Įkraunama...
Įkraunama...

Kalankė

QUOTE(Dasha @ 2008 02 25, 07:52)
mano stovi ant rytines palanges, laisvau bneveik kasdien

O ten saulės tiesioginiai ją apšviečia?? Ir kaip tu laistai - į indelį ar tiesiai gėlytę?? g.gif
Atsakyti
kiek as esu skaicius, tai jos megsta sausra.... as palieju, po to padziovnu ir vel palieju. tongue.gif tai ji perzydejo, tuos nuskabiau, kad augalo nesekintu, tai daba kad sukrove ziedus bis.gif assa.gif ir po truputi skleidziasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 02 25, 14:12)
O ten saulės tiesioginiai ją apšviečia?? Ir kaip tu laistai - į indelį ar tiesiai gėlytę?? g.gif

tiesiogiai apsviecia ir lieju tiesiai i vazoneli rolleyes.gif
Atsakyti
ax.gif parasykite mergaites, ar augs man kalankes kieme:)
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 02 26, 20:41)
ar augs man kalankes kieme:)

Niugi, pasodink ir pamatysi biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif tai taip ir padarysiu kai tik dar labiau atsils:))))
Atsakyti
Merginos, pažiūrėkit, kokią kalankę aš gavau dovanų!!!!!!!! blink.gif
Gal kuri iš jūsų tokią augina?? Kaži ar jos priežiūra tokia pati, kaip įprastinių kalankių?? g.gif

user posted image
Atsakyti
mikke, manau tokia pati priežiūra bigsmile.gif
Atsakyti
Mikke , grazuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 03 11, 20:18)
Mikke , grazuole  wub.gif

Dėkui, Dasha, nors man ji labiau kopūstą primena, tai virtuvėj pasistačiau biggrin.gif

Šiaip jos lapai padengti tokiu keistu baltu sniegeliu, na, atrodo, tarsi būtų apdulkėjus. Aš pabandžiau du lapus nuvalyt, tai dabar jie kaip subraižyti atrodo unsure.gif ryškiai to daryti nereikia, gal čia koks apsauginis sluoksnis, sakau g.gif Apipurškiau ją vandenuku, tai iš tų nusėdusių ant lapų lašiukų vėl tas baltas sniegelis pasidarė.
Nieko nebesuprantu, kas čia per kalankių rūšis ir kaip ją prižiūrėti reik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 03 11, 15:55)
Merginos, pažiūrėkit, kokią kalankę aš gavau dovanų!!!!!!!! blink.gif
Gal kuri iš jūsų tokią augina?? Kaži ar jos priežiūra tokia pati, kaip įprastinių kalankių?? g.gif

http://i136.photobuc.../kalanke002.jpg

labai idomi kalanke, thumbup.gif kazin ar ji zydi?? g.gif ten dar nuotraukos kampeli kita kalanke matosi ax.gif(o gal klystu?) ar seniai turi? tokia pat gavau dovanu, bet bijau kad as jos neislaikysiu blush2.gif (cia apie ta zydincia)
Atsakyti
QUOTE(rramii @ 2008 03 12, 14:27)
labai idomi kalanke,  thumbup.gif kazin ar ji zydi?? g.gif ten dar nuotraukos kampeli kita kalanke matosi ax.gif(o gal klystu?) ar seniai turi? tokia pat gavau dovanu, bet bijau kad as jos neislaikysiu blush2.gif (cia apie ta zydincia)

Aha, turės žydėt, radau internete ir žydinčios nuotraukų smile.gif

O tą kitą tai irgi dar neilgai turiu, kokį mėnesį, bet ji net pražydo pas mane, tiksliau, buvo tik pumpurėliai, o dabar jau visi išsiskleidę wub.gif va, prisiskaičiau, kad jos ypatingos priežiūros nereikalauja, nereiklios gėlytės, tai man kuo toliau, tuo labiau patinka blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti