QUOTE(koritsaki @ 2008 04 17, 15:22)
Oi ta adaptacija... as irgi vis dar pratinuos, kad nuo kompo toliau sedet reikia, o ne kaip seniau, nosi ibedus

Ir lasai geriausi draugai, kaip ir Raganaitei... Tiesa, Raganaite, as kai isilasinu vaistus, po to kelias minutes prasciau matau, kaip ruke. Ar tau irgi taip? Ir dar akiu kampucius visa laika griauzia, ten kur asaru latakai. Keista, nes akys ne raudonos ir siaip viskas lyg ir ok... gydytojas sako, kad cia nuo akiu sausumo, tai turbut taip ir yra
Ir prie kompo toliau sėdėti reikia, ir knygą toliau reikia laikyti... Ir man turbūt vaidenasi, kad knygas anksčiau lengviau man buvo skaityti
Man sudėtinga suderinti lašus ir dažytas akis. O jeigu lašinant tų dažų pateks ne ten, kur reikia? Aš susilašinus gerai matau, tik graužia truputį... Ir pirmi vaistai graužė, ir dabar antri... Akių kampučių negraužia...Bet pastoviai yra pojūtis, kad akys sausos... Kol dar lašinuosi vaistus (gi dar ir kita savaitė), tol, sakiau, nieko daugiau nedarysiu, o paskui, jei akyse jausis sausumas, teks pirkti ašarų... Anksčiau retkarčiais jas naudodavau, kai ilgiau prie kompo pasėdėdavau.