Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kurių negaliu pakęsti

O aš kaip tik nemėgstu gaivių kvapų ir patinka labai saldūs mastau.gif Jaučiu kartais kaip mano vanilė užuodžiama hihihi.gif
Atsakyti
Na man tik vienus kvepalus prikisti prie nosies antra karta prireike ypatingu valios pastangu... tiesiog ranka nekilo prie nosies... Agent Provocateur...
Kazkaip pamenu kad Juozuko kvepalus irgi mikliai pastaciau ant lentynos. Nesuzavejo nei Angel, nei Lempicka.
Atsakyti
QUOTE(karamele. @ 2007 08 06, 07:34)
Man labai nepatinka kurie yra ypatingai saldus, esu gavus nuo tetos vadinasi "smile", bet jau geriau wc gaivikliu pasipurksti  tongue.gif

"Smile" ar "Smiley"? Aš turiu juos, man jie labai skanūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 08 06, 15:45)
Na man tik vienus kvepalus prikisti prie nosies antra karta prireike ypatingu valios pastangu... tiesiog ranka nekilo prie nosies... Agent Provocateur...
Va šitie man po pirmo, antro ir trečio karto irgi smirdėjo. Po to kokius metus nė pauostyt jų negalėjau. O dabar patys mėgstamiausi kvepalai biggrin.gif

O labiausiai nemėgstu Escados vaisinių, tų visokių rock'n rio, island kiss ir kitokių kompotų. Smirda man jie ax.gif Ir dar baisiai erzina D&G light blue, bet vien tik dėl to, kad jau kelinti metai daug moterų jais kvėpinasi ir labai banalus-nuobodus kvapas pasidarė.

Angel irgi anksčiau erzino, nesuprasdavau, kaip galima tokiais kvepintis, o dabar net nebežinau. Senai uosčiau juos, net pamiršau kaip kvepia.
Atsakyti
Labai norėjau, bet gavusi dovanų ir porą kartų pasipurškusi pastačiau į lentyną
CH 212 sexy ax.gif . Gal žiemą kitaip atrodys, bet dabar negaliu pakęsti. doh.gif
Atsakyti
Vienareikšmiškai-Angel
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 08 06, 20:02)
Va šitie man po pirmo, antro ir trečio karto irgi smirdėjo. Po to kokius metus nė pauostyt jų negalėjau. O dabar patys mėgstamiausi kvepalai  biggrin.gif

O labiausiai nemėgstu Escados vaisinių, tų visokių rock'n rio, island kiss ir kitokių kompotų. Smirda man jie ax.gif  Ir dar baisiai erzina D&G light blue, bet vien tik dėl to, kad jau kelinti metai daug moterų jais kvėpinasi ir labai banalus-nuobodus kvapas pasidarė.

Angel irgi anksčiau erzino, nesuprasdavau, kaip galima tokiais kvepintis, o dabar net nebežinau. Senai uosčiau juos, net pamiršau kaip kvepia.

drinks_cheers.gif nujaučiu panašų skonį user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soir: 07 rugpjūčio 2007 - 09:56
Man labai nepatinka kvepalai , turintys saldymedžio - LoLITA LEMPICKA THE MIDNIGHT FRAGRANCE swoon.gif
karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovistoma: 07 rugpjūčio 2007 - 10:04
channel no5 fujj doh.gif
Atsakyti
Negaliu pakęsti Thierry Mugler Angel wacko.gif
Atsakyti
Jennifer Lopez "Glow"
Atsakyti
na, aš tai tikrai nežinau tokių kvepalų, kurie smirdėtų g.gif gali būti ne mano skonio - bet kad negalėčiau pakęsti? niekada schmoll.gif pamenu, tik įspūdį nekokį paliko J del Pozo Halloween, bet ir tai, manau, tik todėl, kad kvapas nebuvo atsiskeidęs dar
Atsakyti