Įkraunama...
Įkraunama...

Kalankė

Jurbarke, kaina 15 Lt ax.gif
Atsakyti
šian pamačiau, net nepatikėjau - mano kalankė žydės bigsmile.gif iš flenciuko užauginta wub.gif pumpuriukai dar tik formuojasi..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 11 25, 11:13)
šian pamačiau, net nepatikėjau - mano kalankė žydės bigsmile.gif iš flenciuko užauginta wub.gif pumpuriukai dar tik formuojasi..

Džiugi žinia thumbup.gif Lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal šiaulietės pasidalintų/parduotų vaistinės kalankės vaikiukais? group.gif
Atsakyti
pum-puurai pumpurėliai assa.gif

user posted image

bus raudona wub.gif
Atsakyti
Man už ilgai negražintą knygą atnešė.. Nors šiaip gera tokia praktiška gėlė, bet nepasakyčiau kad ji man patinka.. Kai nužydėjo dabar taip išsišakojo.. kažkaip nelabai man, kaži jei aš barbariškai ją truputi apskabyčiau.. ji nereikli tokia.. O, taigi anukirpus galiu įkišt, greičiausiai prigis..
Atsakyti
As ir ja turiu nuo pavasario iki rudens ji labai zydejo, o kai pasidare man negrazi tai nukarpiau palikau trumpais kotukais , o dabar ji jau graziai zaliuoja.
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2009 12 04, 16:39)
Man už ilgai negražintą knygą atnešė.. Nors šiaip gera tokia praktiška gėlė, bet nepasakyčiau kad ji man patinka.. Kai nužydėjo dabar taip išsišakojo.. kažkaip nelabai man, kaži jei aš barbariškai ją truputi apskabyčiau.. ji nereikli tokia.. O, taigi anukirpus galiu įkišt, greičiausiai prigis..

Gali formuoti kaip medelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Valio! su Jūsų palaiminimu taip ir padarysiu biggrin.gif Dėėkui
Atsakyti
štai kaip paaugo per mėnesį smile.gif

user posted image

tik kažin kodėl žiedstiebiai tokie išstypę g.gif

user posted image
Atsakyti
Zuzla, sveika, mirksiukas.gif

Manau, šviesos reikia kiek įmanoma daugiau.

Mano kalankė kol kas stiklainyje mirksta, šaknis leidžia..Bet šviesoj, žiedai auginami, bet žiedkočiai visai trumpi.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 01 08, 11:17)
Zuzla, sveika, mirksiukas.gif

Manau, šviesos reikia kiek įmanoma daugiau.

laba laba mirksiukas.gif

maniškė stovi ant palangės, pačioj šviesiausioj vietoj, iš dviejų pusių dideli langai, šviesos jai tikrai netruksta schmoll.gif nebent taip veikia trumpos dienos g.gif

o vat namie kalankė, tokia pati, kartu šaknis leido, kartu sodinta, kaip užsispyrus - ne žiedus augina, o vaikiukus iš apačios doh.gif skabau skabau, vistiek augina...
Atsakyti