Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

Na del vairavimo prietemoje ir as galiu pasisakyti, kad nuo pat pooperacinio periodo pradzios vargino siek tiek, del tu aereoliu aplink lempas, tikrai sudetingiau vairuoti verysad.gif , bet imanoma jeigu regejimas puikus. O dabar , kai akys mano vel puikiai nebemato - tai su akinukais butinai tenka vairuoti, bet tos aereoles yra islikusios, bet kai operavo mane, apie tai minejo-kad nakti siek tiek prasciau matysiu. Bet dabar tai ypatingai prasciau matau doh.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusita @ 2008 10 06, 09:18)
Na del vairavimo prietemoje ir as galiu pasisakyti, kad nuo pat pooperacinio periodo pradzios vargino siek tiek, del tu aereoliu aplink lempas, tikrai sudetingiau vairuoti  verysad.gif , bet imanoma jeigu regejimas puikus. O dabar , kai akys mano vel puikiai nebemato - tai su akinukais butinai tenka vairuoti, bet tos aereoles yra islikusios, bet kai operavo mane, apie tai minejo-kad nakti siek tiek prasciau matysiu. Bet dabar tai ypatingai prasciau matau doh.gif  blink.gif  verysad.gif

O prasčiau matote tik sutemose ar visad? Ta prasme, kad trumparegystė vėl vystosi? Ką turite omeny: ""ypatingai prasčiau matau"?
Ir, jeigu ne paslaptis, kokia trumparegystė buvo iki operacijos, kiek laiko, ir kaip progresavo?
Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(indrusita @ 2008 10 06, 09:18)
Na del vairavimo prietemoje ir as galiu pasisakyti, kad nuo pat pooperacinio periodo pradzios vargino siek tiek, del tu aereoliu aplink lempas, tikrai sudetingiau vairuoti  verysad.gif , bet imanoma jeigu regejimas puikus. O dabar , kai akys mano vel puikiai nebemato - tai su akinukais butinai tenka vairuoti, bet tos aereoles yra islikusios, bet kai operavo mane, apie tai minejo-kad nakti siek tiek prasciau matysiu. Bet dabar tai ypatingai prasciau matau doh.gif  blink.gif  verysad.gif

unsure.gif o prieš kiek laiko daryta operacija? kaip stiprai suprastėjo? koks miūnusas dabar? Ar labai tos aureolės vargina? ***** susiparinau unsure.gif
Man praktiškai garantuota kad bus tos aureolės, nes mano vyzdziai labai dideli. Bet aš taip nusiteikiau kad su jomis susitaikysiu. o dabar pasimeciau ar tikrai susitaikysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(idida @ 2008 10 06, 10:59)
unsure.gif  o prieš kiek laiko daryta operacija? kaip stiprai suprastėjo? koks miūnusas dabar? Ar labai tos aureolės vargina? ***** susiparinau  unsure.gif
Man praktiškai garantuota kad bus tos aureolės, nes mano vyzdziai labai dideli. Bet aš taip nusiteikiau kad su jomis susitaikysiu. o dabar pasimeciau ar tikrai susitaikysiu  unsure.gif

O koks pas pas pačią minusas, astigmatizmas? Ir kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(idida @ 2008 10 06, 10:59)
Man praktiškai garantuota kad bus tos aureolės, nes mano vyzdziai labai dideli. Bet aš taip nusiteikiau kad su jomis susitaikysiu. o dabar pasimeciau ar tikrai susitaikysiu  unsure.gif

Matau ir aš tas aureoles, bet jos mažėja, tai tikiuosi, gal ir visai praeis. Pobjauris jausmas toks, ypač vakare gatvėje, kur mašinų daugiau - pradžioje visos atrodė kaip ką tik iššauti fejerverkai, dabar jau liko tik išplatėjusios šviesos, nebe taip isteriškai... biggrin.gif
Atsakyti
ir as aureoles vis dar matau, nors jau pusmetis nuo korekcijos praejo. bet labai neryskios jau jos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 06, 11:03)
O koks pas pas pačią minusas, astigmatizmas? Ir kiek laiko?

Siaip minusas nedidelis, tik -3. Astigmatizmos neturiu. Akinius nesioju 15 metu.

Nuraminot siek tiek del tu auru. Esu tikra kad jas matysiu, bet tikiusi priprasiu. O tos kurios matot auras, ar jums daktarai sake kad vyzdiu issipletimas tamsoje didesnis nei norma? Ar jie ivertino tai operacijos metu? Ar tiesiog viskas normoj, bet vistik tamsoje auros matosi?

Atsakyti
QUOTE(idida @ 2008 10 06, 14:11)
O tos kurios matot auras, ar jums daktarai sake kad vyzdiu issipletimas tamsoje didesnis nei norma? Ar jie ivertino tai operacijos metu? Ar tiesiog viskas normoj, bet vistik tamsoje auros matosi?

Man nieko nesakė, norma pas mane ar ne norma. Tiesiog buvau skaičiusi apie tas auras, kaip apie šalutinį reiškinį, kuris su laiku praeina, todėl ir paklausiau pati prieš operaciją. Kadangi gydytoja pati operavosi prieš metus, tai galėjo labai vaizdžiai papasakoti, kaip tai atrodo, ir sakė, kad praeis - tik vieniems užtrunka ilgiau, kitiems trumpiau.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 06, 14:24)
Kadangi gydytoja pati operavosi prieš metus, tai galėjo labai vaizdžiai papasakoti, kaip tai atrodo, ir sakė, kad praeis - tik vieniems užtrunka ilgiau, kitiems trumpiau.

lotuliukas.gif Aha, būtinai praeis - visiems praeina... viskas praeina, ir amžiams... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 06, 14:48)
lotuliukas.gif  Aha, būtinai praeis - visiems praeina... viskas praeina, ir amžiams...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na kam taip sarkastiškai? Jau sakiau, lyginant vaizdzialį, kurį pamačiau 2 dienos po operacijos, ir dabar - t.y. daugiau kaip 3 sav. po operacijos - skirtumas didžiulis, ir kas vakarą tos auros mažėja.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 06, 15:34)
Na kam taip sarkastiškai? Jau sakiau, lyginant vaizdzialį, kurį pamačiau 2 dienos po operacijos, ir dabar - t.y. daugiau kaip 3 sav. po operacijos - skirtumas didžiulis, ir kas vakarą tos auros mažėja.

Koks čia sarkazmas - juodas humoras greičiau... smile.gif Prašau neįsižeist. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 06, 15:53)
Koks čia sarkazmas - juodas humoras greičiau...  smile.gif  Prašau neįsižeist.  smile.gif

Aš tai neįsižeidžiu, tik gal kas nors išsigąs be reikalo... tongue.gif
Atsakyti