Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(*Zuika* @ 2008 01 13, 02:31)
Kiek domejausi nera kazkokiu dideliu eiliu tikrai. Geriausia nueik i www.lasik.lt ir ten susiradusi ju telefona pasiskambink ir viska tau issamiai paaiskins. As jau uzsiregistravau konsultacijai pas juos  ax.gif

Ir aš jau užsiregistravau konsultacijai puslapyje www.lasik.lt. Kažin, kiek maqn tai kainuos? g.gif Gal kuri žinote apie dabartines kainas? ax.gif
Atsakyti
Dėl konsultacijos,jog gali prireikti paskambinus palaukti apie sav.bet gali ir mažiau mirksiukas.gif

QUOTE(Švelni @ 2008 01 22, 12:14)
Ir aš jau užsiregistravau konsultacijai puslapyje www.lasik.lt. Kažin, kiek maqn tai kainuos?  g.gif  Gal kuri žinote apie dabartines kainas?  ax.gif

konsultacijos kaina,apie 90-100 lt.man buvo nuolaida,taigi negaliu paskayti tikliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 01 22, 15:39)
Dėl konsultacijos,jog gali prireikti paskambinus palaukti apie sav.bet gali ir mažiau mirksiukas.gif
konsultacijos kaina,apie 90-100 lt.man buvo nuolaida,taigi negaliu paskayti tikliai mirksiukas.gif

Jau susisiekiau su jais - konsultacija ir tyrimai kainuoja 99 Lt.
Atsakyti
Sveikos,

Panasu, kad ir as pribrendau jau operacijai. Akiniai pabodo, linziu nesiot negaliu... Gal pavasari ir pasidarysiu. Nes ir pinigeliu reikia pasitaupyt, ir i Egipta ruosiames. Lyg ir negalima ten po operacijos greitai pramogauti.
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2008 01 22, 12:14)
Ir aš jau užsiregistravau konsultacijai puslapyje www.lasik.lt. Kažin, kiek maqn tai kainuos?  g.gif  Gal kuri žinote apie dabartines kainas?  ax.gif

Kolegė mokėjo 180 Lt - deja, pasirodė, kad jos operuoti negali.
Aš irgi ketinu artimiausiu metu išsitirti, bet operuosiuos greičiausiai Minske. Vilioja ta jų naujesnė technologija, aišku, galima dar 10 metų palaukti, kol dar naujesnių atsiras, ale jau nebeturiu kantrybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 01 24, 12:08)
Aš irgi ketinu artimiausiu metu išsitirti, bet operuosiuos greičiausiai Minske. Vilioja ta jų naujesnė technologija, aišku, galima dar 10 metų palaukti, kol dar naujesnių atsiras, ale jau nebeturiu kantrybės biggrin.gif

Kokia ta naujesne technologija? Ar operuoja ir Lasik principu? idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 01 24, 14:42)
Kokia ta naujesne technologija? Ar operuoja ir Lasik principu? idomu g.gif

Lasik operuoja, o PRK jau atsisako.
Jei skaitai rusiškai, tai va čia yra visa informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 01 24, 17:22)
Lasik operuoja, o PRK jau atsisako.
Jei skaitai rusiškai, tai va čia yra visa informacija smile.gif

Reiks vyro pagalbos prasyti nes pati rusu sunkokai ikertu. doh.gif Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
[quote=Miaška,2008 01 24, 11:08]

Gal galite parasyt del kokiu priezasciu negalejo operuoti, kiek zinau neoperuoja del plono ragenos sluoksnio, bet gal yra ir daugiau kokiu priezasciu, idomu nes po konsultacijos pati tikiuosi kad bus galima operuoti ax.gif
Atsakyti
o gal zinote kiek ,mazdaug Kaune kainuoja konsultacijos pas ivairius sios srities specialsitus?
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2008 01 26, 02:43)
Gal galite parasyt del kokiu priezasciu negalejo operuoti, kiek zinau neoperuoja del plono ragenos sluoksnio, bet gal yra ir daugiau kokiu priezasciu, idomu nes po konsultacijos pati tikiuosi kad bus galima operuoti  ax.gif

Taip, buvo per plonas ragenos sluoksnis - nes ji turi didelį minusą, apie 12 dioptrijų, tai jai regėjimą atstatytų tik iki -4. Kuo didesnis minusas, tuo daugiau ragenos reikia nugarinti, todėl jos atveju operacijos nesiūlo.
Mano minusiukas apie 4-5, tai gal dar nieko bus...
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 01 25, 13:52)
Reiks vyro pagalbos prasyti nes pati rusu sunkokai ikertu.  doh.gif Aciu uz nuoroda 4u.gif

Žvilgterk aukščiau,puslapio viršuje yra galimybė pakeisti kalbą. smile.gif
Atsakyti