QUOTE(dekor @ 2008 12 09, 01:10)
Dėkui. Aš ir pats žaviuos savim kaip asmenybe- daugiau -tiesa -nesižavi niekas...
menki niekingi žmogiukščiai...
dar ir aš žaviuosi, ypač po pasisakymo apie kičą ir panašias interjerų ligas

pritariu 100%
tik dažniau stengiuosi nutylėti, nes šiame forume diskutuojant apie kičą ir beskonybę paplitę "geležiniai" argumentai "jei pageidavo užsakovas", "jei žmogui patinka", "žurnaluose irgi taip mačiau" -lyg tai jau reikštų, kad nuo to kūrinys tampa ne kičiniu ir skoningu
šiaip aš sutinku su Juu. Mano įsitikinimu nikitos darbai -totalus kičas. Ir nereikia čia kalbėti apie klasikos ir moderno derinimą ar eklektiką. Net jei tie darbai būtų nulipdyti ant plikos sienos vidury žydinčios pievos, jie vistiek būtų kičas. Kaip ir svarovskiais puošti telefonai, beja
Reiktų kažkiek skirti eklektiką nuo derinimo būdo "iš visur apie viską". Eklektika nėra pateisinimas tarpusavy nederantiems elementams.
Siekiant sukurti skoningą interjerą, jis privalo derėti su aplinka, su namu, kuriame jis yra, ir toli gražu ne visuose individualiuose namuose tinka klasika, lygiai kaip ir ne visuose daugiabučiuose.
aš irgi esu turėjusi reikalų su neskoningais interjerais, ar kičiniais piešiniais -kartais pinigai neblogai nuramina vidinį orų Menininką, tik paskui tų darbų stengiuosi niekam nerodyti, ir juo labiau neteigti, kad tai labai skoninga, tik jūs visi to nesuprantat