu ta kazkoki augalu ekstrakta, kur visos kosmetologes siulo. bet nzn, nelabai jis man padeda. o tam atvejui, jei i pirti prireiktu, turiu maudymuka su sortukais lotuliukas.gif

bet taip ir nesulaukiau atsakymo: po ilgesnio depiliavimo vasku situacija nepagereja? plaukai toliau sekmingai iaugineja? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aglaja @ 2006 03 25, 23:16)
tikrai brangus  ax.gif  as tai turiu ta kazkoki augalu ekstrakta, kur visos kosmetologes siulo. bet nzn, nelabai jis man padeda. o tam atvejui, jei i pirti prireiktu, turiu maudymuka su sortukais  lotuliukas.gif

bet taip ir nesulaukiau atsakymo: po ilgesnio depiliavimo vasku situacija nepagereja? plaukai toliau sekmingai iaugineja?  doh.gif

Kaip suprantu, depiliuojant vašku plaukeliai atauga silpnesni, nes jie visada išraunami, o ne nutraukiami, kaip būna su epiliatorium. Taigi jei oda linkusi augintis storą raginį sluoksnį, tam silpnesniam plaukeliui kur kas sunkiau išsiropšti į paviršių. Dėl to ir tenka ieškotis priemonių, kurios tą raginį sluoksnį nuolat šalintų unsure.gif Vienžo vaškavimas savaime neišgelbės verysad.gif
Skaičiau, kad ir dėl neteisingos rovimo krypties plaukeliai ima įauginėti. Bet kas ta "teisinga rovimo kryptis" jau nebežinau, nes vienos sako, kad reikia rauti prieš augimo kryptį, kitos palei. Suprask dabar, kad gudras blink.gif Aš galvojau, kad prieš g.gif Gal kas atsakytų kartą ir visiems laikams? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 03 26, 11:03)
Kaip suprantu, depiliuojant vašku plaukeliai atauga silpnesni, nes jie visada išraunami, o ne nutraukiami, kaip būna su epiliatorium. Taigi jei oda linkusi augintis storą raginį sluoksnį, tam silpnesniam plaukeliui kur kas sunkiau išsiropšti į paviršių. Dėl to ir tenka ieškotis priemonių, kurios tą raginį sluoksnį nuolat šalintų  unsure.gif  Vienžo vaškavimas savaime neišgelbės  verysad.gif 
Skaičiau, kad ir dėl neteisingos rovimo krypties plaukeliai ima įauginėti. Bet kas ta "teisinga rovimo kryptis" jau nebežinau, nes vienos sako, kad reikia rauti prieš augimo kryptį, kitos palei. Suprask dabar, kad gudras  blink.gif  Aš galvojau, kad prieš  g.gif  Gal kas atsakytų kartą ir visiems laikams?  biggrin.gif

kaip supratau, apie sita kremuka kalbejai http://www.byly.com/.../retardante.htm
kur ji pirkai?
ar tikrai jis nuo plaukeliu iauginejimo? nes kaip as supratau, jis tiesiog letina ju augima.
Atsakyti
QUOTE(aglaja @ 2006 03 26, 12:03)
kaip supratau, apie sita kremuka kalbejai http://www.byly.com/.../retardante.htm
kur ji pirkai?
ar tikrai jis nuo plaukeliu iauginejimo? nes kaip as supratau, jis tiesiog letina ju augima.

Taip, tas pats. Pirkau Kosmadoj, bet turėtų būti ir Eurokos, gal Droge, būna kai kuriose vaistinėse.
Vienas iš poveikių - lėtinti augimą, bet šituo aš nežinau ar labai tokiu, nors ant kojų tai lyg ir mažiau per savaitę atžėlė mastau.gif O kitas poveikis - silpninti odos ragėjimo procesus, t.y. sudaryti sąlygas negyvoms ląstelėm pasišalinti. Apie abu ir rašo ten. Dėl to ir vadinasi 2in1 4u.gif
Kadangi sumokėjau ne taip jau ir mažai, tai naudoju skrupulingai pagal instrukciją: pirmą savaitę po depiliacijos 2 kartus per dieną, o po to - kartą per dieną iki kitos depiliacijos. Po dviejų savaičių turiu vakarušką pirtyje - per tiek laiko tikiuosi pasiekti stadiją, kai galėsiu maudomuką apsivilkti ax.gif

Atsakyti