Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

QUOTE(Kissa @ 2007 08 07, 08:18)
Vyrai... Bus tų vyrų, ne karo metas  irnesakyk.gif

smartass.gif

lithuania.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

O aš aktyviai leidžiu vakarus - šią savaitę dukrytė pas tėtį, tai palaida bala, nebetelpu dienotvarkėj su pasiūlymais. Net keista biggrin.gif Atsidūksiu iki rudens, tada mokslai, darbai ir ramybė. Reik manyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 07, 12:46)
Sveikos  smile.gif

O aš aktyviai leidžiu vakarus - šią savaitę dukrytė pas tėtį, tai palaida bala, nebetelpu dienotvarkėj su pasiūlymais. Net keista  biggrin.gif Atsidūksiu iki rudens, tada mokslai, darbai ir ramybė. Reik manyti  biggrin.gif

super thumbup.gif
džiaugiamės dėl Tavęs smile.gif
Atsakyti
Bet kuo toliau man atrodo tuo sunkiau su tais vyrais darosi sunglasses2.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 07, 13:55)
Bet kuo toliau man atrodo tuo sunkiau su tais vyrais darosi sunglasses2.gif  sunglasses2.gif

agha, jie tikriausiai specialiai bjaurūs darosi biggrin.gif
Atsakyti
O man šiandien tokia nuotaika, kad tos meilės nei belaukiu, nei tikiuosi.. ir širdyje taip ramu ramu bigsmile.gif kaip išlaikyti tą jausmą ilgam?
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 07, 13:55)
Bet kuo toliau man atrodo tuo sunkiau su tais vyrais darosi sunglasses2.gif  sunglasses2.gif

O galvoji, kad jiem su mumis lengva? Nu su moteromis irnesakyk.gif
Atsakyti
O man visiškai neramu, nes nežinau, ką daryti. Jaučiu, kad prapliupsiu, kad išsakysiu viską, kas ant širdies, tai pats tas mano gerbėjas pabėgs. O gal aš kaip tik to ir noriu g.gif nu žinokit, dar taip nebuvo, kad nežinočiau, ką daryt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 08 07, 16:05)
O man visiškai neramu, nes nežinau, ką daryti. Jaučiu, kad prapliupsiu, kad išsakysiu viską, kas ant širdies, tai pats tas mano gerbėjas pabėgs. O gal aš kaip tik to ir noriu  g.gif nu žinokit, dar taip nebuvo, kad nežinočiau, ką daryt  blink.gif

o kas ant širdies?
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 08 07, 16:05)
O man visiškai neramu, nes nežinau, ką daryti. Jaučiu, kad prapliupsiu, kad išsakysiu viską, kas ant širdies, tai pats tas mano gerbėjas pabėgs. O gal aš kaip tik to ir noriu  g.gif nu žinokit, dar taip nebuvo, kad nežinočiau, ką daryt  blink.gif

Dar daug dalyku taves laukia gyvenime su kodiniu pavadinimu "pirmas kartas" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 07, 11:25)
Į mane?  ax.gif Nejaugi  smile.gif

ne tik isvaizda panasi, bet randu panasuma, nes abi veiklios, protingos, sumanios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 07, 16:09)
o kas ant širdies?

Truputi aukščiau rašiau, kas per istorijos dabar vyksta pas mane, susijusios su meile. O dėl tų pirmų kartų, tai taip, visada tokie būna, tik tiek, kad man ne 19 ir ne 20, patirties šiokios tokios turiu, o galvelė susisuko blink.gif Vat iš tos meilės paieškų čia viskas doh.gif
Trumpai tai taip: susitikinėju su vaikinu, kuris man tik šiaip sau, laiko praleidimui sueina, bet žinot, kuo toliau, tuo labiau įklimpsti, realiai, norėčiau, kad su juo būtų viskas gerai, bet matau daug trūkumų, su kuriais neturiu noro taikstytis, NES lyginu su savo buvusiu, kuris man idealus atrodė doh.gif ir pati jau nebesuvokiu, ar tie trūkumai pagrįsti, ar ne. Prie viso šito, labai didelę trauką jaučiu vienam pažįstamui, su kuriuo dėl tam tikrų priežasčių nelabai kas gali išeiti, nors iš jo pusės simpatiją jaučiu. Jis gerokai vyresnis, turėjo šansą su manimi kažką pradėti, bet juo nepasinaudojo, todėl turėčiau kaip ir padėti tašką, BET net jo kvapas mane veža ir nieko negaliu padaryti. Jaučiuosi negerai prieš tą, su kuriuo susitikinėju, nes tokių peripetijų nesu išgyvenusi, pirmas mano vaikinas buvo ir rimtas ir ilgametis draugas, kai išsiskyrėm, patekau į šitas meilės paieškos pinkles ir visiškai nežinau, kaip elgtis...
Atsakyti