Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 13:11)
Medikai sako, kad dingsta. O dar čia toks mažas...
Tiesa, man tas 0.75 irgi ne šiaip sau sumažėjo- dirbau su tuo... Mėginsiu ir toliau. Nesinorėjo operaciją kartoti...

As klausiau apie tai klinikoje, pasake kad klysta tie, kas taip galvoja g.gif
Na, kai mazas minusas, gal kitaip, jis tikriausiai gali ir pratimu deka dingti.
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2008 09 08, 12:17)
As klausiau apie tai klinikoje, pasake kad klysta tie, kas taip galvoja  g.gif
Na, kai mazas minusas, gal kitaip, jis tikriausiai gali ir pratimu deka dingti.

Aš šiandien klinikoje apie tai kalbėjau. Matyt, medikų nuomonė šiuo klausimum išsiskiria.
Ne pratimus darau. Ne visi gali taikyti metodus, kuriuos aš galiu. Mūsų regėjimas parodo, kokia yra mūsų kepenų bei tulžies pūslės būklė. Todėl akių operacija išties yra tik kosmetinė- ji nepašalina priežasties.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 12:40)
Taip ir yra- šiandien paaiškėjo, kad abi akys -0.25. Namanau, kad blogai, jog liko toks minusas. Man tuoj 40 m., akys pradės krypti į toliaregystę ir turėtų tas minusas savaime dingti.

Džiugu, kad viskas tavo akims gerai thumbup.gif
O minusas senstant nedingsta, tiesiog be minuso atsiranda dar ir pliusas, t.y. vienų akinukų reikia žiūrint į tolį, kitų - skaitant, arba tiesiog bifokalinių akinių, kur stikliukas tarsi padalintas pusiau, ir per apatinę jų dalį skaitai, per viršutinę - žiūri į tolį. Nors kiek žinau, dabar yra dar kažkokie mandresni progresiniai akinių lęšiai, kurie visa tai suderina viename stikle.

O aš jau trečiadienį išvykstu į Minską, ketvirtadienį laukia apžiūra ir (tikiuosi) operacija smile.gif . Grįšiu šeštadienį, tada viską papasakosiu smile.gif
Atsakyti
Miaška, planuoju, kad man daugiau nereikės jokių akinių...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 13:46)
Miaška, planuoju, kad man daugiau nereikės jokių akinių...

Lai pildosi planai 4u.gif
Pasidalink, ką darai, kad išvengtum senatvinės toliaregystės - man irgi ne už kalnų 40, o ta toliaregystė kol kas nepataisoma, kiek žinau.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 12:31)
Aš šiandien klinikoje apie tai kalbėjau. Matyt, medikų nuomonė šiuo klausimum išsiskiria.
Ne pratimus darau. Ne visi gali taikyti metodus, kuriuos aš galiu. Mūsų regėjimas parodo, kokia yra mūsų kepenų bei tulžies pūslės būklė. Todėl akių operacija išties yra tik kosmetinė- ji nepašalina priežasties.

Sveikutes 4u.gif

O ka tu darai su savo akim? Kas per metodai?
Pagaliau prakalbot ir apie tai, kad lieka vistik kartais ir kazkoks minusas blink.gif Nes kiek skaiciau, tiek visiems viskas gerai, visiems pataise iki vieneto ir t.t. rodos, tik man vienai vel atsirado po operacijos -0,5 -0,75 blink.gif verysad.gif
O si akiu operacija ir as pritariu nuomonei, kad yra kosmetinė, nes pats Gutauskas man tai konstatavo - priezastis nepasalinama, minusas taip pat lieka tik nereikia akiniu ar linziu nesioti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusita @ 2008 09 08, 14:30)
O si akiu operacija ir as pritariu nuomonei, kad yra kosmetinė, nes pats Gutauskas man tai konstatavo - priezastis nepasalinama, minusas taip pat lieka tik nereikia akiniu ar linziu nesioti. mirksiukas.gif

