Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(indrusita @ 2008 09 09, 13:57)
O koks minusas buvo t.y yra (nes tai juk tik korekcija) pas tave?

Nebuvo didelis tas minusas- viena akis maždaug -4, kita -3. (Tiksliai net nepamenu, nes kai darė tyrimus, regėjimas buvo pagerėjęs. Kai nuėjau, akiniai buvo -4.5 ; paaiškėjo, kad regėjimas pagerėjęs ir jie man per stiprūs.)
Atsakyti
QUOTE(indrusita @ 2008 09 09, 14:57)
Man dare pakartotina vienai akiai (bet tai buvo tolygu "kosmarui", buciau zinojus buciau geriau pinigus ir tada mokejus)bet vistiek matau blogiau. Ir kiek dabar diskomforto pradedu patirti 5 metams praejus doh.gif Anksciau atrodo nieko nejutau,o dabar doh.gif  verysad.gif

o kodel kosmaras? (as irgi ruosiuos pakartotinei vienos akies operacijai)
Ir kas per diskomfortas po 5 metu? Akiu sausumas?
Atsakyti
Akių sausumas man yra iš pat pradžių. Jis bjauriausias naktį. Tarkim, keliuosi į tualetą ir nenoriu atsimerkti, nes skauda.Nusipirkau lašų, bet su jais dar bjauriau...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 09, 13:40)
Akių sausumas man yra iš pat pradžių. Jis bjauriausias naktį. Tarkim, keliuosi į tualetą ir nenoriu atsimerkti, nes skauda.Nusipirkau lašų, bet su jais dar bjauriau...

tai tas sausumas visada ir buna unsure.gif nuo pat operacijos padarymo?O pries kiek laiko daryta?
Atsakyti
Liepė nuo pat pradžių lašintis dirbtines ašaras kas kažkiek valandų, o jei yra poreikis, tai ir dažniau. Tačiau aš nesilašinau. Manęs klausė ar lašinu, bet pasakiau, kad nereikia man. Truputį nusistebėjo (bent taip man pasirodė iš veido išraiškos), dar kažkokį tyrimą papildomą padarė ir pasakė, jei bus poreikis, lašink. Tačiau kol kas jokio poreikio nėra. Sesuo t.p. besilašina, nėra poreikio. Išvados daryti negalima, bet kad ne visada išsausėja akys, tai faktas. Man šiek tiek padažnėjo mirksėjimas, bet tai tikrai joks diskomfortas.
Atsakyti
QUOTE(koritsaki @ 2008 09 09, 14:31)
o kodel kosmaras? (as irgi ruosiuos pakartotinei vienos akies operacijai)
Ir kas per diskomfortas po 5 metu? Akiu sausumas?

Na nemoki pinigu, tai nemoki smile.gif
Pirmaji karta tiek demesio skyre, vaistu is vaistines nese, nulydejo parlydėjo, ir po ar skauda ar ne ir pan. O kai dare pakartotina, tai demesio 0000. Ejau pati apie save priminti, pirmiausia rupinasi tik tais, kurie moka smile.gif o geriausia po pirmos rimtos korekcijos jokio skausmo nejutau, o po antros vos tveriau, niekas demesio nekreipia, sakau skauda ka daryti, sako palaukit vaistu tuoj ilasinsim ir vel jie uzsieme naujokais ir t.t.t blink.gif verysad.gif Jauciu ir ta koorekcija nepilnai atliko, kaip butu buve galima doh.gif verysad.gif
O dabar tai yapc suprastėjes regėjimas pavakary, nakti, tos aereoles aplink sviesos saltini doh.gif ryte atsibudus matau lyg pro ruka, kol prasivaistau, prasimirkcioju ir pan. Na ir tas akiu sausumas ir pradejo varginti, nors anksciau ir as to visai nejutau. Man ir po operacijos sake jei reikia lasinkis dirbtines asaras, bet as visai tokio porekio nejutau, o dabar doh.gif Na nepatinka man dabar ta busena, kokia jauciu savo akimis visai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 09, 14:05)
Nebuvo didelis tas minusas- viena akis maždaug -4, kita -3. (Tiksliai net nepamenu, nes kai darė tyrimus, regėjimas buvo pagerėjęs. Kai nuėjau, akiniai buvo -4.5 ; paaiškėjo, kad regėjimas pagerėjęs ir jie man per stiprūs.)

