O mes matuojam ir elektroniniu,ir gyvsidabriniu.Ir kolkas nei vienas nesamoniu neparode

As vaikui temperatura matuoju paprastu elektroniniu Zepterio termometru, nevaikisku
Kai reikia pasitikrinti, pamatuoju dar ir gyvsidabriniu, turim toki plonyti vaikiska Chicco, gan patogus, vaikuciui jo beveik nesijaucia. Bet as uz elektronini, nes bent jau mano vaikas nepakencia temperaturos matavimo, o gyvsidabrini ilgiau laikyti reikia, ir atitinkamai vaika ilgiau nevinti

QUOTE(aistiushka_ @ 2006 06 27, 23:27)
Del sio priezasties as ir esu pries gyvsidabrinius termometrus, nes laikymo ilgis, suspaudimas etc keicia rezultatus.
Bet skaitmeniniai irgi netikslūs

QUOTE(veikejas @ 2006 02 27, 06:37)
Sveiki,
Man 37.3. Aišku prie vaiko nelindau visą dieną, tačiau nors ir pamaitintas ir perrengtas rėkė visą naktį. Įtarimas aišku kyla, kad užkrėčiau.
Ar tinka paprastas gyvsidabrinis termometras į pažastį?
Ar reikia elektroninio? Jei elektroninio:
- Ar yra reikalavimų koks jis turi būti ar tiesiog pirkti iš hyperMaxima?
- Kur kišti? Girdėjau kažką apie šikną.
Ačiū.
Pagarbiai,
Veikėjas
Man 37.3. Aišku prie vaiko nelindau visą dieną, tačiau nors ir pamaitintas ir perrengtas rėkė visą naktį. Įtarimas aišku kyla, kad užkrėčiau.
Ar tinka paprastas gyvsidabrinis termometras į pažastį?
Ar reikia elektroninio? Jei elektroninio:
- Ar yra reikalavimų koks jis turi būti ar tiesiog pirkti iš hyperMaxima?
- Kur kišti? Girdėjau kažką apie šikną.
Ačiū.
Pagarbiai,
Veikėjas
Mes tai matuojam pazasty elektroniniu termometru. Vaistinei yra ir termometras-ciulptukas (~20 lt.). Ji reikia kist i burna, kaip ciulptuka. Ar reikia atimti kazkiek laipsniu is tokio matavimo turi but parasita prie termometro instrukcijos.
Bet 37.3 tai ne tokia didele temperatura, kad ja reiktu numusineti. Mes tai nieko nedarem, kai musu mazei buvo tokia t. Davem daug gert. Nu, galima nakciai Vibrucolio zvake ikist.
mano savaites laiko pupai buvo 38.5, baisiausiai pergyvenom, skambinom i klinikas, bet patare meziau rengt ir vesiau laikyt - maziam dabar sunku tokiu karstu metu.. kita diena buvo 35.5
vnzo, nelabai ju ta termoreguliacija susireguliavusi ir gazdina mus, nepatyrusius tevelius
o matuojam elektriniu pazastyje, nes i subiniuka as bijau kishti

Aš saviškiui matuoju kirkšnyje. Prie užpakaliuko gydytoja sakė nelįsti. Ir su gyvsidabriniu man visai gerai gaunasi.
QUOTE(Svetė @ 2006 07 15, 20:05)
Aš saviškiui matuoju kirkšnyje. Prie užpakaliuko gydytoja sakė nelįsti. Ir su gyvsidabriniu man visai gerai gaunasi.
O mūsų gydytoja, kai buvom pas ją kabinete, davė termometrą ir sako, pasimatuokit, kad būtų greičiau, užpakaliuke

As matuoju pazastelyje, su tokiu elektroniniu termometru
Mazajai vis aiskinu, kad reikia ramiai paguleti, kol jis prades pipseti, tai ji ir laukia:)

QUOTE(Jurgitukas1 @ 2006 08 03, 18:49)
As matuoju pazastelyje, su tokiu elektroniniu termometru
Mazajai vis aiskinu, kad reikia ramiai paguleti, kol jis prades pipseti, tai ji ir laukia:)

Mes tai pažastuke arba prie kaklelio su elektriniu termometru
Greitai ir patogu.
O termometra pirkau vaistineje brangesni. Jis ir matuoja greiciau, ir svieciasi (nakti galima matuoti) ir galima kist kur nori - universalus

O termometra pirkau vaistineje brangesni. Jis ir matuoja greiciau, ir svieciasi (nakti galima matuoti) ir galima kist kur nori - universalus

o ash tai pabuchiuoju kaktyte
ir zinau ar turi temperaturos ar ne

mes ir turim elektronini, ta kurt po liezuviu pakisi pora min palaikai kol supypsi ir trauki, bet mano mazui tai kancia visvien matuot temperatura, o tuo paciu ir man
jam kaip tik tas procesas po pazastim juokingas labai tik vat kad 10 min laikyt, nu min 5 min. reiktu tai jam per ilgai...zodziu kankinames...
aciu dievui retokai tenka...