Aha, man irgi smalsu, o kokie kvepalai?
Į sveikatą mergaitės
visom smalsu
tik kad GV dabar pasimatyme, tikiuosi pica skani
tik kad GV dabar pasimatyme, tikiuosi pica skani
užsisvajojau į vakarą
kaip faina bus kažkada, kai galėsiu priglausti prie mylimo žmogaus ir jausti širdyje ramybę...
Ech... nu reikia išlaukti, reikia...
skaitau daba apie marsiečius ir labai noriu kam nors parodyti savo naujus bendravimo įgūdžius
kaip faina bus kažkada, kai galėsiu priglausti prie mylimo žmogaus ir jausti širdyje ramybę...
skaitau daba apie marsiečius ir labai noriu kam nors parodyti savo naujus bendravimo įgūdžius
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 19, 16:40)
Gerai pasibuvot, kad galvą iki šiol sopa?
Metadoksilio nusipirk. Bent jau man tokiose situacijose padeda. Pavalgyk, pomidorų sulčių išgerk daug ir atsigausi. Beje, kokia fauna renkasi klubuose? Ar buvo vertų grieko vyrukų?
GV neturi kol kas brangiojo- turi tik simpatiją, net nežinau kaip čia tiksliau pavadinus
Skambino man šeštadienį, bet iškentėjau nekėlus. Pykau, dėl tos eksės
Šiandien atsileidau ir vakare važiuojam picos valgyti. Reikia prieš darbo savaitę pasistiprint
Tai dabar verčiu skudurus po spintą- reikia gerai atrodyti. Noriu, kad jis akių negalėtų atitraukti
Ir būtinai pasikvepinsiu jo dovanotais kvepalais... 
GV neturi kol kas brangiojo- turi tik simpatiją, net nežinau kaip čia tiksliau pavadinus
Jo smagiai labai, daug musu mergu buvo tai prisisokom,prisijuokem ir t.t. iki ryto tipo vasaros uzdarymas, nes drauges islekia tai i anglijas tai i mokslus...kazkaip atsigavau suvalgiau kebaba labai padejo
Papildyta:
[quote=abzoryte,2007 08 19, 23:05]
užsisvajojau į vakarą
As irgi daznai uzsisvajoju
QUOTE(Kaila @ 2007 08 19, 19:37)
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 19, 21:17)
QUOTE(emmute @ 2007 08 19, 21:28)
Labas rytas smalsutės
Kvepalai vadinasi L'eau Par Kenzo. Pasiknisus internete radau jų paveiksliuką:

Man šitie kvepalai patinka.
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 20, 00:19)
ir kaip pica?visai smagiai tau....principinga ziuriu esi, kad nekelei tel...beje apie ta ekse dar kalba?
Nu nieko pica skani... Čili picoj pasėdėjom, pašnekėjom. Apie eksę nieko nesakė. Principinga tikrai nesu. Tiktai norėjau pakankinti jį... nes žinau kaip jis nervinasi kai negali kam nors prisiskambint.
Labas rytas
Kaip savaitgalis?
Kaip savaitgalis?
Kas tie drugeliai? Labai sunkiai mintis destote, o desto sunkiai mintis tie, kurie mazai knygu skaite.
Eime prie esminio klausimo, ar ateis meile i jusu gyvenimus?Abejoju, nes jusu poziuris kazkoks jau senmerginis, kuris vyras nori tokios moters kuri pasiruosusi ismatu kibira uzverst ant galvos?
Papildyta:
aha, dabar butu gerai tik prisiglausti, bet tuoj atsibos glaustytis, noresi ir pinigu, ir sekso, ir kad pabutu bokso kriause, ir kad ant ranku nesiotu, ir kad pusrycius darytu, kad butu tvarkingas, protingas, verslus ir energingas!
Eime prie esminio klausimo, ar ateis meile i jusu gyvenimus?Abejoju, nes jusu poziuris kazkoks jau senmerginis, kuris vyras nori tokios moters kuri pasiruosusi ismatu kibira uzverst ant galvos?
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 19, 23:05)
užsisvajojau į vakarą
aha, dabar butu gerai tik prisiglausti, bet tuoj atsibos glaustytis, noresi ir pinigu, ir sekso, ir kad pabutu bokso kriause, ir kad ant ranku nesiotu, ir kad pusrycius darytu, kad butu tvarkingas, protingas, verslus ir energingas!
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 20, 07:44)
Mano savaitgalis vienisas kazkoks
Kaip tau, *Drugeli, sekasi???
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 20, 08:08)
Viesului aiškiai irgi meilės trūksta
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 20, 08:12)
Savaitgalį su dukra praleidau, jokių bernų, jokių diedų. Sąmoningai
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 20, 09:26)
Viesului aiškiai irgi meilės trūksta
Zinai panele!,man meiles netruksta, as renkuosi meile, o ne ji mane!Ka noriu ta gaunu!
Sakai samoningai viena praleidai?Jokiu bernu?Ir kas is to?Dabar grauzkis nagus.
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 20, 09:42)
Zinai panele!,man meiles netruksta, as renkuosi meile, o ne ji mane!Ka noriu ta gaunu!
Kažkaip man kelia įtarimą žmonės, kurie garsiai deklaruoja tokius dalykus
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 20, 08:42)
Nepasitikiu niekuo, kas deda tiek daug šauktukų