Gaila nezinau tu kvepalu pavadinimo. Bet vakar banke pro mane praejo kazkokia rusaite pasikvepinus tokiais sunkaus kvapo kvepalais, kad vos neapsi....dar taip gyvenime nebuvo man. Be to su jorksyriuku ji buvo...pagalvojau, koks vargsas sunelis...

QUOTE(Buse @ 2007 08 07, 13:31)
Gaila nezinau tu kvepalu pavadinimo. Bet vakar banke pro mane praejo kazkokia rusaite pasikvepinus tokiais sunkaus kvapo kvepalais, kad vos neapsi....dar taip gyvenime nebuvo man. Be to su jorksyriuku ji buvo...pagalvojau, koks vargsas sunelis... 

o gal ji tiesiog susipykusi su saiko pojūčiu?
oj kokia smagi temele
visos cia pries Angel
anksciau nuo ju net pykindavo, dabar ne taip ziauriai, bet ieina i nemegstamuju 5-uka
dar negaliu pakest tu arbuziniu, melioniniu ale DKNY obuoliukai.
ir tokie vandeneliai saldus kaip Escados sezoniniai vasariniai vandeniukai
(siaip esu kazkaip nusistacius isvis pries escada
)
o visi tie kvapeliai kaip B. Spears, P. Hilton ir kt garsu vardu is principo nei uostau, nei ziuriu...
Papildyta:
as apie situos prisiskaiciau cia forume, kaip merginos ju nori, ir kokie jie superiniai, nulekiau i sarma uostytis
uzsipurskiau ant lapelio ( aciu Die, daejo, ant rankos nebandyt
), ir taip dar nepagailejau
ir kaip ikisau savo nosyte
daugiau tokiu drasiu ekperimentu nebedarau

visos cia pries Angel

dar negaliu pakest tu arbuziniu, melioniniu ale DKNY obuoliukai.
ir tokie vandeneliai saldus kaip Escados sezoniniai vasariniai vandeniukai

o visi tie kvapeliai kaip B. Spears, P. Hilton ir kt garsu vardu is principo nei uostau, nei ziuriu...

Papildyta:
QUOTE(Seeme @ 2007 08 06, 16:45)
Na man tik vienus kvepalus prikisti prie nosies antra karta prireike ypatingu valios pastangu... tiesiog ranka nekilo prie nosies... Agent Provocateur...
as apie situos prisiskaiciau cia forume, kaip merginos ju nori, ir kokie jie superiniai, nulekiau i sarma uostytis

Man nepatinka Carolina Herrera 212. Tiesiog vimdo.
QUOTE(Upsiukas @ 2007 08 07, 14:24)
Man nepatinka Carolina Herrera 212. Tiesiog vimdo.
Pritariu

Man nepatinka Noa kvepalai
Kai pauosčiau juos bonkutėje, tai žiauriai patiko, paskui ilgą laiką svaigau dėl jų
Gavau dovanų ir labai greitai perleidau sesei, nes nuo kažkokio komponento mane pykina
Kai ji pasikvėpina, man visai nieko, netgi patinka, bet tik ant savęs pasipurškiu ir vsio, galiu apsivemti.

C. Dior Poison ir A. Ashley (berods) Musk

QUOTE(Afigena @ 2007 08 07, 14:44)
Kai ji pasikvėpina, man visai nieko, netgi patinka, bet tik ant savęs pasipurškiu ir vsio, galiu apsivemti.
man tas pats su Chanel Chance

skaniai kvepia ant visu kitu, bet ant manes jie feee

QUOTE(Annika @ 2007 08 06, 13:39)
Kažkuriame forume skaičiau, kad kvepalai gali sugesti. Net nebūčiau pagalvojusi...
O maniau, kad jie kadangi alkoholio pagrindu padaryti, tai negenda. Kip ir koks vynas, kuo senesnis, tuo geresnis.
O tai kas jiem psidaro, kai sugenda? Kvepalų turiu nemažai, tai per tris metus tikrai nesuvartosiu. O dar turiu miniatiūrų kolekciją (kol kas nedidelę).

O tai kas jiem psidaro, kai sugenda? Kvepalų turiu nemažai, tai per tris metus tikrai nesuvartosiu. O dar turiu miniatiūrų kolekciją (kol kas nedidelę).
Galiu patvirtinti, kad sugenda, pora esu sugadinus, jie tampa kažkokie kartūs, jaučias tik spiritas, net nemoku apsakyt, na bent jau maniškiams taip nutiko

O į nepakenčiamų sąrašą įtraukčiau nemirštančią klasiką Chanel No5 ir Versace Crystal noire.
Pati dievinu gaivius, gėlinius ir arbūzinius artimiausias taiinys DKNY žali

Žiauriai nepatinka YSL- Baby Doll.
nekenciu Yves Saint Laurent OPIUM
Gucci Rush dar fu fu
yra ir kitu menegstamu kvapu,bet pavadinimu neatsimenu

Tiesa, dar prisiminiau - kvepalai HOT COUTURE iš WHITE kolekcijos - na bjaurūs , pipirai taip duoda į nosį - tiesiog nepakenčiamas kvapas
EDP
O HOT COUTURE edt paprasti - na dieviškas kvapas, nesuprantu, kaip taip skiriasi tos linijos kvapai

O HOT COUTURE edt paprasti - na dieviškas kvapas, nesuprantu, kaip taip skiriasi tos linijos kvapai