Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(Gintariukas23 @ 2009 01 02, 22:11)
tik ka uzsisakiau internetu ir ar sitos priemones, laukiu nesulaukiu kol atsius ir isbandysiu, apie rezultatus tikrai pranesiu wink.gif aciu uz rekomendacija 4u.gif

Aha, sita as irgi rekomenduoju mirksiukas.gif
Planuoju jau antra butelioka pirktis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2009 03 15, 21:24)
Aha, sita as irgi rekomenduoju  mirksiukas.gif
Planuoju jau antra butelioka pirktis  rolleyes.gif

o nezinot, jei yra like randeliai nuo ankstesniu podepiliaciniu isberimu, jis irgi padeda gyti? ar tik "svieziam" isberimui po depiliacijos padeda? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2008 11 19, 18:24)
as vat toki turiu user posted image

Pirkau Vilniuj, pas kosmetologe, mokejau 30 lt, mazas buteliukas-118ml. Bet kas siunciasi is USA, galima ir ten nusipirkt wink.gif
http://buynail.com/i...amp;ProdID=4818
P.S depiliuojant karstu vasku man neiauga plaukeliai. O su depilaitorium  doh.gif  ot, beda turejau... is pradziu neiauginejo, bet po 1-1.5 metu depiliacijos kojos...  wacko.gif baisu ziuret  blink.gif
Dabar si problema isnyko. Siulau visom ismest epiliatorius ir negadint savo kunelio  mirksiukas.gif

ismesti tai ismesti, bet pasakyk tu man ar tu su vasku visur depiliouji? 4u.gif
Atsakyti
tai ka...epiliatoriai jau blogai??? hmmmmm...nespeju begt pagal visas naujoves... ir zinias... ax.gif bet man su iaugimu buvo beda tada...jei budavau kur isvykusi ir reikedavo pasinaudoti peiliukais,.,vat tada tai beda...kas per iauginejimas...ypac bikiny srtyje... unsure.gif verysad.gif bet po to vel praeina... blush2.gif zodziu...tai kas dabar geriausia? depiliacija ar kas?kas?kas?....sakykit... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simple not the best @ 2009 03 19, 11:33)
tai ka...epiliatoriai jau blogai??? hmmmmm...nespeju begt pagal visas naujoves... ir zinias... ax.gif bet man su iaugimu buvo beda tada...jei budavau kur isvykusi ir reikedavo pasinaudoti peiliukais,.,vat tada tai beda...kas per iauginejimas...ypac bikiny srtyje... unsure.gif  verysad.gif  bet po to vel praeina... blush2.gif  zodziu...tai kas dabar geriausia? depiliacija ar kas?kas?kas?....sakykit... 4u.gif  biggrin.gif

na kas geriausia tai turbut niekas nepasakys. Mano draugeska su kremu depiliaciniu darbuojas ir vargo nemato, kojytes lygios ir viskas ok, o vat as jau nebezinau ka bedaryti, skutimas blogai, siurkstu, be to tamsus plaukeliai labai matosi ir nuskusti (kaip vyru barzda panasiai), o depiliuojant iauga.. jau nebetenku vilties sijona uzsideti, o ka jau bekalbeti apie artejanti silta sezona ir papludymi, geda verysad.gif
Atsakyti
Va, siandien nusipirkau Veet krema po depiliacijos, ten raso kad naikina ir tas demeles raudonas, kur nuo iaugusiu plaukeliu atsiranda.. nu paziuresiu ar pades... labai tikiuosi, nes jau ir suknele nusiziurejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxevuxx @ 2009 03 19, 21:39)
na kas geriausia tai turbut niekas nepasakys.

va va drinks_cheers.gif kiekvienai sakyciau skirtingai. kad taip visoms vienodai kazkas tiktu, kaip lengva butu biggrin.gif man pvz nuo epiliatoriu beria ir iaugineja, mano drauge, naudojanti ta pati epiliatoriu nezino ka reiskia berimas po depiliacijos ir plaukeliu iauginejimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 20 kovo 2009 - 19:28
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 20, 20:27)
va va drinks_cheers.gif kiekvienai sakyciau skirtingai. kad taip visoms vienodai kazkas tiktu, kaip lengva butu biggrin.gif man pvz nuo epiliatoriu beria ir iaugineja, mano drauge, naudojanti ta pati epiliatoriu nezino ka reiskia berimas po depiliacijos ir plaukeliu iauginejimas biggrin.gif

Kaip fainiai jai, net baltas pavydas ima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simple not the best @ 2009 03 19, 10:33)
tai ka...epiliatoriai jau blogai??? hmmmmm...nespeju begt pagal visas naujoves... ir zinias... ax.gif bet man su iaugimu buvo beda tada...jei budavau kur isvykusi ir reikedavo pasinaudoti peiliukais,.,vat tada tai beda...kas per iauginejimas...ypac bikiny srtyje... unsure.gif  verysad.gif  bet po to vel praeina... blush2.gif  zodziu...tai kas dabar geriausia? depiliacija ar kas?kas?kas?....sakykit... 4u.gif  biggrin.gif

saugiausia - karstas vaskas.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 21, 15:12)
saugiausia - karstas vaskas.

tai kad man ir nuo vasko iaugineja ir beria... gal kazkiek maziau negu su epiliatorium, bet vistiek nekaip atrodo verysad.gif
Atsakyti
Dar gali iaugineti nuo neteisingai atliktos depiliacijos, pvz plesiama neteisinga kryptim, labai gerai gydo ir neleidzia atsirasti naujiems iaugusiems gigi no bump losjonas, pelenej maciau kad juo prekiauja kauno g. 3, labai apsidziaugiau 4u.gif beje, jis turi aspirino sudetyje...
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2009 03 21, 20:57)
Dar gali iaugineti nuo neteisingai atliktos depiliacijos, pvz plesiama neteisinga kryptim, labai gerai gydo ir neleidzia atsirasti naujiems iaugusiems gigi no bump losjonas, pelenej maciau kad juo prekiauja kauno g. 3, labai apsidziaugiau 4u.gif beje, jis turi aspirino sudetyje...

atleiskit man neismanelei, o tai kuria kryptim reikia pesti? visu vasko juosteliu instrukcijoje raso kad pries plauka, tai ir su epiliatorium taip pesu, bet rezultatas deja... verysad.gif
Atsakyti