Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kurių negaliu pakęsti

QUOTE(Levereti @ 2007 08 06, 12:07)
as irgi dabar kvepinuosi Crystal Noir, man labai patinka, bet mano bendradarbes ispeike kad specifinis ir ikyrus kvapas, tai kazkaip nebesinori i darba einant jais purkstis dabar unsure.gif

na jei jas erzina, gal į darbą einant gal ir nereiktų naudoti. Bet šiaip nekreipk dėmesio, manau jie dar pakankamai neutralūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele. @ 2007 08 06, 08:34)
Man labai nepatinka kurie yra ypatingai saldus, esu gavus nuo tetos vadinasi "smile", bet jau geriau wc gaivikliu pasipurksti  tongue.gif

Gal ten vadinasi "Smiley" tai tie kvepalai ir visa linija yra skirti nuotaikai pakelti ax.gif Kvapas gan saldus, bet priskirtas prie unisex'ų
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 08 06, 10:15)
tik niekada nesakyk niekada - buvau visiškai tokios pat nuomonės kai buvau jaunesnė ir nesupratau kaip mano vienmetė draugė gali kvepintis "Angel", atrodė visiškas absurdas user posted image Kai tuo metu man pačiai patikdavo tik gaivūs. Na ir ką jūs manot - praėjo 5-6 metai ir nebepripažįstu jokių gaivių, patinka sunkesni, dėl "Angel" nežinau - dabar gal netgi būčiau nieko prieš pabandyti  ax.gif  Kažkada Kristianoj pauostėm su MB, tai jam pasirodė vieni geresnių iš to popso, kuris atvežamas iš LT, nes šiaip neįmanoma ką nors gero išsirinkti user posted image

Ziema pirkau Angel innocent,bet nesusigyvenau..Ruosiuos parduot blush2.gif
QUOTE(kakava @ 2007 08 06, 11:56)
Šią žiemą buvo metas, kai labai patiko Armani "Code". Bet dirbu moteriškam kolektyve, viena juos nusipirko ir dar 5 iš paskos, tai dabar tai turbūt vieninteliai kvepalai, nuo kurių mane pykina...

Na ir neoriginalios koleges... ax.gif
Atsakyti
Kažkuriame forume skaičiau, kad kvepalai gali sugesti. Net nebūčiau pagalvojusi... blink.gif O maniau, kad jie kadangi alkoholio pagrindu padaryti, tai negenda. Kip ir koks vynas, kuo senesnis, tuo geresnis.
O tai kas jiem psidaro, kai sugenda? Kvepalų turiu nemažai, tai per tris metus tikrai nesuvartosiu. O dar turiu miniatiūrų kolekciją (kol kas nedidelę).
Atsakyti
visa laika negaledavau pakesti [ziauriai] pacco rabane 'ultraviolet' ... bet tada mama juos gavo dovanu doh.gif ... ir metams begant (bei kasdiena uzuodziant ta kvapa) man jis beprotiskai idomus pasidare... bet vis dar nedristu jais pasipurksti unsure.gif (kad nepradetu pykint)
Atsakyti
O mano vienai draugei Ultravioletai - patys geriausi kvepalai. Įdomus dalykas tas mūsų skonis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele. @ 2007 08 06, 07:34)
Man labai nepatinka kurie yra ypatingai saldus

drinks_cheers.gif

Angel schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 06 rugpjūčio 2007 - 11:57
QUOTE(Annika @ 2007 08 06, 12:47)
O mano vienai draugei Ultravioletai - patys geriausi kvepalai. Įdomus dalykas tas mūsų skonis...  g.gif

man asmeniskai jie patys isskirtiniausi/ryskiausi ir idomiausi is visu uostytu bigsmile.gif bet vistiek tas pirminis ispudis apie juos stabdo ir atbaido mane nuo ju
Atsakyti
Man senieji "gerieji" Samsara pykinima sukelia kai uzuodziu, o taip pat aitrus kvepalai ar kai merginos praeina prisikvepinosios gerokai nesaikingai-tada bet koks kvapas uzmust gali doh.gif
Atsakyti
kazkaip paskutiniu metu mane erzina Dior J'adore kvapas.. schmoll.gif nors anksciau patiko (dar turiu puse buteliuko)
Atsakyti
Man tai visokie agurkiniai - arbūziniai feeee.... (DKNY obuoliukai ir pan....) Be charakterio ir spalvų man jie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 08 06, 12:30)
Ziema pirkau Angel innocent,bet nesusigyvenau..Ruosiuos parduot blush2.gif

šiuo metu matyt tau švelnesni ir gaivesni patinka - galbūt taip bus visada, o galbūt laikui bėgant skonis keisis, juk nėra kur skubėti - kvepalų daug ir jiems atrasti reikia laiko user posted image
man pačiai klausimas iškilo - pradėjau mėgti stipresnius, aštresnius kvapus, bet dažnai apie juos rašo, kad tai vakariniai daugiau. Nejaugi nusižengiu etiketui jeigu ir dieną (vėsesniu metu) naudoju juos - bet labai saikingai, galima sakyti vos pusę purkštelėjimo, nesinori aplinkinių erzinti g.gif
Atsakyti