Kaip gražu

QUOTE(snail @ 2010 01 14, 11:08)
QUOTE(jediara @ 2010 01 14, 19:39)
nu viskas, aš jau visa apsipatenkinus, kad visoms gražu

Tai jau tikrai ir dar tokia ryškiai raudona spalva

Zuzla, parodyk savo kalankę..Prašau foto stambiu planu ir parodant lapus..
Nebesuprantu ką aš turiu
..Kalankę ar ne..Manosios lapai maži , apvalus ir tankūs, stiklainyje šaknis išleido ir jau žydėt ima..Pgl žiedus - kalankė, pgl lapus - abejoju..
Nebesuprantu ką aš turiu

QUOTE(Violeta* @ 2010 01 21, 14:19)
Zuzla, parodyk savo kalankę..Prašau foto stambiu planu ir parodant lapus..
Nebesuprantu ką aš turiu
..Kalankę ar ne..Manosios lapai maži , apvalus ir tankūs, stiklainyje šaknis išleido ir jau žydėt ima..Pgl žiedus - kalankė, pgl lapus - abejoju..
Nebesuprantu ką aš turiu

Jei pagal žiedus kalankė, lapai daugiau mažiau mėsingi, tai greičiausiai ir yra kalankė. Kalankių būna įvairių formų. Pvz vieną tokią turiu k.tubiflora

Gavau porą lapelių ir jau išleidę mačiau stiebelius

Yra ir tokių pvz.

Įdomūs sukulentai

Sveikutės
Na ir gražolių turite - pirmą kartą matau tokią gražią vyšninę spalvą.
O maniškei kažkas nutiko, pradėjo džiūti lapų galai, paskui visas lapas nudžiūna ir nukrenta. Gal galite patarti - ar perlaistau ar nedalaistau?
Na ir gražolių turite - pirmą kartą matau tokią gražią vyšninę spalvą.
O maniškei kažkas nutiko, pradėjo džiūti lapų galai, paskui visas lapas nudžiūna ir nukrenta. Gal galite patarti - ar perlaistau ar nedalaistau?
Nu apžavėjo mane kalankių įvairovė..
Spėju, nuo santpaulijų persimesiu ant kalankių..
Gal kuri auginate Kalanchoe manginii, kuri žydi varpelių formos žiedais? Galvoju labai egzotiška
ir labai tiktų prie būsto interjero..Ar sunku augint, pražydint ir pan?
Pasisodinau saviškę "nežiniukę", nugriebtą pas bobutę vieną..Skleidžiasi po truputėlį, kai labiau pasirodys spalva, įkelsiu..

Spėju, nuo santpaulijų persimesiu ant kalankių..
Gal kuri auginate Kalanchoe manginii, kuri žydi varpelių formos žiedais? Galvoju labai egzotiška

Pasisodinau saviškę "nežiniukę", nugriebtą pas bobutę vieną..Skleidžiasi po truputėlį, kai labiau pasirodys spalva, įkelsiu..
QUOTE(Violeta* @ 2010 01 24, 15:46)
Gal kuri auginate Kalanchoe manginii, kuri žydi varpelių formos žiedais?
Skleidžiasi po truputėlį, kai labiau pasirodys spalva, įkelsiu..
Skleidžiasi po truputėlį, kai labiau pasirodys spalva, įkelsiu..
paguglinau - tikra gražuolė

laukiam laukiam

Nu, teikimas konsiliumui
Manau, kad čia kalankė..Sakau, pas bubutę kaime vieną pamačiau tokį medelį apvalų krūmą/kupstą - mane labai sužavėjo jo vešlumas, žalumas ir tas lapelių delikatumas..o kai dar pasimatė, kad ant kievienos šakos šakelytės kraunami pumpurai...svajonė buvo atrasta
Per Kalėdas parsivežiau šaką vieną Vilniun per visą Lietuvą..Mirko stiklainyje, išleido šaknis ir net mirkdama žiedus ėmė skleist - nors daug nuvyto - visgi nulaužta šaka..Stiklainyje vandenyje mirko ir dar viena šakelė..Ai, galvoju, laiko nėr visai..Kai sodinsiu, išmesiu
Vakar pagaliau prisiruošiau žemėn įkišt - smagu, pavasariniai darbai
, nors - 23 C
; ir matau, ta per apsileidimą mirkusi šakelė šaknis irgi išleido
Taigis, rodomės:

Manau, kad čia kalankė..Sakau, pas bubutę kaime vieną pamačiau tokį medelį apvalų krūmą/kupstą - mane labai sužavėjo jo vešlumas, žalumas ir tas lapelių delikatumas..o kai dar pasimatė, kad ant kievienos šakos šakelytės kraunami pumpurai...svajonė buvo atrasta

Per Kalėdas parsivežiau šaką vieną Vilniun per visą Lietuvą..Mirko stiklainyje, išleido šaknis ir net mirkdama žiedus ėmė skleist - nors daug nuvyto - visgi nulaužta šaka..Stiklainyje vandenyje mirko ir dar viena šakelė..Ai, galvoju, laiko nėr visai..Kai sodinsiu, išmesiu

Taigis, rodomės:
mano nuomone, tai kalankė