Įkraunama...
Įkraunama...

Kalankė

QUOTE(mikke @ 2008 03 12, 15:35)
Aha, turės žydėt, radau internete ir žydinčios nuotraukų smile.gif

O tą kitą tai irgi dar neilgai turiu, kokį mėnesį, bet ji net pražydo pas mane, tiksliau, buvo tik pumpurėliai, o dabar jau visi išsiskleidę wub.gif va, prisiskaičiau, kad jos ypatingos priežiūros nereikalauja, nereiklios gėlytės, tai man kuo toliau, tuo labiau patinka blush2.gif  biggrin.gif

tai jei prazydes pas tave idek butinai fotke ax.gif nes as tokios nemacius.
Bet as kaip paskaiciau , kad kalankes reik ir uzdengt(tamsoj palaikyt), ir saulej laikyt, ir nezydi metu metais, tai kazkaip nusivyliau unsure.gif galvojau kad paprasciau augint g.gif , bet paziuresiu kas gausis, turiu apie menesi tai dar nevysta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rramii @ 2008 03 12, 14:44)
turiu apie menesi tai dar nevysta smile.gif

Aš irgi tuom džiaugiuos, kad pas mane bent jau nevysta ji biggrin.gif
Po žydėjimo bandysiu persodint, tikiuosi, nesupyks gėlytė smile.gif

O šiaip pas kitas ir nedengtos, ir be jokios spec. priežiūros gerai auga ir žydi, čia tikriausiai kaip jai pas tave namie patiks smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ar gali taip buti,kad laaaaaaaaaabai nupenejau savo kalanke? schmoll.gif
Nes viskas su gerai,bet zydet tai ji man net nesiruosia.Kazi ko ji taip elgiasi verysad.gif
Tikiuosi pagelbesit patarimais.
Atsakyti
Aš irgi Maximoj nusipirkau, tai žiedeliai dar labai atsargiai skleidžiasi, bet tikiuosi su laiku sužydės visi kartu-kaip būtų gražu wub.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri žinot, kaip reikia nukarpyti (ar nuskabyti) tuos peržydėjusius kalankių žiedynėlius?? Tik pačius galiukus ar visą žiedkotį?? g.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinot, nuo ko gali mano gražiajai kalankei lapai kažkaip keistai nykti?? Patys kraštai juoduoti ėmė g.gif unsure.gif
Va, kaip du lapeliai dabar atrodo verysad.gif
user posted image
user posted image

Anksčiau tikrai tokių dalykų nebuvau pastebėjus ant savo gėliuko, ji visai normaliai atrodė wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 04 13, 22:38)
Merginos, gal žinot, nuo ko gali mano gražiajai kalankei lapai kažkaip keistai nykti?? Patys kraštai juoduoti ėmė g.gif  unsure.gif
Va, kaip du lapeliai dabar atrodo verysad.gif
http://i136.photobuc.../geles001-1.jpg
http://i136.photobuc...es/geles002.jpg

Anksčiau tikrai tokių dalykų nebuvau pastebėjus ant savo gėliuko, ji visai normaliai atrodė wub.gif
http://i136.photobuc.../kalanke002.jpg

verysad.gif oi kaip gaila tavo gelytes, kazkas jai netinka, verysad.gif mano taip nera, tik nuzydejo ziedai ir viskas stovi uzsikonservavus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rramii @ 2008 04 14, 22:26)
verysad.gif oi kaip gaila tavo gelytes, kazkas jai netinka, verysad.gif  mano taip nera, tik nuzydejo ziedai ir viskas stovi uzsikonservavus... g.gif

Tai va, žinok dabar, kas jai pas mane nepatinka unsure.gif verysad.gif

O taviškė ilgai žydėjo?? Gal tu ją pati pražydinai, ar tokią žydinčią jau įsigijai?? g.gif
Atsakyti
Man tai niekaip nepavyksta sios geles islaikyti verysad.gif MB vis padovanoja, nes jam labai grazios, o as vis numarinu doh.gif Nepatinka joms pas mane nors tu ka verysad.gif Nuzydi, o paskui pradeda nykti...
Atsakyti
laba,
Turiu as pora kalankiu, kazkodel labai pradejo tyst, lapeliai pasidare smulkuciai, bet zydi. Atrodo sviesos uztenka, tai nlb suprantu kodel jos taip stypsta doh.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 04 14, 22:45)
Tai va, žinok dabar, kas jai pas mane nepatinka unsure.gif  verysad.gif

O taviškė ilgai žydėjo?? Gal tu ją pati pražydinai, ar tokią žydinčią jau įsigijai?? g.gif

man ir MB padovanojo kovo 8-sios proga wub.gif , zydincia su daug ziedeliu, bet kokias tris savaites pazydejo graziai, o dabar stovi visa zalia, nei lapu nauju neaugina, nei ziedu g.gif
Atsakyti
Man vaikai motinos dienos proga padovanojo grazuole wub.gif

user posted image
Atsakyti