Na taip, juk tai ir vadinama trumparegystės korekcija, o ne gydymu. Akiniai, kontaktiniai lęšiai - taip pat korekcija...
Atsakyti
Mergaitės, aš užsimu kepenų valymu. Tai darau bioenergetiniais metodais, todėl jums neturiu ką patarti...
O minusas dažnai lieka...Ramunė gal pasakys, kad JAV taip nebūna, bet LT dažnai... Mano draugė prieš metus operavosi ir liko kairė akis -0.75.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 13:51)
Mergaitės, aš užsimu kepenų valymu. Tai darau bioenergetiniais metodais, todėl jums neturiu ką patarti...
O minusas dažnai lieka...Ramunė gal pasakys, kad JAV taip nebūna, bet LT dažnai... Mano draugė prieš metus operavosi ir liko kairė akis -0.75.

na ne i tema,bet apie kepenis,kad jau taip pakrypo tema ax.gif ..mano mociute ir senelis kasdien suvalgydavo po bliudeli obuoliu,kasdien,kai mire garbingo amziaus,gydytojai sake,kad kepenys,kaip jaunu zmoniu..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 15:51)

Nežinau aš kaip ten visoje Amerikoje yra, bet turiu sutartį, kurioje man garantuotas 100% regėjimo atstatymas. Ne 99,9%, o 100% ax.gif Tokį ir turiu. Jei nėra toks, daro pakartotinai operacijas. Iškabintos visokios statistikos, duoda begalės daug literatūros skaitytis, pati daug landžiojau po forumus, bet niekur nesutikau nusiskundimų. Kokie yra nusiskundimai, tai tik žmogaus asmeniniai laikini nepatogumai ... maždaug: nuo saulės be akinių išėjau ir paskui blogai jaučiausi, negalėjau dvi dienas vairuoti, skaudėjo kelias dienas, dažniau mirksiu ir pnš... Neradau nei vieno atsiliepimo, kiek ieškojau, kad neatstatė 100% regėjimo. Kad reikėjo pakartoti, tai tokių nemažai. Yra net kelis kartus kur teko pakartoti, bet klinikoms tai nuostolis, nes žmogus moka vieną kartą.
Atsakyti
Tai ir man sakė, kad jeigu liks 0.75, tada galėsiu kartoti. Bet nenorėjau.
Mano klinikoje "garantinis laikas" yra pusė metų. Šiandien klausiau gydytojos, ar, kai ateisiu pasitikrinti akių, kai bus praėję metai po operacijos, man reikės mokėti, buvo atsakyta, kad reikės.
Ir niekas man negarantavo, kad matysiu 100 proc. Buvau perspėta, kad gali likti trumparegystės.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 15:20)
Tai ir man sakė, kad jeigu liks 0.75, tada galėsiu kartoti. Bet nenorėjau.
Mano klinikoje "garantinis laikas" yra pusė metų. Šiandien klausiau gydytojos, ar, kai ateisiu pasitikrinti akių, kai bus praėję metai po operacijos, man reikės mokėti, buvo atsakyta, kad reikės.
Ir niekas man negarantavo, kad matysiu 100 proc. Buvau perspėta, kad gali likti trumparegystės.

O koks minusas buvo t.y yra (nes tai juk tik korekcija) pas tave?
Man dare pakartotina vienai akiai (bet tai buvo tolygu "kosmarui", buciau zinojus buciau geriau pinigus ir tada mokejus)bet vistiek matau blogiau. Ir kiek dabar diskomforto pradedu patirti 5 metams praejus doh.gif Anksciau atrodo nieko nejutau,o dabar doh.gif verysad.gif Man operacija darė gyd. Gutauskas ir man siaip buvo pasakyta, kad man bus konsultacijos nemokamos visa laika po operacijos, nesvarbu kiek laiko bus praeje.
Atsakyti