Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

QUOTE(Kissa @ 2007 08 05, 21:11)
Nors as siaip visur su automobiliu  g.gif 

Pro servisus visus prasinešk. Mažu ten koks aukso grynuolis tupi ir ratus suvedinėja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 08 05, 21:21)
Juk dabar protingiau vyrus renkames nei pries 5 metus, ar ne?  mirksiukas.gif

Gal ne tiek protingiau kiek išrankiau. biggrin.gif Nors mano galva protas ir meilė nedera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 05, 21:24)
Pro servisus visus prasinešk. Mažu ten koks aukso grynuolis tupi ir ratus suvedinėja lotuliukas.gif

Gal ne tiek protingiau kiek išrankiau.  biggrin.gif Nors mano galva protas ir meilė nedera schmoll.gif

Deja deja, tepaluoti vyrai manes nedomina biggrin.gif

O as renkuosi ir sirdimi, ir protu. Taip ir toliau darysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissa: 05 rugpjūčio 2007 - 20:30
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 05, 21:18)

Kaip atrodo tie tipiški kauniečiai. Neteko susidurti, tai labai įdomu. Papasakokit apie kauniečių diedų nacionalinius ypatumus. biggrin.gif

Nematau reikalo susisukus sėdėti.  lotuliukas.gif Išsišiepus meilės laukti daug smagiau. Pabandyk ir tu.  lotuliukas.gif Dzin kad tušti- svarbu, kad švarūs  lotuliukas.gif

Ačiū už balioną biggrin.gif Ale ir prajuokinai apie tuos švarius namus thumbup.gif

O tipišką Kaunietį gal ir sunku būtų nupaišyti. Viena kategorija, su treningais, kita kategorija su auksinėm grandinėm, trečia turi BMW arba Audi, ketvirtų šiaip kvadratiniai veidai, penkti verslininkai-bankininkai, bet visus juos apjungia vienas bruožas - mandri iki negalėjimo. Nu tokie savimylos kaip reta. Ant kaktos parašyta: Koks aš gražus arba koks aš kietas. Vienu žodžiu paprastų žmogelių kauniečių tarpe mažiau nei mažai blink.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 05, 21:24)

Gal ne tiek protingiau kiek išrankiau.  biggrin.gif Nors mano galva protas ir meilė nedera schmoll.gif

Aš irgi tokios pačios nuomonės.. Protas kažkaip nepatarėjas šitoje vietoje.. Gali protas kuždėti iki numirimo, kad tai geras vyras, kad būtų šeimos žmogus ir bla bla bla.. Bet jei širdis nelinksta tai nelinksta doh.gif O jei širdis palinksta.. Gali protas belekiek pezėti sau vienas, tada jis visai būna neįdomus irnesakyk.gif
Atsakyti
O jei Jums sirdis links prie narkomano? g.gif
Atsakyti
Jergutėliau jatatausias.... Nu ir kadrai tie kauniečiai lotuliukas.gif Žinosiu dabar kas anys per velniai.
Na Kissa ir paklausei... doh.gif Ekstremalu čia labai. Ir išvis kaip galima pamilti žmogų kamuojamą vienokios ar kitokios priklausomybės? Jei širdis links prie narkomano, protas atsigaus, nueis pas širdį, gerai paraus jai malkų ir ji nebenorės žiūrėti į narkomaną. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 05 rugpjūčio 2007 - 20:53
QUOTE(Kissa @ 2007 08 05, 21:45)
O jei Jums sirdis links prie narkomano?  g.gif

Bet juk širdis palinksta prie to, kuriam svarbios tokios pačios vertybės kaip ir tau... Kuriam tu esi žavi viskuo, ką tik turi... ir ką darai.. Prie to, kurio veido bruožai tau atrodo artimi.. kurio kvapas tau toks artimas....
- nemanau kad narkomano kvapas būtų geras biggrin.gif ir nemanau, kad jo požiūris į viską sutaptų su manuoju schmoll.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 05, 21:45)
Jergutėliau jatatausias.... Nu ir kadrai tie kauniečiai  lotuliukas.gif Žinosiu dabar kas anys per velniai.

Tu juos atpažintum, net ir nenupasakojus biggrin.gif Nes pas juos ant kaktos parašyta: Aš iš Kauno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 05, 21:50)
Bet juk širdis palinksta prie to, kuriam svarbios tokios pačios vertybės kaip ir tau... Kuriam tu esi žavi viskuo, ką tik turi... ir ką darai.. Prie to, kurio veido bruožai tau atrodo artimi.. kurio kvapas tau toks artimas....

drinks_cheers.gif taikliai pasakyta.
Bet iš kur tada posakis, jog priešingybės traukia?
Atsakyti
A jo, tas posakis manau tiesos irgi turi ax.gif
Juk gali požiūriai sutapti, gali būti mielas viskuo ką turi, bet būti visai kitokio būdo nei tu.. Taip ir atsiranda papildymas vienas kito! Ugnis ir oras, žemė ir vanduo, ir pan. smile.gif

Juk abu gali norėti to paties, tik siekti to skirtingais būdais! O tas ir žavi.. Žavi, kai kitas turi tai ko neturi tu pats! Pvz, kantrybę thumbup.gif
Atsakyti
nemanau kad jus sulauksite savo meiles schmoll.gif
Atsakyti
Mielas eksperte, gal galima placiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissa: 05 rugpjūčio 2007 - 21:11
Viesule suintrigavai.... lotuliukas.gif Kodėl taip sakai?
Atsakyti
Ir kodel gi taip manai viesulas? smile.gif beje jei dar apie tuos tipinius kauniecius galiu papildyti abzoryte, tipai tai tokie, bet ir patys megaujasi tuo ka turi, nori salia lelyciu, patys sau grazus, kaip as sakau,nuolat ziuri kaip atrodo ar plaukiukai nesusivele, ir t.t."pontai".....Ir siaip matosi, ko jie nori...aisku nevisi....bet viskas jau kaunieciamas kryzius:))) pasimokiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 08 05, 20:56)
As irgi stengiuosi nebendrauti su porelemis. Blogai jauciuosi

Buvau nusprendusi si savaitgali, kad man gerai ir vienai. Bet gal uzteks save apgaudineti

Kartais gal ir gerai, bet siaip reikia vistiek pabuti tarp zmoniu, juk va ir vasara gal prasides, po tokiu liuciu.... 4u.gif smile.gif mergaites, juk mums vistiek kazkada pasiseks negali gi but kad busim visada vienos:)
Atsakyti