Jurbarke, kaina 15 Lt

šian pamačiau, net nepatikėjau - mano kalankė žydės
iš flenciuko užauginta
pumpuriukai dar tik formuojasi..

QUOTE(zuzla @ 2009 11 25, 11:13)
šian pamačiau, net nepatikėjau - mano kalankė žydės
iš flenciuko užauginta
pumpuriukai dar tik formuojasi..

Džiugi žinia

Gal šiaulietės pasidalintų/parduotų vaistinės kalankės vaikiukais?

Man už ilgai negražintą knygą atnešė.. Nors šiaip gera tokia praktiška gėlė, bet nepasakyčiau kad ji man patinka.. Kai nužydėjo dabar taip išsišakojo.. kažkaip nelabai man, kaži jei aš barbariškai ją truputi apskabyčiau.. ji nereikli tokia.. O, taigi anukirpus galiu įkišt, greičiausiai prigis..
As ir ja turiu nuo pavasario iki rudens ji labai zydejo, o kai pasidare man negrazi tai nukarpiau palikau trumpais kotukais , o dabar ji jau graziai zaliuoja.
QUOTE(Melynakrauje @ 2009 12 04, 16:39)
Man už ilgai negražintą knygą atnešė.. Nors šiaip gera tokia praktiška gėlė, bet nepasakyčiau kad ji man patinka.. Kai nužydėjo dabar taip išsišakojo.. kažkaip nelabai man, kaži jei aš barbariškai ją truputi apskabyčiau.. ji nereikli tokia.. O, taigi anukirpus galiu įkišt, greičiausiai prigis..
Gali formuoti kaip medelį

Valio! su Jūsų palaiminimu taip ir padarysiu
Dėėkui

Zuzla, sveika,
Manau, šviesos reikia kiek įmanoma daugiau.
Mano kalankė kol kas stiklainyje mirksta, šaknis leidžia..Bet šviesoj, žiedai auginami, bet žiedkočiai visai trumpi.

Manau, šviesos reikia kiek įmanoma daugiau.
Mano kalankė kol kas stiklainyje mirksta, šaknis leidžia..Bet šviesoj, žiedai auginami, bet žiedkočiai visai trumpi.
QUOTE(Violeta* @ 2010 01 08, 11:17)
laba laba

maniškė stovi ant palangės, pačioj šviesiausioj vietoj, iš dviejų pusių dideli langai, šviesos jai tikrai netruksta

o vat namie kalankė, tokia pati, kartu šaknis leido, kartu sodinta, kaip užsispyrus - ne žiedus augina, o vaikiukus iš apačios