Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

QUOTE(Qwertama @ 2007 08 07, 16:20)
ne tik isvaizda panasi, bet randu panasuma, nes abi veiklios, protingos, sumanios.  4u.gif

4u.gif friends.gif hi.gif 4u.gif Tik man vyrai ne tokie patinka tongue.gif

Kaip gi Tavo reikaliukai?

Ir idomu, kaip Naoko laikosi 4u.gif
Atsakyti
Sorry, Gėlyte, kad priverčiau viską pakartoti iš naujo - neperskaičiau visos temos iki galo..
Juokinga, kaip kartais mes moterys kvaršiname sau galvą, kodėl vyrai nepasinaudojo gera proga, nors jų akys sako, kad nori.. įdomu, ar patys jie tai supranta ar tiesiog yra taip susirūpinę savo gerovem kad jau nebemoka skaityti mūsų? aš ir pati buvau tokioje situacijoje (su savo bendradarbiu), kelis metus vyko toks nuolatinis flirtas, bet jis taip ir neperžengė ribos.. taigi šioje situacijoje iš manęs patarėja tikrai negali būti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O dėl vaikino su kuriuo susitikinėji. ar pabandei pagalvoti apie save be jo? na, ir kaip? gal jo visai ir nereikia? tai tada džiaukis naujomis galimybėmis viena mirksiukas.gif o jei vis dėlto prisimeni kažką gero, kas tave sulaiko prie jo, tai gal jau geriau neskubėk su savo išsakymais viskuo kas ant širdies.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 07, 16:49)
Sorry, Gėlyte, kad priverčiau viską pakartoti iš naujo - neperskaičiau visos temos iki galo..
Juokinga, kaip kartais mes moterys kvaršiname sau galvą, kodėl vyrai nepasinaudojo gera proga, nors jų akys sako, kad nori.. įdomu, ar patys jie tai supranta ar tiesiog yra taip susirūpinę savo gerovem kad jau nebemoka skaityti mūsų? aš ir pati buvau tokioje situacijoje (su savo bendradarbiu), kelis metus vyko toks nuolatinis flirtas, bet jis taip ir neperžengė ribos.. taigi šioje situacijoje iš manęs patarėja tikrai negali būti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O dėl vaikino su kuriuo susitikinėji. ar pabandei pagalvoti apie save be jo? na, ir kaip? gal jo visai ir nereikia? tai tada džiaukis naujomis galimybėmis viena  mirksiukas.gif o jei vis dėlto prisimeni kažką gero, kas tave sulaiko prie jo, tai gal jau geriau neskubėk su savo išsakymais viskuo kas ant širdies..  mirksiukas.gif

Jis taip pat mano bendradarbis ax.gif Ir dėl to greičiausiai nieko ir nevyksta, nes pats pasakė, kad kaip čia, juk mes kolegos doh.gif nu bet tokį tai jamčiau, oi jamčiau. Tiesiog ta simpatija jam trukdo vertinti kitus.
O save be to gerbėjo puikiai įsivaizduoju, tik liūdniau ir nuobodžiau būtų. Bet iš kitos pusės, negi man dabar laukti, kol tas, kuris man patinka, susiprots, jei iš viso susiprotės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 08 07, 16:54)
Jis taip pat mano bendradarbis  ax.gif Ir dėl to greičiausiai nieko ir nevyksta, nes pats pasakė, kad kaip čia, juk mes kolegos  doh.gif nu bet tokį tai jamčiau, oi jamčiau. Tiesiog ta simpatija jam trukdo vertinti

Na, žinau ne vieną tarnybinį romaną, todėl nemanau, kad tai yra labai rimta priežastis, kurios negalima apeiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 07, 16:55)
Na, žinau ne vieną tarnybinį romaną, todėl nemanau, kad tai yra labai rimta priežastis, kurios negalima apeiti  ax.gif

Aš irgi taip nemanau, bet jis taip mano, greičiausiai g.gif o pasakyti tiesiai šviesiai tikrai negaliu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Ar priimsit mane i savo kompanija? blush2.gif As taip pat laukiu savo meiles,bet vis pagalvoju,kad ji pas mane neateis,nes esu su dviem vaikuciais ir vienas su negalia verysad.gif 4u.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 08 07, 19:37)
Sveikutes 4u.gif

Ar priimsit mane i savo kompanija? blush2.gif As taip pat laukiu savo meiles,bet vis pagalvoju,kad ji pas mane neateis,nes esu su dviem vaikuciais ir vienas su negalia verysad.gif  4u.gif  cray.gif

Mielai prasom pas mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 06, 23:04)
Na, iprasta diena. Darbas  unsure.gif Nuoboduuuu. O tada nuvaziavau pavakarieniauti ir i kina smile.gif Kai bunu viena, apmastau, ko noriu is gyvenimo. Ir vis suprantu, kad blogiausias sprendimas - sedeti rankas sudejus ir laukti laimes "ant sidabrines leksteles".

labai liudnai skamba tavo dienotvarke schmoll.gif uzjauciu...
Papildyta:
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 08 07, 19:37)
Sveikutes 4u.gif

Ar priimsit mane i savo kompanija? blush2.gif As taip pat laukiu savo meiles,bet vis pagalvoju,kad ji pas mane neateis,nes esu su dviem vaikuciais ir vienas su negalia verysad.gif  4u.gif  cray.gif

sunki padetis tau susirast ka nors
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 07, 19:50)
labai liudnai skamba tavo dienotvarke schmoll.gif  uzjauciu...

lotuliukas.gif o ka daryt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 07, 20:45)
Mielai prasom pas mus  4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 07, 20:50)
sunki padetis tau susirast ka nors

Bet pasvajoti galima blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 07, 19:50)
labai liudnai skamba tavo dienotvarke schmoll.gif  uzjauciu...

na siaip gal vakarotvarke tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 07 rugpjūčio 2007 - 19:06
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 08 07, 19:56)
Bet pasvajoti galima blush2.gif  ax.gif

Viesulas - pagarsejes sio forumo idiotas, tad ar verta i tokius kreipti demesi? irnesakyk.gif
Atsakyti