Na minusas tikrai nedidelis, tai kazi kodel neissikoregavo iki galo? g.gif blink.gif o tau PRK ar lasik dare?
Atsakyti
Man Lasik darė. O dirbtinės ašaros man visai nepadeda schmoll.gif Šiandien ryte pabudau su tuo bjauriu sausumu... Paskui jis praeina...
Jolita.martyna, operaciją man darė prieš 5 mėnesius. Po operacijos diskomforto buvo sočiai ir jis dar nesibaigė. Klausiau gydytojos, ar normalu, kad aš iki šiol prasčiau matau prieblandoje, kad kartais dešinė akis "grybauja"- trūksta ryškumo. Ji sakė, kad dar žaizda nėra pilnai sugijus, todėl normalu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusita @ 2008 09 10, 12:09)
Na nemoki pinigu, tai nemoki smile.gif
po pirmos rimtos korekcijos jokio skausmo nejutau, o po antros vos tveriau, niekas demesio nekreipia,

o kuria korekcija tu dareisi? PRK ar LASIK?
Man sausumas irgi siaubingas pirmus menesius buvo, kas pora valandu asaras lasinaus. Dabar tik 2-3 kartus per diena, bet ir tai tik todel, kad prie kompo daugiau nei 10val sedet tenka. O siaip girdejau ir as atveju, kai praejus >5 metams po operacijos tas sausumas atsinaujino... verysad.gif tikiuos to isvengt...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 10, 10:51)
Man Lasik darė. O dirbtinės ašaros man visai nepadeda  schmoll.gif  Šiandien ryte pabudau su tuo bjauriu sausumu... Paskui jis praeina...
Jolita.martyna, operaciją man darė prieš 5 mėnesius. Po operacijos diskomforto buvo sočiai ir jis dar nesibaigė. Klausiau gydytojos, ar normalu, kad aš iki šiol prasčiau matau prieblandoje, kad kartais dešinė akis "grybauja"- trūksta ryškumo. Ji sakė, kad dar žaizda nėra pilnai sugijus, todėl normalu...  g.gif

acu uz atsakyma....tikiuosi susitvarkys iki galo ir nebebus dikomforto mirksiukas.gif
O as vis mastau,mastau ir kazkaip as bijau tu komplikaciju,bijau,kaip ten po 20metu toms akims, unsure.gif ..nu zodziu gal per daug baile g.gif
Atsakyti
QUOTE(koritsaki @ 2008 09 10, 12:24)
Man sausumas irgi siaubingas pirmus menesius buvo, kas pora valandu asaras lasinaus. Dabar tik 2-3 kartus per diena, bet ir tai tik todel, kad prie kompo daugiau nei 10val sedet tenka. O siaip girdejau ir as atveju, kai praejus >5 metams po operacijos tas sausumas atsinaujino...  verysad.gif  tikiuos to isvengt...

LASIK man dare ir tik ji siule nes didokas minusas buvo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(koritsaki @ 2008 09 10, 12:24)
Man sausumas irgi siaubingas pirmus menesius buvo, kas pora valandu asaras lasinaus. Dabar tik 2-3 kartus per diena, bet ir tai tik todel, kad prie kompo daugiau nei 10val sedet tenka. O siaip girdejau ir as atveju, kai praejus >5 metams po operacijos tas sausumas atsinaujino...  verysad.gif  tikiuos to isvengt...

O kiek laiko tau po operacijos yra praeje, kad planuoji pakartotina daryti ir kodel? Koks minusas neisikoregavo tau?
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 09 10, 12:32)
O as vis mastau,mastau ir kazkaip as bijau tu komplikaciju,bijau,kaip ten po 20metu toms akims, unsure.gif ..nu zodziu gal per daug baile g.gif

Dabar ir as pradedu bijoti tu komplikaciju po 10,20 ar daugiau metu doh.gif verysad.gif Bet kai dariausi skraidziau padebesiais ir apie tai net nedrisau galvoti, kaip stipriaia norejau tokiios korekcijos blink.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 10, 11:51)
Man Lasik darė. O dirbtinės ašaros man visai nepadeda  schmoll.gif  Šiandien ryte pabudau su tuo bjauriu sausumu... Paskui jis praeina...
Jolita.martyna, operaciją man darė prieš 5 mėnesius. Po operacijos diskomforto buvo sočiai ir jis dar nesibaigė. Klausiau gydytojos, ar normalu, kad aš iki šiol prasčiau matau prieblandoje, kad kartais dešinė akis "grybauja"- trūksta ryškumo. Ji sakė, kad dar žaizda nėra pilnai sugijus, todėl normalu...  g.gif

O kur tau dare lasik operacija? Kazkaip man pooperacinis periodas visiskai nesijaute, labai greitai gerai emiau jaustis. Gal per daug dziaugiaus ir atrodo prisidziaugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusita @ 2008 09 10, 17:21)
Dabar ir as pradedu bijoti tu komplikaciju po 10,20 ar daugiau metu doh.gif  verysad.gif Bet kai dariausi skraidziau padebesiais ir apie tai net nedrisau galvoti, kaip stipriaia norejau tokiios korekcijos blink.gif  smile.gif

O nebus taip, kad ko bijom, apie ką daugiau galvosim, tą ir turėsim mirksiukas.gif Aš nebijau ir negalvoju, kad bus man blogai tongue.gif Jei bus gerai tik 10 metų, aš to nesigailėsiu.
Atsakyti
Aš ateities dėl savo akių visai nebijau... schmoll.gif
Atsakyti