Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 02, 18:03)
Na, tyrimai gal ir nesiskiria, bet: personalas, bendravimo kultūra, kompetencija, dėmesys, o taip pat įrangos naujumas ir etc., tai ojojoj kaip skiriasi vieni nuo kitų. Tokie įspūdžiai labai apsisprendimus įtakoja... Bent jau man tep...  g.gif

Be abejo. Todėl ir rekomenduoju Laserview. O nerekomenduoju tos klinikos Krokuvos g.
O labiausiai rekomenduoju "Novoje zrenije" Minske biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

na va aš jau po konsultacijos bigsmile.gif
Pirmas įspudis neblogas. Aptarnauja maloniai ir kas svarbiausia be saldaus lindimo į ....

Ištyrė mano akis skerai ir išilgai. Tyrima atliko kazkoks kitas daktaras, ne tas kuris operuos, bet as jo pavardes nepaklausiau doh.gif Paaiškino viską labai išsamiai. Paaiškėjo kad nešioju truputi perstiprius akinius (turbūt dėl to paskutinius metus jie mane pradėjo varginti). Kai koreguos akis darys tiek kiek reikia. Viena bloga naujiena, kad mano ragena per plona. Gera najiena tai kad su ju naujuoju aparatu ir mano nedideliu minusu vistik operacija galima daryti thumbup.gif Kai tik paaiskėjo kad ragena labai plona, iškarto susiskambino su chirurgu latvijoje ir issiaiskino ar su tokiu minusu ir tokio plonumo ragena darys. Žodžiu viskas vyko labai operatyviai. Dar vienas minusas kad pas mane labai dideli vyzdziai, ko pasekoje gali buti kad po operacijos tamsoje matysiu žviesų "auras". Jie negali garantuoti kad to nebus, bet sakė operacijos metu tai įvertins ir pjaus maksimaliai plačiai kiek tai įmanoma.
Žodžiu viską apmasčiau dar kartą ir nusprendžiau darytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 02, 19:37)
Be abejo. Todėl ir rekomenduoju Laserview. O nerekomenduoju tos klinikos Krokuvos g.
O labiausiai rekomenduoju "Novoje zrenije" Minske biggrin.gif

Aha, dėkui už palaikymą, bet Minskas.... Hm, kažkaip logistikos prasme keblu labai, nors ir gundančiai atrodo. Ir perspektyvoje, jeigu rekės lankytis ar konsultuotis - griozdiška pakankamai. Be to, komplikacijų ar netinkamos kokybės atveju teisinės priemonės yra bevaisės - Baltarusija gi. Jau verčiau LV tada, nors ir brangiau... blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(idida @ 2008 10 03, 12:49)
Sveiki,

na va aš jau po konsultacijos  bigsmile.gif
Pirmas įspudis neblogas. Aptarnauja maloniai ir kas svarbiausia be saldaus lindimo į ....

Ištyrė mano akis skerai ir išilgai. Tyrima atliko kazkoks kitas daktaras, ne tas kuris operuos, bet as jo pavardes nepaklausiau  doh.gif  Paaiškino viską labai išsamiai. Paaiškėjo kad nešioju truputi perstiprius akinius (turbūt dėl to paskutinius metus jie mane pradėjo varginti). Kai koreguos akis darys tiek kiek reikia. Viena bloga naujiena, kad mano ragena per plona. Gera najiena tai kad su ju naujuoju aparatu ir mano nedideliu minusu vistik operacija galima daryti  thumbup.gif  Kai tik paaiskėjo kad ragena labai plona, iškarto susiskambino su chirurgu latvijoje ir issiaiskino ar su tokiu minusu ir tokio plonumo ragena darys. Žodžiu viskas vyko labai operatyviai. Dar vienas minusas kad pas mane labai dideli vyzdziai, ko pasekoje gali buti kad po operacijos tamsoje matysiu žviesų "auras". Jie negali garantuoti kad to nebus, bet sakė operacijos metu tai įvertins ir pjaus maksimaliai plačiai kiek tai įmanoma.
Žodžiu viską apmasčiau dar kartą ir nusprendžiau darytis  ax.gif

