Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 15, 22:53)
o nezinot, jei yra like randeliai nuo ankstesniu podepiliaciniu isberimu, jis irgi padeda gyti? ar tik "svieziam" isberimui po depiliacijos padeda? rolleyes.gif

Deja deja, man is anksciau likusiu randeliu Tend Skin neuzgydo, vis tiek tokios raudonai pabertos kojytes yra verysad.gif
Cia, jauciu, kokius lazerius i pagalba reikia telktis smile.gif Arba tiesiog laabai tamsiai idegti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 20, 20:27)
drauge, naudojanti ta pati epiliatoriu nezino ka reiskia berimas po depiliacijos ir plaukeliu iauginejimas biggrin.gif

Ta pati galiu pasakyti mirksiukas.gif Jau daug metu naudoju epiliatoriu kojoms, bikini ir tai man super-nei skauda, nei kas iauga thumbup.gif Ant koju buna visai nedaug jau plauku bigsmile.gif Tik dar noreciau pazastis taip pat, bet pabandzius suskaudo ir vis skutu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxevuxx @ 2009 03 22, 12:18)
atleiskit man neismanelei, o tai kuria kryptim reikia pesti? visu vasko juosteliu instrukcijoje raso kad pries plauka, tai ir su epiliatorium taip pesu, bet rezultatas deja... verysad.gif

Darote viska gerai, ar bandete su vasku depiliuoti, keista, dazniausiai iaugineja bikini srityje g.gif Siaip labai padeda pylingas, arba siurksti kempine, nuima virsutini odos sluoksni ir islaisvina plaukelius...Jei jau niekas nepadeda isigykite no bump losjona, gigi, zalias buteliukas, tikrai pades thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajel @ 2009 03 22, 20:01)
Ta pati galiu pasakyti mirksiukas.gif Jau daug metu naudoju epiliatoriu kojoms, bikini ir tai man super-nei skauda, nei kas iauga thumbup.gif Ant koju buna visai nedaug jau plauku bigsmile.gif Tik dar noreciau pazastis taip pat, bet pabandzius suskaudo ir vis skutu doh.gif  doh.gif

o man tik pazastims jis tinkamas doh.gif visur kitur beria ir iaugineja doh.gif
Atsakyti
o aš ir pylingą darau, ir kremukus skirtus po depiliacijos naudoju ir vistiek nekas verysad.gif bikini zona tokia nukamuota, kad net nežinau,ką daryt, ant kojų mažiau , bet irgi pakanka įauguisų plaukelių ir raudonų spuogelių
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2009 03 22, 20:14)
Darote viska gerai, ar bandete su vasku depiliuoti, keista, dazniausiai iaugineja bikini srityje g.gif Siaip labai padeda pylingas, arba siurksti kempine, nuima virsutini odos sluoksni ir islaisvina plaukelius...Jei jau niekas nepadeda isigykite no bump losjona, gigi, zalias buteliukas, tikrai pades thumbup.gif

man gal kazkiek ir padeda tas losioniukas, bet ne taip, kaip noreciau schmoll.gif vistiek dar pilna raudonu spuogeliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2009 03 22, 20:14)

O kur jo buna pirkti? jis taip ir vadinas?
Dabar naudoju Veet nuo iaugimo, dar aisku tik keleta dienu, bet poveikio kol kas jokio, na pabaigsiu tubele ir ziuresiu, jei ka reiks isigyti
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2009 03 22, 18:40)
Deja deja, man is anksciau likusiu randeliu Tend Skin neuzgydo, vis tiek tokios raudonai pabertos kojytes yra  verysad.gif
Cia, jauciu, kokius lazerius i pagalba reikia telktis smile.gif Arba tiesiog laabai tamsiai idegti... g.gif

kai kurios dėmės išnyksta tik per porą metų, taip kad kantrybės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(xxevuxx @ 2009 03 24, 15:44)
O kur jo buna pirkti? jis taip ir vadinas?
Dabar naudoju Veet nuo iaugimo, dar aisku tik keleta dienu, bet poveikio kol kas jokio, na pabaigsiu tubele ir ziuresiu, jei ka reiks isigyti

Jei jus vilniuje, juo prekiauja tokia firma laiks moda lux, kauno 3 biggrin.gif
Atsakyti
O tas losjonas no bump ar nuo iaugimo ar nuo tu likusiu randeliu blush2.gif
Atsakyti
http://www.beautyexp...-118ml-PW37.htm

patikekite tai isbandytas produktas, visos mano klientes londone negalejo be jo gyventi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2009 03 26, 00:35)
http://www.beautyexp...-118ml-PW37.htm

patikekite tai isbandytas produktas, visos mano klientes londone negalejo be jo gyventi thumbup.gif

O kaune kur ji gaut? blush2.gif
Atsakyti