Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

Miaska, sekmes paieskose!! as manau, kad tikrai tai nuo lazerio priklauso... ir gal nuo gydytojo patirties. Nes man vienas is kart PRK siule, nes ragena plona, o radau labiau patyrusi ir zinoma (aisku ir brangesni) ir be problemu LASIK padare thumbup.gif
Raganaite, kokie pokyciai tavo akytese? mano regejimas vis dar "banguoja" - tai viena akim geriau matau, tai kita... bet siaip matau gerai biggrin.gif tik sausumas dar erzina, ypac rytais... ir vakarais tos "aureoles" aplink sviesas - nors siaip gyvent netrukdo...
Atsakyti
QUOTE(koritsaki @ 2008 04 22, 14:15)

Raganaite, kokie pokyciai tavo akytese? mano regejimas vis dar "banguoja" - tai viena akim geriau matau, tai kita... bet siaip matau gerai  biggrin.gif  tik sausumas dar erzina, ypac rytais... ir vakarais tos "aureoles" aplink sviesas - nors siaip gyvent netrukdo...

Vis laukiu, kada diskomfortas praeis... Ryte, kai pabundu, akis peršti...Su kaire akim kaip ir viskas gerai, bet dešinėje vis dar vaizdai liejasi... Matau gerai, bet sunkiau prietemoje ir tamsoje.
Atsakyti
QUOTE(koritsaki @ 2008 04 22, 15:15)
Miaska, sekmes paieskose!!

Ačiū už padrąsinimus! mirksiukas.gif
Daug perskaičiau vakar ta tema, kaip gi daromos operacijos, kai ragena plona. Pasirodo, pasaulyje tai jau seniai ne problema, atliekamos įvairios Lasik operacijos atmainos, kaip Epi-Lasik ir panašiai, jos yra labiau tausojančios, ir taip galima padėti tokiems kaip aš - su plona ragena, ir tiems, kurių didžiulis minusas.
Užklausiau klinikos Minske, nurodydama savo konkrečius parametrus, ką jie pasiūlys. Įtariu, Rygoje taip pat padarytų, bet jų kol kas dar nekamantinėju... biggrin.gif

Sėkmės sveikstančioms! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 04 22, 14:22)
Vis laukiu, kada diskomfortas praeis... Ryte, kai pabundu, akis peršti...Su kaire akim kaip ir viskas gerai, bet dešinėje vis dar vaizdai liejasi... Matau gerai, bet sunkiau prietemoje ir tamsoje.

P.S. Raganaitė V. Ir Vaižgantė yra tas pats asmuo. Kadangi vaižgantė buvo nežinia už k išbaninta, teko naudotis kitu nicu.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 04 22, 17:45)
P.S. Raganaitė V. Ir Vaižgantė yra tas pats asmuo. Kadangi vaižgantė buvo nežinia už k išbaninta, teko naudotis kitu nicu.

Vat aš ir ėmiau ta kryptimi mąstyti, kai tavo postus paskutinius paskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
Kaip sekasi? smile.gif

O man paskambino iš klinikos, kur prieš tai buvo atšaukę konsultaciją. Padiskutavome, ir ... užsirašiau konsultacijai pirmadieniui. Kadangi pilnų tyrimų man nebereikia, tai darys ne viską, akių dugno netirs, tiesiog pasakys, ar yra galimybė operuotis pas juos arba Rygoje, nes būtent Rygoje atlieka tą Epilasik, kas tiktų mano atveju. Tik kaina ten - apie 6 tūkst...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 30, 08:10)
Kaip sekasi? smile.gif

O man paskambino iš klinikos, kur prieš tai buvo atšaukę konsultaciją. Padiskutavome, ir ... užsirašiau konsultacijai pirmadieniui. Kadangi pilnų tyrimų man nebereikia, tai darys ne viską, akių dugno netirs, tiesiog pasakys, ar yra galimybė operuotis pas juos arba Rygoje, nes būtent Rygoje atlieka tą Epilasik, kas tiktų mano atveju. Tik kaina ten - apie 6 tūkst...

Ojej... Brangiai. Už keturių dienų bus mėnuo po operacijos, bet dar nesu pilnai patenkinta... Dešinėje akyje vis dar liejasi... Bet akys jau greičiau prisitaiko, pasikeitus apšvietimui.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Kazkuri cia minejot epi-lasik operacija. Gal daugiau galetumet papasakoti, nes bandziua isivesti i google, tai tik informacija anglu kalba, o anglu man sunku suprasti, juolab medicininiais terminais blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusita @ 2008 04 30, 10:30)
Kazkuri cia minejot epi-lasik operacija. Gal daugiau galetumet papasakoti, nes bandziua isivesti i google, tai tik informacija anglu kalba, o anglu man sunku suprasti, juolab medicininiais terminais blush2.gif  smile.gif

Jei neskaitai angliškai, galbūt skaitai rusiškai? smile.gif
Štai čia yra išsamiai paaiškinta: epi-Lasik
Atsakyti
As irgi pasidariau Lasik operacija kovo 21 diena (man rodos savaite anksciau negu Vaizgante), pas mane buvo -5,5 ir -6, operavo Gutauskas. Po operacijos kokia savaite truputi liejosi vaizdas is arti, daugiau jokiu salutiniu poveikiu kaip ir nebuvo, pati operacija visai nebaisi ir neskausminga. Smagu matyti gerai savo akimis, ir visai negaila pinigu vardan gero regejimo, jau baigiu pamirsti kad 6 metus kasdien dedavausi linzes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2008 04 30, 18:47)
Smagu matyti gerai savo akimis, ir visai negaila pinigu vardan gero regejimo, jau baigiu pamirsti kad 6 metus kasdien dedavausi linzes thumbup.gif

Tikiu, kad smagu... Sveikinu smile.gif
Aš su linzėmis jau 15 metų draugauju...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 30, 20:10)
Tikiu, kad smagu... Sveikinu smile.gif
Aš su linzėmis jau 15 metų draugauju...

Visada skaitau sia tema, ziuriu ir tu rimtai apsisprendusi siai korekcijai, sekmes tau Miaska, ir visiems kurie planuojasi darytis mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zuika*: 01 gegužės 2008 - 11:55