Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

Kune ju atstovybes nera verysad.gif bus proga apsilankyti vilniuje biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad jei jau depiliuojate ar epiliuojate tai reikia dažnai su kremu tepti tas vietas, kad oda nebūtų kieta ir plaukeliai išlįstu ten, kur jiems reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 03 27, 17:19)
Manau, kad jei jau depiliuojate ar epiliuojate tai reikia dažnai su kremu tepti tas vietas, kad oda nebūtų kieta ir plaukeliai išlįstu ten, kur jiems reikia  4u.gif

Nepadeda sad.gif dabar visas viltis i Veet dedu, ziuresiu kaip seksis
Atsakyti
QUOTE(xxevuxx @ 2009 03 27, 16:28)

Užjaučiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 03 27, 18:26)
Užjaučiu  4u.gif

O siandien kaip tycia, tokiu graziu sukneliu vasariniu maciau. Jauciu reiks nusispjaut ir nekreipt demesio, nors kojos tai baisiai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxevuxx @ 2009 03 27, 18:28)

Na nepatarciau su VEET nes galvojau kad tik man ,bet deje ir daug draugiu atsiliepimu tokie patys
oda ziauriai nudegina o plaukeliu nepasalina
buvo anksciau toks BUK man atrodo greit ir lengvai plaukus nutirpdydavo thumbup.gif
o dabar tai kazkoki lenkiska naudoju irgi gerai smile.gif

O sisip tai norejau pasiteirauti gal kas zinot kur Vilniuj gerai kokiam salone sias proceduras daro rolleyes.gif
nes su amzium labai nepageidautinose vietose augti pradejo,nelabai zinau kaip ten pasalinti ax.gif blush2.gif ir jautru labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxevuxx @ 2009 03 27, 16:28)

ir as girdejau kad veet ne koks. bet ir as turiu ta problema ir nezinau ka daryti cray.gif
Atsakyti
QUOTE(xxevuxx @ 2009 03 26, 13:29)
O kaune kur ji gaut?  blush2.gif

jei suzinotumet kur kaune jo gauti, bukit gera, praneskit. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mijukas @ 2009 03 26, 16:35)
Kune ju atstovybes nera verysad.gif bus proga apsilankyti vilniuje biggrin.gif

o gal kas vazinejat is kauno i vilniu ar is vilniaus i kauna, gal atveztumeti kauna? uz atvezima ir sumokeciau.. blush2.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temutę, bandysiu ką nors sau pritaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Veet krema po depiliacijos reikia naudoti kasdien. O siaip pigiausia ir efektyviausia priemone nuo plaukeliu iaugimo patrinti i trecia diena po depiliacijos siurkscia kempine gerai. Tik,aisku,plaukeliai iauga butent tose vietose,kur oda ploniausia, o tai reiskia ir jautriausia,tad procedura erzinanti ir skausminga netgi gali buti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geguzele @ 2009 03 28, 22:00)
Na nepatarciau su VEET nes galvojau kad tik man ,bet deje ir daug draugiu atsiliepimu tokie patys
oda ziauriai nudegina o plaukeliu nepasalina
buvo anksciau toks BUK man atrodo greit ir lengvai plaukus nutirpdydavo thumbup.gif
o dabar tai kazkoki lenkiska naudoju irgi gerai  smile.gif

O sisip tai norejau pasiteirauti gal kas zinot kur Vilniuj gerai kokiam salone sias proceduras daro  rolleyes.gif
nes su amzium labai nepageidautinose vietose augti pradejo,nelabai zinau kaip ten pasalinti ax.gif  blush2.gif ir jautru labai blush2.gif

galiu pagelbet, jei nerasi kas daro - turiu l.daug nuolatiniu mergaiciu is sm drinks_cheers.gif .. Dirbu Vilniuje.
Putu jokiu budu nerekomenduociau, juk tai absoliuti chemija - isivaizduokit, jei jos nugrauzia plaukeli, tai koki poveiki daro jusu ODELEI! Aisku, is karto nieko nepastebesit, bet kam sau kenkti?
Atsakyti
QUOTE(Geguzele @ 2009 03 28, 23:00)
O sisip tai norejau pasiteirauti gal kas zinot kur Vilniuj gerai kokiam salone sias proceduras daro  rolleyes.gif
nes su amzium labai nepageidautinose vietose augti pradejo,nelabai zinau kaip ten pasalinti ax.gif  blush2.gif ir jautru labai blush2.gif

daug kur turbut gerai daro, problema kita, bent jau pas mane- berimas po to ir iauginejimas unsure.gif
Atsakyti