QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 07, 16:09)
Truputi aukščiau rašiau, kas per istorijos dabar vyksta pas mane, susijusios su meile. O dėl tų pirmų kartų, tai taip, visada tokie būna, tik tiek, kad man ne 19 ir ne 20, patirties šiokios tokios turiu, o galvelė susisuko

Vat iš tos meilės paieškų čia viskas
Trumpai tai taip: susitikinėju su vaikinu, kuris man tik šiaip sau, laiko praleidimui sueina, bet žinot, kuo toliau, tuo labiau įklimpsti, realiai, norėčiau, kad su juo būtų viskas gerai, bet matau daug trūkumų, su kuriais neturiu noro taikstytis, NES lyginu su savo buvusiu, kuris man idealus atrodė

ir pati jau nebesuvokiu, ar tie trūkumai pagrįsti, ar ne. Prie viso šito, labai didelę trauką jaučiu vienam pažįstamui, su kuriuo dėl tam tikrų priežasčių nelabai kas gali išeiti, nors iš jo pusės simpatiją jaučiu. Jis gerokai vyresnis, turėjo šansą su manimi kažką pradėti, bet juo nepasinaudojo, todėl turėčiau kaip ir padėti tašką, BET net jo kvapas mane veža ir nieko negaliu padaryti. Jaučiuosi negerai prieš tą, su kuriuo susitikinėju, nes tokių peripetijų nesu išgyvenusi, pirmas mano vaikinas buvo ir rimtas ir ilgametis draugas, kai išsiskyrėm, patekau į šitas meilės paieškos pinkles ir visiškai nežinau, kaip elgtis...