aš tai sėdžiu namie, klausau liūdnų melodijų, ir.... laukiu žinių nuo savo virtualaus gerbėjo
kažkokia priklausomybė jau
QUOTE(emmute @ 2007 08 17, 17:14)
aš tai sėdžiu namie, klausau liūdnų melodijų, ir.... laukiu žinių nuo savo virtualaus gerbėjo
kažkokia priklausomybė jau 
tai ko realiai nesusitinkant? as tai vaziuosiu i sale sportuot...o paskui nzn noriu grazaus vakaro kazkokio siandien,,,,
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 17, 17:17)
tai ko realiai nesusitinkant? as tai vaziuosiu i sale sportuot...o paskui nzn noriu grazaus vakaro kazkokio siandien,,,, 
kad nežinau
QUOTE(emmute @ 2007 08 17, 17:19)
Tai tam paciam mieste?o jeigu lietuvoje, tai irgi nera problemu, kokie gi cia pas mus atstumai...
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 17, 17:21)
Tai tam paciam mieste?o jeigu lietuvoje, tai irgi nera problemu, kokie gi cia pas mus atstumai... 
šiaip vienam, tik šiuo metu ne....
QUOTE(emmute @ 2007 08 17, 17:25)
tai kodel liudi? ir klausai liudnas melodijas, tai jeigu vienam tai vistiek susitiksit kazkada
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 17, 17:28)
tai kodel liudi? ir klausai liudnas melodijas, tai jeigu vienam tai vistiek susitiksit kazkada
nera ko liudet...
na nuotaika kažkokia tokia...
okis, pasistengsiu neliūdėt
einu pasivaikščiot
QUOTE(emmute @ 2007 08 17, 17:31)
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 17, 16:59)
Šiandien su rusu einu
Pasakysiu paslaptį- jis man jau atsibodo
O aš atsisakiau pasimatymo su fruktu, kuris turi draugę, paskui atsisakiau pasimatymo su italu, nors visai įdomu buvo su juo paplepėt. Bet nemėgstu vaikščiot į pasimatymus jei nematau perspektyvų. Jei jau einu, tai bent jau su noru pažinti ir labai greit man pasimato - tas ar ne tas žmogus. Taigi iškeičiau visus pasimatymus į Gero Vyyyno butelį su gero sūrio užkandėle - netgi trijų rušių!
Va
Ir ko neypatingas penktadienio vakaras
Vasara, renkis suknelę suknelęęę!
Būk moteriška
Ir tada pasakyk, žinai, manau tu jau įsijautei 
:D
Taigi iškeičiau visus pasimatymus į Gero Vyyyno butelį su gero sūrio užkandėle - netgi trijų rušių!
Va
Ir ko neypatingas penktadienio vakaras
Puikus penktadienio vakaras!! Supavydėjau
Būk moteriška
Apsirengiau suknelę. Baisiai sau graži atrodau