Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

Oho! Kissa, kokios mielos naujienos!!! drinks_cheers.gif Va laukei, laukei ir prisilaukei thumbup.gif
O kaip susipažinai su juo? ax.gif Man kažkaip tas vis įdomiausia būna 4u.gif
Labai laukiam bent kokių nors smulkmenėlių blush2.gif

Vasara, neliūdėk! Nusiplaus, laikina nesėkmė 4u.gif
Ale ot tai ir manikiuristė gun_bandana.gif Toks įspūdis, kad nelabai suvokė ką pati daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 20, 21:31)
Šiandien raudu visą dieną  verysad.gif Nesėkmė baisi. Nuėjau pasidaryti manikiūro. Sutvarkiusi nagus manikiūrininkė, kad pradės suokti kaip man reikėtų paryškinti antakius. Nu galvoju reikia, tai reikia. Užsiprašiau, tik kad nebūtų labai ryšku... Pamačius rezultatą vos neapsižliumbiau- juodi antakiai per visą kaktą  verysad.gif  lotuliukas.gif Kaip kokia ispanė su nepešiotais antakiais atrodau  doh.gif Visą dieną meldžiausi, kad tik rusas turėtų daug darbo, daug užsakymų ir neturėtų laiko pas mane atvažiuoti- mano maldos išgirstos, šiandien nesusitikom  verysad.gif Visą vakarą antakius plaunu ūkiniu muilu, pašviesėjo patys plaukeliai, oda atsiplovė...bet dar rezultato nepasiekiau. Jaučiu visą šmotą ūkinio muilo sumuilysiu į antakius.  lotuliukas.gif Nėra gyvenimo  doh.gif

gal nera taip blogai, o tik tau taip atrodo. gal tu ziurai i veidrodi ir tik antakius matai? buna taip kartais kad i tau problematiska vieta ziurai ir atrodo tik ja ir matai, o kiti zmones net nepastebi to.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 08 20, 21:02)
gal tu ziurai i veidrodi ir tik antakius matai?

Va va, tą patį norėjau pasakyti, gal nėra taip blogai, kaip TAU atrodo? Vistiek nemalonu, nors situacija tragikomiška. Nepyk biggrin.gif

Kissa? bigsmile.gif bigsmile.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 20, 21:57)
Beje yra tokia priemone reik ziuret prie profesionalios kosmetikos, kuri nuvalo dazus, tikiuosi neblondine esi?tamsi?tai dar nieko....

Blondinė esu nuo gimimo. Šviesi oda, šviesūs plaukai, šviesūs antakiai- todėl vakar ir praraudojau visą dieną. doh.gif Dbar situacija pakankamai gera. Ūkinis muilas iš tikrųjų daro stebuklus. Antakiai ryškūs, bet į žmones išeiti jau nebegėda. Pirmą kartą girdžiu apie priemonę, kuri dažus nuima. Vakar buvau kosmadoje ir dar trijuose grožio salonuose ir visur sakė, jog čia tik laikas gali padėti. doh.gif
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 20, 22:01)
Vasara, neliūdėk! Nusiplaus, laikina nesėkmė  4u.gif 

Ačiū, jau nebeliūdžiu... vakar tik šokas buvo. biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(Qwertama @ 2007 08 20, 22:02)
gal nera taip blogai, o tik tau taip atrodo. gal tu ziurai i veidrodi ir tik antakius matai?

Vakar tikrai buvo blogai - vieninga visų kam vakar rodžiau antakius nuomonė.

P.S.
Man irgi begalo įdomu kaip praėjo Kissos pasimatymas su gražuoliuku? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 20, 21:31)
Šiandien raudu visą dieną  verysad.gif Nesėkmė baisi. Nuėjau pasidaryti manikiūro. Sutvarkiusi nagus manikiūrininkė, kad pradės suokti kaip man reikėtų paryškinti antakius. Nu galvoju reikia, tai reikia. Užsiprašiau, tik kad nebūtų labai ryšku... Pamačius rezultatą vos neapsižliumbiau- juodi antakiai per visą kaktą  verysad.gif  lotuliukas.gif Kaip kokia ispanė su nepešiotais antakiais atrodau  doh.gif Visą dieną meldžiausi, kad tik rusas turėtų daug darbo, daug užsakymų ir neturėtų laiko pas mane atvažiuoti- mano maldos išgirstos, šiandien nesusitikom  verysad.gif Visą vakarą antakius plaunu ūkiniu muilu, pašviesėjo patys plaukeliai, oda atsiplovė...bet dar rezultato nepasiekiau. Jaučiu visą šmotą ūkinio muilo sumuilysiu į antakius.  lotuliukas.gif Nėra gyvenimo  doh.gif

padeti gali vienas dalykas (isbanytas) - istepi antakius riebiu kremu (kuo riebesnis, tuo geriau) ir sedi visa vakara namie su tokaiis antakiais, o paskui su toniku gerai nusivalo thumbup.gif
ir jokio ukinio muilo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 21, 08:38)
Vistiek nemalonu, nors situacija tragikomiška. Nepyk  biggrin.gif

Nepykstu mirksiukas.gif Viskas Ok 4u.gif

ooo, ačiū už patarimą protingą... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 21 rugpjūčio 2007 - 07:42
Sveikos 4u.gif

Oho, kaip galingai sureagavot del mano pasimatymo bigsmile.gif Nieko juk ten ypatingo biggrin.gif Siaip laika praleidau super smagiai. Tik... vaikinas man per jaunas tongue.gif Bet jau dailus, ne tas zodis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 21, 07:50)
Bet jau dailus, ne tas zodis  4u.gif

O ar ne tu sakei kad gražuolių tau jau užtenka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 21, 08:50)
Tik... vaikinas man per jaunas  tongue.gif 

Koks jūsų amžiaus skirtumas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 21 rugpjūčio 2007 - 07:58
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 21, 07:58)
Koks jūsų amžiaus skirtumas?  ax.gif

Ir į kurią pusę? biggrin.gif Būna, kad ir 5 metais vyresnis per jaunas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 21, 08:52)
O ar ne tu sakei kad gražuolių tau jau užtenka?  biggrin.gif

As sakiau blush2.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 21, 08:58)
Koks jūsų amžiaus skirtumas?  ax.gif

3 metais jaunesnis
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 21, 11:16)

3 metais jaunesnis

Bet geriau negu 20 metų vyresnis mirksiukas.gif
Atsakyti