Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

QUOTE(suntea @ 2007 08 17, 08:59)
Ramiai. Vakar nusipirkau švelnią, baltą, minkštą- suknelę. Iki kelių duobučių. Truputį išryškina apatinių drabužėlių kontūrus. Ir ne tik juos. Matosi nėriniai. Pardavėjo rankos drebėjo paimant pinigus, nes apsirengiau, ir sakau, nesirengsiu. Prilipo ji man. Vat taip ir nugulė. Graži. Kašmyras. Tai kažkas vistieks ateis mano suknelės apžiūrėti. Jei ne meilė, tai gal susižavėjimas?

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 16, 23:26)
pailsėjau.. šiek tiek atsigavau.. kabintojų netrūko.. ale kad man nieks nepatinka  blink.gif  O ką tu gero nuveikei "dingimo laikotarpiu"? smile.gif

Aš manau kad nieko gero.. Nes susikuri apie žmogų iliuziją, o realybė jis pasirodo visai ne toks.. Todėl geriau susitikti iš karto ir bendrauti gyvai, nei ilgai bendrauti internetu ir tik po kurio laiko susitikti..
Tai jei jau susipažinai su kuo nors internetu, man atrodo geriau neatidėliok susitikimo, o susitik ir pasižiūrėk kas jis toks iš tikrųjų  ax.gif

mano ''dingimas'' buvo deja ne prie jūros verysad.gif turėjau darbelio ir kitokių reikaliukų doh.gif

sutinku dėl tų virtualių pažinčių drinks_cheers.gif
bet vat dabar bendrauju ne internetu, o telefonu su vienu blush2.gif patinka blush2.gif net drugeliai skraido pilve ir šypsena iki ausų kai gaunu sms ar paskambina blush2.gif blush2.gif blush2.gif tik mes nematę viens kito doh.gif žodžiu...

oj, mergaitės 4u.gif ir vat kviečia susitikt, ale kad aš bijau doh.gif šimtą metų nebuvau pasimatyme blush2.gif ir dar jaučiu krisiu aš iš savo padebesų po to aklo pasimatymo doh.gif bet tokie malonūs tie drugeliai wub.gif .... suprantu, kad elgiuos kaip vaikas doh.gif
nepeikit labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 17, 01:40)
O neketini išsikraustyti iš savo miestelio? Gal pasikeistų gyvenimas iš esmės?  ax.gif

Bent jau metus tai tikrai nesikraustysiu, butas,darbas ir t.t. o kai baigsiu bus matyt....
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 17, 11:25)

oj, mergaitės  4u.gif  ir vat kviečia susitikt, ale kad aš bijau doh.gif  šimtą metų nebuvau pasimatyme blush2.gif  ir dar jaučiu krisiu aš iš savo padebesų po to aklo pasimatymo doh.gif    bet tokie malonūs tie drugeliai wub.gif .... suprantu, kad elgiuos kaip vaikas doh.gif
nepeikit labai 4u.gif

O tu žiūrėk į tai kaip į prikolą biggrin.gif ir nieko ypatinga nesitikėk lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kažkas vistieks ateis mano suknelės apžiūrėti. Jei ne meilė, tai gal susižavėjimas?

haha biggrin.gif geras drinks_cheers.gif

QUOTE(emmute @ 2007 08 17, 11:25)
tik mes nematę viens kito doh.gif  žodžiu...

oj, mergaitės  4u.gif  ir vat kviečia susitikt, ale kad aš bijau doh.gif  šimtą metų nebuvau pasimatyme blush2.gif  ir dar jaučiu krisiu aš iš savo padebesų po to aklo pasimatymo doh.gif    bet tokie malonūs tie drugeliai wub.gif .... suprantu, kad elgiuos kaip vaikas doh.gif
nepeikit labai 4u.gif

emmute tikrai nesitikėk nieko ypatingo, bet būtinai eik susitikt! Kuo anksčiau susitiksi, tuo mažiau bus prikurta nereikalingų iliuzijų! Ir nebijok! Nėra čia ko bijoti, jis juk ne monstras, o žmogus smile.gif Apsirenk patogiai, būk savimi, šypsokis, plepėk apie savo interesus, paklausyk kas jam įdomu, tiesiog paprastai paprastai ir pamatysi kaip po susitikimo viskas paaiškės 4u.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 17, 12:42)
Bent jau metus tai tikrai nesikraustysiu, butas,darbas ir t.t. o kai baigsiu bus matyt....

