Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

Nu jo,saviitaiga daro stebuklus, kaip galvoji apie save taip ir atrodai...o as siuo metu atrodau baisiai,veidad laaabai spuoguotas ir tai mane dar labiau zlugdo niekada gyvenime nebuvo spuogu, o va....tai gydausi darau valymus veido rugstimi...atrodo net ir drauges ir tos tik i spuogus ziuri ir visi juos tik ir mato....o drauges patenkintos, kad va as nebegrazi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif toki diskomforta jauciu siaubas...

thumbup.gif kad sypsaisi ir pasaulis grazesnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 06, 18:15)

Į pasimatymą dar tik eisiu. Susitinkam aštuontą valandą prie katedros doh.gif

gero laiko jum, lauksim įspūdžių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 06, 18:15)
Jei nori pasakyti, kad esu turtingo vyro medžiotoja labai klysti. schmoll.gif Pati save išlaikau. Tik man nesinori bepinigio tinginio, kuris gulėtų mano bute ant sofos ir lauktų kol aš atnešiu iš parduotuvės alaus su lašiniu. Noriu tokio pat savarankiško vyro kaip ir aš. mirksiukas.gif

Į pasimatymą dar tik eisiu. Susitinkam aštuontą valandą prie katedros doh.gif

Grizus parasyk, lauksim bigsmile.gif sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 06, 18:20)
Nu jo,saviitaiga daro stebuklus, kaip galvoji apie save taip ir atrodai...o as siuo metu atrodau baisiai,veidad laaabai spuoguotas ir tai mane dar labiau zlugdo niekada gyvenime nebuvo spuogu, o va....tai gydausi darau valymus veido rugstimi...atrodo net ir drauges ir tos tik i spuogus ziuri ir visi juos tik ir mato....o drauges patenkintos, kad va as nebegrazi schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif toki diskomforta jauciu siaubas...

thumbup.gif  kad sypsaisi ir pasaulis grazesnis thumbup.gif

uj, ta pati bėda ir pas mane... doh.gif bet...spuogai išgis smile.gif o žinai, tuos spuogus dažniausiai tik mes pačios taip aiškiai ir ryškiai matom wink.gif
ačiū, aš pati neatsistebiu iš kur tiek daug teigiamų minčių šiandien mano galvoj... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 08 06, 18:23)
uj, ta pati bėda ir pas mane...  doh.gif  bet...spuogai išgis smile.gif o žinai, tuos spuogus dažniausiai tik mes pačios taip aiškiai ir ryškiai matom wink.gif
ačiū, aš pati neatsistebiu iš kur tiek daug teigiamų minčių šiandien mano galvoj...  blush2.gif

Gal ir mane gali kaip nors teigiamai nuteikti, mirksiukas.gif o spuogu tai siaubas... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 06, 18:25)
Gal ir mane gali kaip nors teigiamai nuteikti, mirksiukas.gif  o spuogu tai siaubas... doh.gif  doh.gif  doh.gif

stengiuos pasidalint savo teigiamom mintim - o jos dažnai užkrečiančios bigsmile.gif
palepink save šiandien kokia kauke ar šiaip kokiu mielu menkniekiu smile.gif pažiūrėk pro langą - gi tokiu oru nevalia liūdėt! smile.gif kas kad viena, tegu smile.gif juk reikia pabūt ir vienai, skirti laiko sau smile.gif
nose up smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 08 06, 18:28)
stengiuos pasidalint savo teigiamom mintim - o jos dažnai užkrečiančios  bigsmile.gif
palepink save šiandien kokia kauke ar šiaip kokiu mielu menkniekiu smile.gif pažiūrėk pro langą - gi tokiu oru nevalia liūdėt! smile.gif kas kad viena, tegu smile.gif juk reikia pabūt ir vienai, skirti laiko sau smile.gif
nose up smile.gif

aciu,pasistengsiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 06, 18:31)
aciu,pasistengsiu smile.gif  4u.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 06, 15:43)
O as manau, kad mes labai save vertiname, zinome savo verte, todel ir nenorime betko...nemanau, kad problema, kad neiseiname i kitus vandenis...daugumai tikrai netruksta to vyrisko demesio, esme ta, kad nenorime "tik vyro" esame pakankamai subrendusios ir norim normalaus zmogaus gyvenimui,seimai o ne tik laisvalaikiui...net nzn.... g.gif

gal ir cia tiesos.... sudejus musu tiesas glaimas derinys.... neiseiname i tuos vandenis ir nerandame butent to ..protingo irpan...
nezinau abejju savo didele branda.... nes jauna merga esu.... as tiegios nepraplaukiu pro tuos vandenius bent jau manau..demesio patikekit...sulaukiu labai daug... bet realiu rimtu pasiulymu is MAN patinkancio....
kartais net nesuprantu...as dar vertinama labai seksualiai...jauciuosi kaip sekso objektas..... ir nereikia prikaisiot itin seksualios aprangos...nes ir be jos tas pats buna...
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 08 06, 19:24)
gal ir cia tiesos.... sudejus musu tiesas glaimas derinys.... neiseiname i tuos vandenis ir nerandame butent to ..protingo irpan...
nezinau abejju savo didele branda.... nes jauna merga esu.... as tiegios nepraplaukiu pro tuos vandenius bent jau manau..demesio patikekit...sulaukiu labai daug... bet realiu rimtu pasiulymu is MAN patinkancio....
kartais net nesuprantu...as dar vertinama labai seksualiai...jauciuosi kaip sekso objektas..... ir nereikia prikaisiot itin seksualios aprangos...nes ir be jos tas pats buna...

ech...negerai, kai to dėmesio dėl išvaizdos sulauki ir kai nesulauki.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 08 06, 19:24)

As taip pat demesio sulaukiu labai daug ir butent del isvaizdos, kartais ir as pasijauciu kaip sekso objektas...o apie branda parasiau, kad norim rimtumo, o ne metuose esme....siaip as irgi jauna...ir viena...maciau reklama per tv apie ta nauja laida vienisu sirdziu klubas...daug tokiu kaip mes... group.gif
Atsakyti
..oi nejuokinkite, demesi rodo blogai, kai nerodo ir blogai.Bernai kabina, bet neturite su kuo pasimyleti!
Gal pacios apsispreskite ko reikia, ko norite! blink.gif
Atsakyti