Nagi pasakok, kas nutiko, kad nuomonė dar suprastėjo?

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 16, 23:51)
Suzinojau, kad toks grazuolis kuris man siuntinejo po 21 roze i namus, rase sms ir t.t. mano labai viena gera pazystama taip pat kabino tik be geliu, siuntinejo tas pacias sms ir t.t. kalbejo ta pati dar suzinojom kad jis mergisius kabina beveik visas ir tik juodaplaukes

Nu jo.. fruktas nerealus..
Palangoje tai ramiai laika praleidau, paskaitinėjau Brigita Jones, viena pažvengiau, vis prasieidavau po parką, paplūdimiu, tai visai džiaugiausi kad važiavau (nors ir viena)! Bet šiandien tai vėl depresija apėmė.. Nes sužinojau per aplinkui kad mano ex ir jo nauja draugė - labai laimingi kartu.. Tai viduje nuoširdžiai džiaugiuos už jį.. bet pačiai taip skauda taip skauda, kad ne tas žodis
Tikriausiai kad viduje dar vis tikėjau, jog atsikąs tos kitos ir gryš.. Nors žinoma per mažas laiko tarpas pažinti žmogų.. Juk pradžia visuomet būna graži... Nu vienu žodžiu
Palangoje ir mane toks vienas fruktas kabino.. Turi draugę, su kuria jau 5 metai.. Bet atvažiavo į palangą vienas.. Neva atsigauti.. Pradėjo burti, kad santykiai priėjo jau iki to, kad reikia arba skirtis arba ženytis, bet kaip gali atsispirti tokioms akimirkoms kaip ši.. Kai neva susipažysti su nauju žmogumi ir t.t. Vienu žodžiu
Pasakiau iš karto, kad iš manęs nieko nesitikėtų.. Tai tada jis pareiškė, turbūt negali dar susitaikyti su išsiskyrimu (nes prieš tai jau pasakiau, kad išsiskyriau vasaros pradžioje). Žinoma jis teisus, kad negaliu susitaikyti ir po velnių dar vis myliu savo buvusį
Bet jam turbūt nė nedašuto, kad aš nenoriu su juo bendrauti tik todėl, kad jis turi draugę!!!!!
Dar paskui pagalvojau, ot tai vargšė mergina... Sėdi sau namie savaitgalį ir galvoja, kad jos sužadėtinis išvažiavo tik palakstyti pajūriu ir jam gyvybiškai svarbu vienam "atgauti vidinę pusiausvyrą"...
Vienu žodžiu... Ar liko pasaulyje dar normalių vyrų? Kur jie???

Palangoje tai ramiai laika praleidau, paskaitinėjau Brigita Jones, viena pažvengiau, vis prasieidavau po parką, paplūdimiu, tai visai džiaugiausi kad važiavau (nors ir viena)! Bet šiandien tai vėl depresija apėmė.. Nes sužinojau per aplinkui kad mano ex ir jo nauja draugė - labai laimingi kartu.. Tai viduje nuoširdžiai džiaugiuos už jį.. bet pačiai taip skauda taip skauda, kad ne tas žodis

Palangoje ir mane toks vienas fruktas kabino.. Turi draugę, su kuria jau 5 metai.. Bet atvažiavo į palangą vienas.. Neva atsigauti.. Pradėjo burti, kad santykiai priėjo jau iki to, kad reikia arba skirtis arba ženytis, bet kaip gali atsispirti tokioms akimirkoms kaip ši.. Kai neva susipažysti su nauju žmogumi ir t.t. Vienu žodžiu

Dar paskui pagalvojau, ot tai vargšė mergina... Sėdi sau namie savaitgalį ir galvoja, kad jos sužadėtinis išvažiavo tik palakstyti pajūriu ir jam gyvybiškai svarbu vienam "atgauti vidinę pusiausvyrą"...
Vienu žodžiu... Ar liko pasaulyje dar normalių vyrų? Kur jie???