Paminėjot, kad "su jų naujuoju aparatu...". Ar nepasidomėjot koks tas naujas aparatas? Nes, benagrinėjant įrangos įtaką tokioms operacijoms, susidarė įspūdis, kad juo naujesnė įranga, juo didesnis tikslumas ir trumpesnis operacijos laikas. Reikšmingas kriterijus, kitaip tariant. O iš pirminės info, tai Vilniuje stovi ganėtinai senokas Allegretto wave (2003-2005). O Rygoje - 2007 Concerto wave - ženkliai naujesnis ir tobulesnis. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As_tik_as: 03 spalio 2008 - 14:43
QUOTE(idida @ 2008 10 03, 12:49)
Žodžiu viską apmasčiau dar kartą ir nusprendžiau darytis  ax.gif

Kada planuoji operuotis? ax.gif

QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 03, 15:42)
O iš pirminės info, tai Vilniuje stovi ganėtinai senokas Allegretto wave (2003-2005). O Rygoje - 2007 Concerto wave - ženkliai naujesnis ir tobulesnis. unsure.gif

Krokuvos g. iš viso seniena stovi, nes ten man pasakė, kad negali operuoti dėl ragenos plonumo. Laserview irgi tikslinosi su gydytoju LV, bet patvirtino, kad operuotų, ir dar atsargos lieka. Na, o Minske lazeris šiųmetinis, tai irgi padėjo man apsispręsti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 03, 16:31)
Kada planuoji operuotis? ax.gif
Krokuvos g. iš viso seniena stovi, nes ten man pasakė, kad negali operuoti dėl ragenos plonumo. Laserview irgi tikslinosi su gydytoju LV, bet patvirtino, kad operuotų, ir dar atsargos lieka. Na, o Minske lazeris šiųmetinis, tai irgi padėjo man apsispręsti... smile.gif

Į Minską bijau važiuot dėl šnapso pigumo. Galiu neatsilaikyt, ir vietoj operacijos į "dezinfekcijos" procedūras nuklyst... blush2.gif O kur dar kiti klystkeliai... wub.gif
Bus gerai ir Laserview. Psio, kitą savaitę varau, susitariau. bigsmile.gif
Atsakyti
Papildyta:
Paminėjot, kad "su jų naujuoju aparatu...". Ar nepasidomėjot koks tas naujas aparatas? Nes, benagrinėjant įrangos įtaką tokioms operacijoms, susidarė įspūdis, kad juo naujesnė įranga, juo didesnis tikslumas ir trumpesnis operacijos laikas. Reikšmingas kriterijus, kitaip tariant. O iš pirminės info, tai Vilniuje stovi ganėtinai senokas Allegretto wave (2003-2005). O Rygoje - 2007 Concerto wave - ženkliai naujesnis ir tobulesnis. unsure.gif

tiksliai nepamenu kaip ten ta aparata pavadino, bet kaip supratau tai yra pjovimo galvutes dydis ar kazkas panasaus. Tas daktaras sake kad 3 metus dirbo kitoje klinikoje (pavadinimo cia neminesiu) gal ji ir Krokuvos g., nezinau, bet zodziu reziume tai, kad ten man neapsiimtu daryti del ragenos plonumo. O cia ta aparata sake is Latvijos atsiveza. Tai matomai tai ir yra tas 2007 Concerto wave.

Beje sveikinu su apsisprendimu mirksiukas.gif
Kaip as laukiu dabar Spalio 14 d rolleyes.gif
Tai bus didzioji diena biggrin.gif
Atsakyti
Aha, dėkui už palaikymą, bet Minskas.... Hm, kažkaip logistikos prasme keblu labai, nors ir gundančiai atrodo. Ir perspektyvoje, jeigu rekės lankytis ar konsultuotis - griozdiška pakankamai. Be to, komplikacijų ar netinkamos kokybės atveju teisinės priemonės yra bevaisės - Baltarusija gi. Jau verčiau LV tada, nors ir brangiau...  blush2.gif

