Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

Sveikinimai! thumbup.gif
Pasiėmei atostogų po operacijos? Kaip jauti, kiek laiko prireiks, kad jau galėtum pvz. normaliai kompu dirbti?
Planuoju pasiimti 2 sav., na max - 3 sav., galvoju, ar bus gerai tiek.
Atsakyti
Man šiandien 10-a diena, bet vaizdai tebesilieja. Važiuosiu už poros valandų pas gydytoją pasirodyti. Džiaugiuosi, kad mano toks darbas, kad netrukdo tie besiliejantys vaizdai, bet malonumas tai menkas... Kalbi su žmogum ir matai jį neryškiai. Ir kad bent abiem akim vienodai būtų... Dešinėje labiau liejasi.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 14, 13:05)
Sveikinimai! thumbup.gif
Pasiėmei atostogų po operacijos? Kaip jauti, kiek laiko prireiks, kad jau galėtum pvz. normaliai kompu dirbti?
Planuoju pasiimti 2 sav., na max - 3 sav., galvoju, ar bus gerai tiek.

aciukas! nea, is darbo rasau! visi is kart i darba pazistami ejo, kiek zinau... as, beje, Graikijoj... cia del to penktadieniais ir daro operacijas, kad i darba pirmadieni jau galima butu eit. Gal LT kitaip, nors nemanau... ir matau kompe viska, tik liejas truputi vaizdas... aisku stengiuos kuo maziau prie kompo sedet... smile.gif I toli tai irgi liuks, nors dar taip bangom, bet taip sako buna pirmom dienom unsure.gif
Atsakyti
LT taip pat daro operaciją penktadienį...
Atsakyti
QUOTE(Raganaitė V. @ 2008 04 14, 13:46)
LT taip pat daro operaciją penktadienį...

Jo, ir ne tik LT. Bet aš vis tiek planuoju pasiimti atostogų, nes mano darbas - 100 proc. prie kompo, tai norėsiu duoti akims poilsio.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 14, 15:41)
Jo, ir ne tik LT. Bet aš vis tiek planuoju pasiimti atostogų, nes mano darbas - 100 proc. prie kompo, tai norėsiu duoti akims poilsio.

Ir protingai padarysi...Akys labai greitai pavargsta...
Atsakyti
Bandau antrą kartą: užsirašiau konsultacijai 21 d. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 14, 21:19)
Bandau antrą kartą: užsirašiau konsultacijai 21 d. biggrin.gif

thumbup.gif sekmes tau, Miaska!!
Atsakyti
QUOTE(Mist @ 2007 09 11, 17:35)
Tikriausiai apie pati procesa prisiskaitei (kalbu apie Lasik operacija), tai ner ka pasakoti-nupjaunamas pavirsinis akies lopinelis, gydytojas ji atvercia, kad pasiekti ragena, nugarina ja kiek numatyta ir vel uzvercia lopineli-viskas  smile.gif

Po tokio pasiskaitymo abejonių nėra - nenoriu ohmy.gif Baisu, čia gi akys unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 04 15, 14:10)
Po tokio pasiskaitymo abejonių nėra - nenoriu ohmy.gif Baisu, čia gi akys unsure.gif  unsure.gif

Be reikalo... Visai nebaisi ta operacija...
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

As jau irgi pasiruosusi pradeti zygius del regejimo atstatymo. Pinigeliai jau paruosti... Po visu atostogu, liepos vidury registruosiuosi konsultaciaji ir, jeigu viskas tvarkoj, operuosiuosi.
Aisku, kad baimes yra. Visokiu minciu kyla... Bet noras matyti be akiniu ir kontaktiniu lesiu labai stiprus.
Pagalvoju, jeigu mano regejimas jau 20 metu nekinta (stabiliai -3), tai gal viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2008 04 15, 14:56)
Sveikutes smile.gif

As jau irgi pasiruosusi pradeti zygius del regejimo atstatymo. Pinigeliai jau paruosti... Po visu atostogu, liepos vidury registruosiuosi konsultaciaji ir, jeigu viskas tvarkoj, operuosiuosi.
Aisku, kad baimes yra. Visokiu minciu kyla... Bet noras matyti be akiniu ir kontaktiniu lesiu labai stiprus.
Pagalvoju, jeigu mano regejimas jau 20 metu nekinta (stabiliai -3), tai gal viskas bus gerai...

Nusiteik pozityviai ir viskas bus gerai...
Atsakyti