D&G, tai nieko čia blogo kad gyveni mažame miestelyje. Juk mes ir dideliuose nesutinkame to vienintelio! Ne miesto dydyje juk esmė. Juk tu irgi važinėji, keliauji, nesėdi užsidariusi. O kur sutiksi tą vienintelį - niekada negali žinot. Gal su dviračiu jam ant kojos užvažiuosi ir jis tave aprėks biggrin.gif Niekada negali žinot! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 17, 13:00)
O tu žiūrėk į tai kaip į prikolą  biggrin.gif ir nieko ypatinga nesitikėk  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na nesitikiu, kai rimtai pagalvoju g.gif bet norėtųs.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 17, 13:26)
emmute tikrai nesitikėk nieko ypatingo, bet būtinai eik susitikt! Kuo anksčiau susitiksi, tuo mažiau bus prikurta nereikalingų iliuzijų! Ir nebijok! Nėra čia ko bijoti, jis juk ne monstras, o žmogus smile.gif Apsirenk patogiai, būk savimi, šypsokis, plepėk apie savo interesus, paklausyk kas jam įdomu, tiesiog paprastai paprastai ir pamatysi kaip po susitikimo viskas paaiškės  4u.gif

sakai būtinai g.gif o aš jau svarsčiau mintį, kad rišt tą reikalą ir bus ramu unsure.gif kaip anksčiau, o dabar...

nebijot... čia ne man doh.gif

apsirengt patogiai....o ką išvis apsirengt g.gif

nu aš rimtai nebuvus pasimatyme šimtą metų blush2.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Ramiai. Vakar nusipirkau švelnią, baltą, minkštą- suknelę. Iki kelių duobučių. Truputį išryškina apatinių drabužėlių kontūrus. Ir ne tik juos. Matosi nėriniai. Pardavėjo rankos drebėjo paimant pinigus, nes apsirengiau, ir sakau, nesirengsiu. Prilipo ji man. Vat taip ir nugulė. Graži. Kašmyras. Tai kažkas vistieks ateis mano suknelės apžiūrėti. Jei ne meilė, tai gal susižavėjimas?

jau laaabai ilgai nenešioju nei suknelių, nei sijonų....gal čia mano problema g.gif blush2.gif
Atsakyti
Svarbiausia tavo pačios nusiteikimas! Nusiteik, lyg eitum pasimatyti su senu draugu! Arba su pusbroliu! Arba lyg eitum į banką susistikti su vadybininku, kuris tau pasakos apie būsto paskolos sąlygas biggrin.gif Na tiesiog, negalvok ir nekartok sau milijoną kartų: O Dievulėliau, tai PASIMATYMAS! smile.gif Negalvok taip! Tai tiesiog susitikimas su žmogumi, su paprastu žmogumi! Tobulybių nėra emmute! Jis toks pat paprastas žmogus kaip ir tu! Ir nereikia galvoti kas bus jei jam nepatiksiu! Nepatikti gali ir jis tau - nuo to niekas nėra apsaugotas, bet tai įvyksta, ne todėl kad tu prastesnis, o todėl kad žmonės būna per daug skirtingi.

Sakydama apsirenk patogiai, turėjau galvoje, apsirenk tiesiog savo mėgstamus drabužius, nes tuomet jausiesi mažiau suvaržyta! Gal turi kokią mėgstamą suknutę, juk dabar vasara smile.gif

Tiesiog nusiteik kaip rašiau! Ne su pasakų princu čia susitinki, o tiesiog su kitu žmogumi, kuris šiuo metu gal irgi suka galvą dėl kokio nors ne vietoje iškilusio spuogo ar pan biggrin.gif

Svarbiausia būk savimi ir elkis taip, kaip elgiesi su savo draugais - atsipalaiduok! 4u.gif
Atsakyti
ačiū, abzoryte 4u.gif
Atsakyti
emmute, jei tai tau pakels nuotaiką, tai pasakysiu - man šiandien taip pat nusimato pasimatymas mirksiukas.gif tik man kažkaip taip dzin...
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 17, 14:41)
emmute, jei tai tau pakels nuotaiką, tai pasakysiu - man šiandien taip pat nusimato pasimatymas  mirksiukas.gif  tik man kažkaip taip dzin...

ooo bigsmile.gif prašom plačiau, kas kur kaip biggrin.gif
ir kodėl dzin g.gif
Atsakyti
As irgi noreciau siandien i pasimatyma, tik gaila niekas nekviecia biggrin.gif doh.gif doh.gif doh.gif o kaip jums pasimatymai? 4u.gif
Atsakyti