QUOTE(applebee @ 2008 01 14, 10:43)
Sveikos
As irgi labai noreciau labai tokios operacijos, bet vis dvejoju..

Mano akys ne vienodai "pagede", be to, turiu astigmatizma.

Skaiciau, kad tokiu atveju operacija imanoma. Bet taip pat girdejau, kad nezinomas ilgalaikis tokiu operaciju poveikis, po ju nepatariama gimdyti naturaliu budu ir pan. Labai sunku apsispresti.. Gal kas kokiu patarimu ar geru argumentu turi?
mano situacija tokia pati...

ir akys jau LABAI stipriai pagede. Akiniu labai nemegstu. Su jais kazkaip prarandu visa pasitikejima savimi ir sau pati nepatinku. Nesioju ir linzes, bet pacios suprantat, kad nevisada smagu ir su jomis buna

pries pora metu domejausi sia operacija. daug skaiciau, netgi rasiau e-mailus gydytojams, noredama issiaiskinti tai, kas mane domina. tuo metu kaip tik vaziavau i uzsieni ir nusprendziau, kad uzdirbtus pinigus paskirsiu butent tai operacijai. kai sugryzau, operacijos daryt kazkaip nebenorejau... isgirdau nemazai neigiamu atsiliepimu, be to, mano trumparegyste vis dar nepastovi. bet tikrai noreciau ryskiai matyt pasauli ne pro akiniu stiklus ar linzes bei kas ryta nepult ieskot akiniu vien tam, kad pamatyciau ka mano brangusis man i lova pusryciu atnese
tikrai labai dziaugiuosi uz tas, kurios ryzosi ir nenusivyle