Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 05, 23:43)
Joo  g.gif  Man irgi įdomūs Viesulo argumentai  blink.gif

D&G, o kaip tada būnant Kaune sutikti normalų žmogų? Taip išeina mums visai pravalas biggrin.gif Liko tik vedę, teisti, girtuokliai arba šiaip kauniečiai  lotuliukas.gif  O studentai kaip ir per jauni  lotuliukas.gif

Kaune su vyrais beda,zmona ne siena galima pastumti, tacau kaip pas kui gyventi schmoll.gif Girtuoklis - nebenti esi motina Tereze ir nori gelbeti pasauli lotuliukas.gif O del teistu 80 proc degradai 20 proc geri vyrai bet sunku pataikiti. Jei nerizikuosi vistiek liksi viena juk ir taip vyru Lietuvoi mazau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano didžiausia meilė, gražiausias, padoriausias, rimčiausias, romantiškiausias ir protingiausias vaikinas buvo būtent kaunietis biggrin.gif Matyt išimtis biggrin.gif

O kaip Jūs manot, kodėl esat vienos? Gerai Indijaa sakė, matyt bendros mūsų klaidos, tai gal bendromis jėgomis ir rasim kažkokį sprendimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 04, 22:15)
Nu gal ir nieko žmogus, bet kai pamačiau jo baltus ir smailėjančiais galais batus - mane užmušė.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif och, vos nenumirau iš juoko biggrin.gif
Aš irgi taip pat - man ir panagės švarios turi būti, ir tvarkingas, ir kvepiantis, ir dar visoks koks, negaliu kitaip biggrin.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 05, 20:39)
Vienu žodžiu paprastų žmogelių kauniečių tarpe mažiau nei mažai  blink.gif

O aš pažįstu nemažai superinių kauniečių - susipažinau kai į Italiją keliavau slidinėti. Fantastiški žmonės, mano nuomonę apie kauniečius 100 proc pakeitė thumbup.gif

Labas rytas naujoj temoj, priplepėjot per savaitgalį doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 08 06, 07:08)
O kaip Jūs manot, kodėl esat vienos?

Aš viena, nes nenusprendžiu, ar geriau su kažkuo, ar geriau vienai.. Iš tiesų daug privalumų ir vienos, ir kitokios būties matau, taigi viską palikau laikui - kaip bus, taip... smile.gif

QUOTE(Kissa @ 2007 08 06, 07:08)
Gerai Indijaa sakė, matyt bendros mūsų klaidos, tai gal bendromis jėgomis ir rasim kažkokį sprendimą  g.gif

Mano nuomone mūsų bendra "klaida" yra ta, kad manom, kad geriau joks, nei bele koks. Užtai paskaitę tokias temas vyriškieji dalyviai pasipiktina ir teškia "Niekad meilės nesulauksit". Juk nefaina pamatyti, kad merginos nepuola po kojų, vos vyro kvapo užuodžia biggrin.gif
Atsakyti
Aš ieškau paties geriausio 4u.gif Trumpiau tariant, verto manęs tongue.gif
Atsakyti
Ką tik sužinojau, kad ištekėjo viena iš negražiausių kolegių rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, man po savaitgalio visiškai galvelė susisuko, reikia priimti kažkokį sprendimą, bet nežinau, ką daryti. Kažkaip reikia apsispręsti, ką daryti su nežinia ką žadančiais santykiais. Iš pradžių nebuvo to jausmo, kad va, čia mano žmogus, bet jaučiu, kad priprantu prie jo. Nežinau, kiek reikia laikytis nuostatos, kad savąjį iš karto pažinsi, pajausi, kad tai tas vyras, o mes jau keli mėnesiai bendraujam ir negaliu pasakyti, kad įsimyliu, greičiau prisirišu ir man patogu jausti, kad manęs kažkas nori. Gal čia praeitis daro savo, nes vis dar labai išgyvenu dėl skyrybų su savo buvusiu draugu, lyginu kitus su juo, o dabartinis tikrai ne toks, jis visiškai kitoks doh.gif Bet ir vienai atsibodo būti... Dar yra vienas vyras, kuris mane be proto traukia (kaip norėčiau tokią trauką jausti tam, prie kurio jaučiuosi prisirišusi unsure.gif ), bet su juo nelabai kas išeina, aš bijau tiesiai šviesiai pasakyti, o jis į mane kaip į kolegę žiūri.
Oi, kokia sumaištis. Kai mylėjau buvusį, taip viskas aišku buvo, taip ramu, o dabar jaučiuosi kaip "prisidirbusi" kažką negero, nes atrodo, kad meluoju ir jam, ir sau pačiai blink.gif
Atsakyti
Gėlyte, pasakyčiau Tau "tekėk pasroviui ir mėgaukis", bet pati ne per seniausiai nutraukiau panašius santykius ir nė akimirkos nepasigailėjau
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 08 06, 12:44)
Sveikos, man po savaitgalio visiškai galvelė susisuko, reikia priimti kažkokį sprendimą, bet nežinau, ką daryti. Kažkaip reikia apsispręsti, ką daryti su nežinia ką žadančiais santykiais. Iš pradžių nebuvo to jausmo, kad va, čia mano žmogus, bet jaučiu, kad priprantu prie jo. Nežinau, kiek reikia laikytis nuostatos, kad savąjį iš karto pažinsi, pajausi, kad tai tas vyras, o mes jau keli mėnesiai bendraujam ir negaliu pasakyti, kad įsimyliu, greičiau prisirišu ir man patogu jausti, kad manęs kažkas nori. Gal čia praeitis daro savo, nes vis dar labai išgyvenu dėl skyrybų su savo buvusiu draugu, lyginu kitus su juo, o dabartinis tikrai ne toks, jis visiškai kitoks  doh.gif Bet ir vienai atsibodo būti... Dar yra vienas vyras, kuris mane be proto traukia (kaip norėčiau tokią trauką jausti tam, prie kurio jaučiuosi prisirišusi  unsure.gif ), bet su juo nelabai kas išeina, aš bijau tiesiai šviesiai pasakyti, o jis į mane kaip į kolegę žiūri.
Oi, kokia sumaištis. Kai mylėjau buvusį, taip viskas aišku buvo, taip ramu, o dabar jaučiuosi kaip "prisidirbusi" kažką negero, nes atrodo, kad meluoju ir jam, ir sau pačiai  blink.gif

