QUOTE(Paranormali @ 2008 10 03, 23:17)
Kaip nusprest? pas mus nzn kokie tie aparatai, jus cia visos tiek zinot, as jauciuosi kaip totali kvaisa.

As zinau , kur ta klinika, kaip operuoja, ir kiek kainuoja

Psio............
Mano sprendimas gimė dar paauglystėje, kai išgirdau apie tokias operacijas. O kad būtų drąsiau - keletą metų studijavau visą informaciją internete. Na, apsisprendus baliko sutaupyt pinigėlių ir išsirinkti kliniką...
QUOTE(RamuneM @ 2008 10 04, 05:22)
Gal astigmatizmas yra ta priežastis kodėl jaučiasi skirtumas?
Ne, nes akis, kuri turėjo astigmatizmą, mato geriau... Klinikoje siūlo palaukti 3-6 mėnesius, jei ir tuomet jausiu, kad regos aštrumas nepakankamas - koreguos tą akį papildomai. Nemokamai
QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 04, 06:23)
Dėl aparatūros: būkte rami, esama aparatūra yra pakankama tokios operacijos sėkmei, daugiau gali nulemt žmogiškasis faktorius - daktarėlio "abra-kadabra", manyč...
Nežinau, kaip Lietuvoje, bet Minske pasirašiau sutartį, kurioje man garantavo 100% regėjimą, jei to neįvyks - nemokamą koregavimą ir t.t. Daug ten visko prirašyta... Aš labiau bijojau ne tokių komplikacijų, o pvz., regos praradimo ar ko nors panašaus... Kokie uždegimai tai niekis, lankydama baseiną per daugelį metų tų uždegimų n turėjau...