Rimtai vaziavai viena?mano brolis su seima buvo kviete ir mane, bet kazkaip jau 3 kart i palnaga per sia vasara nenorejau, o kas pasake kad jie laimingi tavo ex su ta kita, tai tau norejo igelt tas zmogus, lai buna laimingi, jei jau taip atsitiko vadinasi taip turejo buti ka jau padarysi, tegu jis gailisi kad tave prarado o netu
o siaip tai su normaliais vyrais tai sunku ziauriai, o gal ir musu reikalavimai per auksti...ir siaip manau normaliu zmoniu aplamai mazai....
nebedepresuok ir mane kartais liudnos mintys ima kankinti patikek, juk as irgi su savo ex nemazai laiko prabuvau ir kazkokie silti jausmai tikrai jam like, lyginu visus su juo...

Va va... Tas lyginimas yra durniausia...
Vat kai nustosim lyginti, gal ir pamatysim kažkokį žmogų.. O kolkas tai tikras kosmosas
Kur pasižiūriu, ne tos akys, ne ta barzda, ne tos rankos... Ir kartoju sau milijoną kartų, na nebus tokio jau daugiau nebus!!! Atsipeikėk! Bet vistiek
Bliambački kaip norėčiau susižavėti kokiu nors vienišiuku...
Eina sau kaip norėčiau
Labai labai labai labai labai!!! Kad tik nebesikankinčiau dėl to, kuris vargu ar mane apskritai prisimena
O dėl tų reikalavimų tai aš vistik galvoju, kad nėra jie labai aukšti.. Kas liečia charakterį, man patinka paprasti ir įdomūs žmonės.. Dažniausiai tai būna uždari žmonės, nelabai šnekūs.. Todėl labai sunku su tokiu susipažinti.. Nes gatvėje toks tikrai pats nepašnekins...
O dėl važiavimo vienai prie jūros, tai patikėk, tokių kaip aš ten netrūko
O kas belieka, kai draugai visi išsiženyję, o vienintelė vieniša draugė dirba.. Tai ir važiavau.. Jau kažkaip žinok pripratau viena bastytis.. Nors aišku labai norėčiau bastytis su antra pusele

Bliambački kaip norėčiau susižavėti kokiu nors vienišiuku...

O dėl tų reikalavimų tai aš vistik galvoju, kad nėra jie labai aukšti.. Kas liečia charakterį, man patinka paprasti ir įdomūs žmonės.. Dažniausiai tai būna uždari žmonės, nelabai šnekūs.. Todėl labai sunku su tokiu susipažinti.. Nes gatvėje toks tikrai pats nepašnekins...

O dėl važiavimo vienai prie jūros, tai patikėk, tokių kaip aš ten netrūko

As irgi noreciau su kokiu paprastu, ramiu vienisiuku susipazint, bet mane tai dar riboja as juk mazam miestuke gyvenu, tai pasirinkimas ne kazka, jo lyginimas negerai, bet....mano drauges irgi jei neapsizenyje tai gyvena daug metu kartu...o as ka as vienisauju

O tu lyg minėjai kad esi paskutiniam kurse? Tai tau dar tarp studentų yra tikimybė su kuo nors susipažinti!

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 17, 01:10)
O tu lyg minėjai kad esi paskutiniam kurse? Tai tau dar tarp studentų yra tikimybė su kuo nors susipažinti! 

Tai kad kazkaip kai neakivaizdiniu studijuoju dauguma vede

O neketini išsikraustyti iš savo miestelio? Gal pasikeistų gyvenimas iš esmės?

QUOTE(Kissa @ 2007 08 17, 08:15)
Ramiai. Vakar nusipirkau švelnią, baltą, minkštą- suknelę. Iki kelių duobučių. Truputį išryškina apatinių drabužėlių kontūrus. Ir ne tik juos. Matosi nėriniai. Pardavėjo rankos drebėjo paimant pinigus, nes apsirengiau, ir sakau, nesirengsiu. Prilipo ji man. Vat taip ir nugulė. Graži. Kašmyras. Tai kažkas vistieks ateis mano suknelės apžiūrėti. Jei ne meilė, tai gal susižavėjimas?