Aš šituo daugiau pasidomėčiau. ax.gif
Atsakyti
Bandžiau ir dar bandysiu, įtariu, kai tik proga pasitaikys ax.gif Buvo tarp mūsų ir šis tas artimesnio blush2.gif (tik neprisigalvokit, ko nereikia biggrin.gif ) bet jei ir po to jis nerado dingsties su manim bendrauti kažkaip kitaip, tai kaži, ar kas keisis. Žinau ir matau, kad jam patinku, bet kažkodėl iniciatyvos iš jo pusės nėra. Tiesą sakant ir priežastis numanau, ir tokių sąvybių, kurios ne itin geros, jis turi, bet traukia mane labiau, nei tas, su kuriuo susitinku sad.gif Nors ir tas turi minusų visokių.. g.gif Jaučiu, kad jei nebūčiau mylėjus to savo buvusio taip stipriai, tai greičiausiai įsimylėčiau juodai kurį nors, bet dabar man protas visur įsijungia ir jausmams neleidžiu užvaldyti, o gal iš tikro neverta prasidėti... bijau, tik kad kuo toliau, tuo labiau bus sunku nutraukti viską. Gal man dar reikia vienai pabūti... O iš tikro ar tik nebus didžiausia problema tame, kad man į kiekvieną žiūriu kaip į būsimą vyrą ir nenoriu gaišti laiko su man netinkamu. Juk pabendravus ilgiau kaip tik labai tinkamas gali pasirodyti, nes ir mano buvęs iš karto man taip labai ir nepatiko, o paskui taip pamilau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 08 06, 12:17)
O iš tikro ar tik nebus didžiausia problema tame, kad  į kiekvieną žiūriu kaip į būsimą vyrą ir nenoriu gaišti laiko su man netinkamu.

Man tas pats biggrin.gif Man reik kad žmogus šeimyninis iškart būtų, nes turės imti ne tik mane, bet ir mano dukrą biggrin.gif
Atsakyti
bendros klaidos.... nezinau kaip jus...bet as kiek primasciau, kad gal tiesiog neiseiname i tuos vandenis, kur sutiktumem daugiau vyru.... draugai per draugus ir pan ir pan.... nes asmeniskai kai as iseinu i tokius vandenius kur tenka susipazinti su vienusu vyru...tikria sudominu... gal ir jusu panasiosproblemytes.... plius dar viena...geriausia dalykai nutin ka netiketai...o mes visos laukiame
Atsakyti
O as manau, kad mes labai save vertiname, zinome savo verte, todel ir nenorime betko...nemanau, kad problema, kad neiseiname i kitus vandenis...daugumai tikrai netruksta to vyrisko demesio, esme ta, kad nenorime "tik vyro" esame pakankamai subrendusios ir norim normalaus zmogaus gyvenimui,seimai o ne tik laisvalaikiui...net nzn.... g.gif
Atsakyti