Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(RamuneM @ 2008 09 10, 16:25)
O nebus taip, kad ko bijom, apie ką daugiau galvosim, tą ir turėsim  mirksiukas.gif  Aš nebijau ir negalvoju, kad bus man blogai  tongue.gif Jei bus gerai tik 10 metų, aš to nesigailėsiu.

Ir aš taip galvojau, kad nesigailėsiu ir pan. bet dabar pradedu bijoti. Stengiuos galvoti apie teigiamus dalykus, bet kad vargina mane kol kas mano akys, tai ir pamirsti neina blink.gif Zinau priprasiu prie to jausmo, uzsimirsiu ir vel bus gerai, bet kol kas man sunku ir skaudu, kad vel tenka gristi prie akiniu ir vis bijau kad nereiketu vel stipresniu ir stipresniu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusita @ 2008 09 10, 16:24)
O kur tau dare lasik operacija? Kazkaip man pooperacinis periodas visiskai nesijaute, labai greitai gerai emiau jaustis. Gal per daug dziaugiaus ir atrodo prisidziaugiau doh.gif

Gutauskas darė.
Atsakyti
tai vat matot kokios jus merginos drasios,as siuo atzvilgiui esu tokia bailiuke,..man akys yra svarbiausais organas ax.gif uztat bijau,kad po operaciju praejus ilgiem metam,kad nebutu blogiau..juk tada tai nebebutu,kaip supratu ka koreguoti g.gif vat kai tik pradejo daryti tas operacijas as irgi buvau tokiam pakilime,kad vat,nebereikes linziu ar akiniu(nors visi mane giria,kad akiniai man ziauriai tinka),bet begant metams,ziuriu,kad atsargiau pradejau ziureti ir kad visgi yra tu diskomfortu ir nemazai unsure.gif
Atsakyti
Jei bijai operuotis, tai gal verta pasitikrinti kepenų ir tulžies būklę ir gydytis, valytis... Aišku, jei minusas didelis, nelabai ką pakeisi... Dar yra specialios metodikos, pratimai...
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 09 10, 18:05)
tai vat matot kokios jus merginos drasios,as siuo atzvilgiui esu tokia bailiuke,..man akys yra svarbiausais organas ax.gif uztat bijau,kad po operaciju praejus ilgiem metam,kad nebutu blogiau..juk tada tai nebebutu,kaip supratu ka koreguoti g.gif vat kai tik pradejo daryti tas operacijas as irgi buvau tokiam pakilime,kad vat,nebereikes linziu ar akiniu(nors visi mane giria,kad akiniai man ziauriai tinka),bet begant metams,ziuriu,kad atsargiau pradejau ziureti ir kad visgi yra tu diskomfortu ir  nemazai unsure.gif

Bet kodel jus tai vadinate operacija? Juk tai tik korekcija, tikrai ne operacija. Todel ir ziureti i tai reikia paprasciau. Jeigu po 20 metu kazkas nutiks akims, tai tikrai ne del korekcijos, bet del senatves ar kitokiu priezasciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2008 09 10, 18:03)
Bet kodel jus tai vadinate operacija? Juk tai tik korekcija, tikrai ne operacija. Todel ir ziureti i tai reikia paprasciau. Jeigu po 20 metu kazkas nutiks akims, tai tikrai ne del korekcijos, bet del senatves ar kitokiu priezasciu.  smile.gif

bet kaip ta korekcija daroma???juk tai vistik intravercija i organizma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2008 09 10, 20:03)
Bet kodel jus tai vadinate operacija? Juk tai tik korekcija, tikrai ne operacija. Todel ir ziureti i tai reikia paprasciau. Jeigu po 20 metu kazkas nutiks akims, tai tikrai ne del korekcijos, bet del senatves ar kitokiu priezasciu.  smile.gif

Bet kokia intervencija i organizma yra operacija (regejimo korekcijos operacija siuo atveju).O regejimo korekcija-tai akiniai,linzes.
As net nesiruosiu kazko daryti akims,nors kazkada irgi daug apie tai galvojau,ir nedariau butent del veliau galinciu atsirasti komplikaciju (o tada jau nieko nebus galima padaryti).Siaip i senatve trumparegyste paprastai mazeja del atsirandancios senatvines toliaregystes,taip sakant,i kita puse eina mirksiukas.gif
Atsakyti
Aišku, kad operacija, nes pjūviai akyse daugiau nei mėnesį matosi...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 09 10, 20:26)
Bet kokia intervencija i organizma yra operacija (regejimo korekcijos operacija siuo atveju).O regejimo korekcija-tai akiniai,linzes.
As net nesiruosiu kazko daryti akims,nors kazkada irgi daug apie tai galvojau,ir nedariau butent del veliau galinciu atsirasti komplikaciju (o tada jau nieko nebus galima padaryti).Siaip i senatve trumparegyste paprastai mazeja del atsirandancios senatvines toliaregystes,taip sakant,i kita puse eina mirksiukas.gif

Jus klystate, trumparegyste nemazeja del atsirandancios senatvines toliaregystes. Cia pasenusi nuomone. Tiesiog papildomai prie minuso atsiranda ir pliusas - akiniu reikes ir i toli, ir skaitymui.
O del korekcijos Baltarusijos klinikos saite parasyta: Šiandien yra trys toliaregystės korekcijos būdai:

* akiniai
* kontaktiniai lęšiai
* lazerinė korekcija
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 10, 20:47)
Aišku, kad operacija, nes pjūviai akyse daugiau nei mėnesį matosi...

Kaip as supratau, tai kai daro Lasik korekcija jokiu pjuviu nebuna.
Gal anksciau darydavo kitokiu metodu, ir budavo pjuviu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2008 09 10, 21:30)

Kaip as supratau, tai kai daro Lasik korekcija jokiu pjuviu nebuna.
Gal anksciau darydavo kitokiu metodu, ir budavo pjuviu?  g.gif

Tai,kokiu principu jie daro KOREKCIJA g.gif be pjuvio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2008 09 11, 00:30)
Jus klystate, trumparegyste nemazeja del atsirandancios senatvines toliaregystes. Cia pasenusi nuomone.

Mažėja. mirksiukas.gif Mano regėjimas pradėjo gerėti nuo 27 m. Iki tol blogėjo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 09 11, 08:05)
Mažėja. mirksiukas.gif  Mano regėjimas pradėjo gerėti nuo 27 m. Iki tol blogėjo. verysad.gif

Bet juk senatvine toliaregyste prasideda tik po 40 metu, tai jums tikrai ne nuo to pagerejo 4u.gif
Atsakyti