Papildyta:

Aš kai dariaus Laserview tai man sakė kad jų aparatūra 2006m. Aš esu labai patenkinta, nepraėjo nė mėnuo nuo operacijos, o jau esu visiškai ją pamiršus, jokių šalutinių pojūčių nejaučiu.Ir jeigu vos ne kiekvieną dieną žmonės klaustų kur padėjai akinius tai tikrai jau būčiau pamiršus, kad man kažką darė akim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginta.: 03 spalio 2008 - 17:27
QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 03, 17:43)
Bus gerai ir Laserview. Psio, kitą savaitę varau, susitariau.  bigsmile.gif

Sėkmės, laukiam įspūdžių mirksiukas.gif

QUOTE(idida @ 2008 10 03, 18:09)
Kaip as laukiu dabar Spalio 14 d  rolleyes.gif
Tai bus didzioji diena  biggrin.gif

Labai gerai prisimenu, kaip pati laukiau ir nekantravau... Sėkmės ir tau, lauksim su naujomis akelėmis ir tik gerais atsiliepimais biggrin.gif

QUOTE(Ginta. @ 2008 10 03, 18:27)
Aš kai dariaus Laserview tai man sakė kad jų aparatūra 2006m. Aš esu labai patenkinta, nepraėjo nė mėnuo nuo operacijos, o jau esu visiškai ją pamiršus, jokių šalutinių pojūčių nejaučiu.

Tavęs noriu paklausti, o kaip tau matymas prietemoje? Man dabar ketvirta savaitė po operacijos (rugsėjo 11 d. buvo), tai prietemoje matau prasčiau, nei prie normalaus apšvietimo. Sako, gali ir 3 mėn. prireikti, kad stabilizuotųsi regėjimo aštrumas...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 03, 18:54)
Tavęs noriu paklausti, o kaip tau matymas prietemoje? Man dabar ketvirta savaitė po operacijos (rugsėjo 11 d. buvo), tai prietemoje matau prasčiau, nei prie normalaus apšvietimo. Sako, gali ir 3 mėn. prireikti, kad stabilizuotųsi regėjimo aštrumas...

apie matyma prietemoje girdejau, kad visiems trumparegiams tai islieka, netgi po korekcijos. g.gif
drauge dare operacija beveik pries 10 metu, sviesoje mato gerai, o nakti reikia akiniu (pvz, kai vairuoja)....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fia: 03 spalio 2008 - 18:05
QUOTE(Fia @ 2008 10 03, 19:04)
apie matyma prietemoje girdejau, kad visiems trumparegiams tai islieka, netgi po korekcijos.  g.gif
drauge dare operacija beveik pries 10 metu, sviesoje mato gerai, o nakti reikia akiniu (pvz, kai vairuoja)....

Oi, negąsdink! unsure.gif Aš matau, kad gerėja situacija, nes pirmą kartą, kai tai pastebėjau, tai buvo antra diena po korekcijos, kažkaip net pasimečiau: matau kaip rūke, mašinų šviesos išsklidusios... Dabar jau daug geriau, bet vis tiek dar ne toks komfortas, kaip dieną.
Atsakyti
Beje sveikinu su apsisprendimu mirksiukas.gif
Kaip as laukiu dabar Spalio 14 d rolleyes.gif
Tai bus didzioji diena biggrin.gif
[/quote]

Geras... Man pasakė, kad jeigu būsiu tinkamas, o ir pats apsispręsiu, tai 14 dieną ir mane "mėsinės"... lotuliukas.gif Jaučiu - mėsinės... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 03, 19:35)
Geras... Man pasakė, kad jeigu būsiu tinkamas, o ir pats apsispręsiu, tai 14 dieną ir mane "mėsinės"...  lotuliukas.gif Jaučiu - mėsinės...  biggrin.gif

Anoks ten mėsinėjimas... irnesakyk.gif Nors kvapelis, tai jooo, kai lazeris veikia - per tas keliasdešimt sekundžių visokių asociacijų kilo... hihihi.gif
Atsakyti