Nu jo,saviitaiga daro stebuklus, kaip galvoji apie save taip ir atrodai...o as siuo metu atrodau baisiai,veidad laaabai spuoguotas ir tai mane dar labiau zlugdo niekada gyvenime nebuvo spuogu, o va....tai gydausi darau valymus veido rugstimi...atrodo net ir drauges ir tos tik i spuogus ziuri ir visi juos tik ir mato....o drauges patenkintos, kad va as nebegrazi
toki diskomforta jauciu siaubas...
kad sypsaisi ir pasaulis grazesnis
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 06, 18:15)
gero laiko jum, lauksim įspūdžių
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 06, 18:15)
Jei nori pasakyti, kad esu turtingo vyro medžiotoja labai klysti.
Pati save išlaikau. Tik man nesinori bepinigio tinginio, kuris gulėtų mano bute ant sofos ir lauktų kol aš atnešiu iš parduotuvės alaus su lašiniu. Noriu tokio pat savarankiško vyro kaip ir aš.
Į pasimatymą dar tik eisiu. Susitinkam aštuontą valandą prie katedros
Į pasimatymą dar tik eisiu. Susitinkam aštuontą valandą prie katedros
Grizus parasyk, lauksim
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 06, 18:20)
Nu jo,saviitaiga daro stebuklus, kaip galvoji apie save taip ir atrodai...o as siuo metu atrodau baisiai,veidad laaabai spuoguotas ir tai mane dar labiau zlugdo niekada gyvenime nebuvo spuogu, o va....tai gydausi darau valymus veido rugstimi...atrodo net ir drauges ir tos tik i spuogus ziuri ir visi juos tik ir mato....o drauges patenkintos, kad va as nebegrazi
toki diskomforta jauciu siaubas...
kad sypsaisi ir pasaulis grazesnis 
uj, ta pati bėda ir pas mane...
ačiū, aš pati neatsistebiu iš kur tiek daug teigiamų minčių šiandien mano galvoj...
QUOTE(CrazySun @ 2007 08 06, 18:23)
uj, ta pati bėda ir pas mane...
bet...spuogai išgis
o žinai, tuos spuogus dažniausiai tik mes pačios taip aiškiai ir ryškiai matom
ačiū, aš pati neatsistebiu iš kur tiek daug teigiamų minčių šiandien mano galvoj...
Gal ir mane gali kaip nors teigiamai nuteikti,
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 06, 18:25)
stengiuos pasidalint savo teigiamom mintim - o jos dažnai užkrečiančios
palepink save šiandien kokia kauke ar šiaip kokiu mielu menkniekiu
nose up
QUOTE(CrazySun @ 2007 08 06, 18:28)
stengiuos pasidalint savo teigiamom mintim - o jos dažnai užkrečiančios
pažiūrėk pro langą - gi tokiu oru nevalia liūdėt!
kas kad viena, tegu
juk reikia pabūt ir vienai, skirti laiko sau 
nose up
nose up
aciu,pasistengsiu
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 06, 15:43)
O as manau, kad mes labai save vertiname, zinome savo verte, todel ir nenorime betko...nemanau, kad problema, kad neiseiname i kitus vandenis...daugumai tikrai netruksta to vyrisko demesio, esme ta, kad nenorime "tik vyro" esame pakankamai subrendusios ir norim normalaus zmogaus gyvenimui,seimai o ne tik laisvalaikiui...net nzn.... 
gal ir cia tiesos.... sudejus musu tiesas glaimas derinys.... neiseiname i tuos vandenis ir nerandame butent to ..protingo irpan...
nezinau abejju savo didele branda.... nes jauna merga esu.... as tiegios nepraplaukiu pro tuos vandenius bent jau manau..demesio patikekit...sulaukiu labai daug... bet realiu rimtu pasiulymu is MAN patinkancio....
kartais net nesuprantu...as dar vertinama labai seksualiai...jauciuosi kaip sekso objektas..... ir nereikia prikaisiot itin seksualios aprangos...nes ir be jos tas pats buna...
QUOTE(Indijaa @ 2007 08 06, 19:24)
gal ir cia tiesos.... sudejus musu tiesas glaimas derinys.... neiseiname i tuos vandenis ir nerandame butent to ..protingo irpan...
nezinau abejju savo didele branda.... nes jauna merga esu.... as tiegios nepraplaukiu pro tuos vandenius bent jau manau..demesio patikekit...sulaukiu labai daug... bet realiu rimtu pasiulymu is MAN patinkancio....
kartais net nesuprantu...as dar vertinama labai seksualiai...jauciuosi kaip sekso objektas..... ir nereikia prikaisiot itin seksualios aprangos...nes ir be jos tas pats buna...
ech...negerai, kai to dėmesio dėl išvaizdos sulauki ir kai nesulauki..
QUOTE(Indijaa @ 2007 08 06, 19:24)
As taip pat demesio sulaukiu labai daug ir butent del isvaizdos, kartais ir as pasijauciu kaip sekso objektas...o apie branda parasiau, kad norim rimtumo, o ne metuose esme....siaip as irgi jauna...ir viena...maciau reklama per tv apie ta nauja laida vienisu sirdziu klubas...daug tokiu kaip mes...
..oi nejuokinkite, demesi rodo blogai, kai nerodo ir blogai.Bernai kabina, bet neturite su kuo pasimyleti!
Gal pacios apsispreskite ko reikia, ko norite!
Gal pacios apsispreskite ko reikia, ko norite!