Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

QUOTE(Viesulas @ 2007 08 20, 09:08)
aha, dabar butu gerai tik prisiglausti, bet tuoj atsibos glaustytis, noresi ir pinigu, ir sekso, ir kad pabutu bokso kriause, ir kad ant ranku nesiotu, ir kad pusrycius darytu, kad butu tvarkingas, protingas, verslus ir energingas! blink.gif

O Jūs gal koks nors Kašpirovskis, kad taip gerai žinote ko aš tuoj dar norėsiu lotuliukas.gif

QUOTE(Viesulas @ 2007 08 20, 09:42)
Zinai panele!,man meiles netruksta, as renkuosi meile, o ne ji mane!Ka noriu ta gaunu!
Sakai samoningai viena praleidai?Jokiu bernu?Ir kas is to?Dabar grauzkis nagus.

Man tie Jūsų šauktukai ir klaustukai, tik parodo kad Jums truputėlį su nervais negerai. Gal senai sekso negavote ir spaudžia smegenis?

Take it easy wink.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 20, 10:16)
Gal senai sekso negavote ir spaudžia smegenis?

Jis gauna ko nori, kaip čia taip tiesmukai dabar klausi... biggrin.gif
Atsakyti
Labų dienų viesule biggrin.gif Meluočiau- jei sakyčiau, jog malonu jus čia matyti. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
perskaiciau viska ka cia prirasete nuo penktadienio. idomiu jusu gyvenimo istoriju prisiskaiciau. labai patiko mintis: jei nori kitokio gyvenimo, turi daryti kitokius dalykus. labai sauni mintis. stengsiuos ja ismokti igyvendinti, nes savo gyvenimu nesu patenkinta.
Atsakyti
As sivakar eisiu i pasimatyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 20, 19:20)
As sivakar eisiu i pasimatyma  ax.gif

tai papasakok su kuo kaip?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 08 20, 19:31)
tai papasakok su kuo kaip?

Papasakosiu kai grisiu rolleyes.gif Vaikinas, kuris labai grazus, bet neatitinka kitu svarbiu mano kriteriju. Taigi matysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 20, 19:36)
Papasakosiu kai grisiu  rolleyes.gif  Vaikinas, kuris labai grazus, bet neatitinka kitu svarbiu mano kriteriju. Taigi matysim  biggrin.gif

lauksim rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkas naujo Kissa oi laukiam laukiam mes geru naujienu laukiam mirksiukas.gif mirksiukas.gif wub.gif wub.gif wub.gif

O viesulas tai ziuriu daugeli forumu gerai nuskambejes g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

uj, jūs čia daug prikalbėjot jau.. smile.gif
o aš buvau iškeliavus keliom dienom pailsėt.. smile.gif parvežiau linkėjimų iš pajūrio biggrin.gif šiek tiek atsigavau, nors šian darbe taip aprėkė, kad..fui..
ne apie tai mes čia smile.gif

smagu, kad mergaitės į pasimatymus vaikštot mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien raudu visą dieną verysad.gif Nesėkmė baisi. Nuėjau pasidaryti manikiūro. Sutvarkiusi nagus manikiūrininkė, kad pradės suokti kaip man reikėtų paryškinti antakius. Nu galvoju reikia, tai reikia. Užsiprašiau, tik kad nebūtų labai ryšku... Pamačius rezultatą vos neapsižliumbiau- juodi antakiai per visą kaktą verysad.gif lotuliukas.gif Kaip kokia ispanė su nepešiotais antakiais atrodau doh.gif Visą dieną meldžiausi, kad tik rusas turėtų daug darbo, daug užsakymų ir neturėtų laiko pas mane atvažiuoti- mano maldos išgirstos, šiandien nesusitikom verysad.gif Visą vakarą antakius plaunu ūkiniu muilu, pašviesėjo patys plaukeliai, oda atsiplovė...bet dar rezultato nepasiekiau. Jaučiu visą šmotą ūkinio muilo sumuilysiu į antakius. lotuliukas.gif Nėra gyvenimo doh.gif
Atsakyti
[quote=Gimusi_vasarą,2007 08 20, 21:31]
Pamačius rezultatą vos neapsižliumbiau- juodi antakiai per visą kaktą verysad.gif lotuliukas.gif Kaip kokia ispanė su nepešiotais antakiais atrodau doh.gif

Nu geras?tai ko iskart neprasei kad pavalyu kad nebutu taip rysku?tai issipesiok pati gal susiaures jie ne taip ryskiai atrodys, beje yra tokia priemone reik ziuret prie profesionalios kosmetikos, kuri nuvalo dazus, tikiuosi neblondine esi?tamsi?tai dar nieko....gerai kad as turiu gera kirpeja kuri man taip antakius padaro super smile.gif o rusas tikrai jau patikek i antakius nebutu ziurejes mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti