Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

Joo g.gif Man irgi įdomūs Viesulo argumentai blink.gif

D&G, o kaip tada būnant Kaune sutikti normalų žmogų? Taip išeina mums visai pravalas biggrin.gif Liko tik vedę, teisti, girtuokliai arba šiaip kauniečiai lotuliukas.gif O studentai kaip ir per jauni lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergytės, mane į pasimatymą rytoj kviečia buvęs mano trumpalaikis berniokas lotuliukas.gif Sako negali manęs pamiršti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matyt, gerai daviau, kad negali pamiršti lotuliukas.gif Reikalas tas, kad jis 5 metais jaunesnis. Eiti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 05, 22:43)
Mergytės, mane į pasimatymą rytoj kviečia buvęs mano trumpalaikis berniokas lotuliukas.gif Sako negali manęs pamiršti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Matyt, gerai daviau, kad negali pamiršti lotuliukas.gif  Reikalas tas, kad jis 5 metais jaunesnis. Eiti ar ne?

O kodel gi ne? juk nieko neprarandi..gerai praleisi laika, pakalbesit
Atsakyti
hahaha lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif
tai tie 5 metai dzin, jei ant jo šnekos tai nesijaučia biggrin.gif
Nes mane penktadienį bare kalbino toks 23 metų.. tai ką aš žinau.. bet pasirodė dar vaikas doh.gif še tau ir 4 metai skirtumas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 05, 21:43)
Mergytės, mane į pasimatymą rytoj kviečia buvęs mano trumpalaikis berniokas lotuliukas.gif Sako negali manęs pamiršti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Matyt, gerai daviau, kad negali pamiršti lotuliukas.gif  Reikalas tas, kad jis 5 metais jaunesnis. Eiti ar ne?

Penki metai yra niekis. Jei žmogus domina Tave,žinoma,eik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 05, 22:43)
Joo  g.gif  Man irgi įdomūs Viesulo argumentai  blink.gif

D&G, o kaip tada būnant Kaune sutikti normalų žmogų? Taip išeina mums visai pravalas biggrin.gif Liko tik vedę, teisti, girtuokliai arba šiaip kauniečiai  lotuliukas.gif  O studentai kaip ir per jauni  lotuliukas.gif

Maniau, kad tas 1 proc.tu normaliu kaunieciu buten ir buvo su manim:))) pasirodo klydau.. nu jo nekazkas su tais vyrais...as pati ne is kauno, kaune mokinuosi dar neakivaizd. tai galvoju dar yra sansu ir kitoki sutikt, o siaip manau kavenskas ta gyvenimo budas...o juk tikrai yra ir normaliu vyru is kauno, neviskas prarasta thumbup.gif
Atsakyti
nu jo aš irgi ne kaunietė.. todėl man tas kaunietiškas gyvenimo būdas nors tu ką nelimpa doh.gif aš labiau vertinu žmones užaugusius mažuose miesteliuose ax.gif jie kitokie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 05, 19:56)
As irgi stengiuosi nebendrauti su porelemis. Blogai jauciuosi

Buvau nusprendusi si savaitgali, kad man gerai ir vienai. Bet gal uzteks save apgaudineti

yep..... lyg mano zodziai.....
man atrodo,visos cia jauciames panasiai....ir turbut visos darom taspacias klaideles,kad esam vienos....

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 05, 21:43)

eik bigsmile.gif gal vis geriau nei namie sedet? juk tai nieko neypareigoja
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 08 05, 22:58)
yep..... lyg mano zodziai.....
man atrodo,visos cia jauciames panasiai....ir turbut visos darom taspacias klaideles,kad esam vienos....

Auksiniai žodžiai Indijaa thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Susitariau aš su tuo vyruku. Man su juo visai gera laiką leisti, linksma. Tik bendros ateities nematau. Kad ir kaip žiūrėčiau. Gėda man jį tėvams, draugams pristatyti ax.gif Studenčiokas jis. Man reikia jau išsimokslinusio, su geru darbu ir pajamomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 05, 22:15)
Auksiniai žodžiai Indijaa thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Susitariau aš su tuo vyruku. Man su juo visai gera laiką leisti, linksma. Tik bendros ateities nematau. Kad ir kaip žiūrėčiau. Gėda man jį tėvams, draugams pristatyti ax.gif Studenčiokas jis. Man reikia jau išsimokslinusio, su geru darbu ir pajamomis  biggrin.gif

tai niekas nevercia gi zenytis...buk ,kad namie nesedet..... o mazu reiks koki varzta suverzti ..pades gal.....juolabiau jeigu patiknka leist laika...tai saunu
Atsakyti
o aš tai kažkaip negaliu eiti į pasimatymą su tuo, kuris atrodo absoliučiai netinkamas ilgesniems santykiams.. ax.gif jei jau einu, tai su noru pažinti blush2.gif
bet žinoma nematau tame nieko blogo! jei gimus_vasara linksma su juo, tai kodėl gi ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 05, 22:56)
nu jo aš irgi ne kaunietė.. todėl man tas kaunietiškas gyvenimo būdas nors tu ką nelimpa  doh.gif  aš labiau vertinu žmones užaugusius mažuose miesteliuose  ax.gif  jie kitokie  blush2.gif

Kitaip viskas mastymas, vertybes,paprastesni zmones.Mazesniuose miesteliuose maziau sumatereleje...

Nesimiega, man visai...o ryt i darba doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti