Įkraunama...
Įkraunama...

Sansevjera

O štai kokia mano sansevjera. Trečius metus turbūt ją turiu. Kol buvo maža, augo labai sparčiai - ir naujus lapus leido, ir į aukštį stiebėsi. Pavasarį, kai nebetilpo ant palangės, persodinau į didesnį vazonėlį. Bet kažkodėl nuo to laiko "užsikonservavo". Nei naujus lapus leidžia, nei į viršų stiebiasi. Nors ir šiaip jau nemaža užaugo. Bet gal nėra jai labai blogai, nes ir žydėjo. Gal pavasarį persodinsiu į žemesnį ir platesnį vazonėlį g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kiek teko susidurt su sanseverijom turiu geltonais krastukais ir cilindrine tai mano paprasta trijuoste irgi po persodinimo gal kokius metus ar daugiua nerode jokiu gyvybes pozymiu, dabar isleido nauju vaiku, auga, vadinasi reikai jom laiko duot po persodinimo, cilindrine jau turiu beveik metai po persodinimo jau antra stieba isleido ir zieda augina, idomu koks bus ziedukas wub.gif o del prieziuros tai as cilindrine laikau ant palanges rytinej pusej, sviesu silta, laistau dazniau nei paprasta trijuoste, nes pastebejau kad pradeda rauksletis stiebai jei truksta vandens smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gania: 13 lapkričio 2008 - 12:46
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 08 11, 12:22)
Mano sansevjera  ax.gif
user posted image

kokia auksta.
man ji pagal nereikluma, butu labai gera, bet vat auksta g.gif
Atsakyti
Labas vakaras ,

Na dar tokios nereiklios geles nesu maciusi schmoll.gif , dauginasi kaip kate lotuliukas.gif nespeju atidavineti flenciuku , jau paskutini karta kai atskyriau ismeciau , nes neturiu kam duoti doh.gif tik nurenku " vaikucius " , o ju vel pridygsta ......nuo vienos dideles po 5 " vaikucius "

user posted image

user posted image

Atsakyti
o as savo labai mylejau tai supuvo saknys nuo perlaistymo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 29, 21:50)
Labas vakaras ,

Na dar tokios nereiklios geles nesu maciusi  schmoll.gif , dauginasi kaip kate  lotuliukas.gif nespeju atidavineti flenciuku , jau paskutini karta kai atskyriau ismeciau , nes neturiu kam duoti  doh.gif tik nurenku " vaikucius " , o ju vel pridygsta ......nuo vienos dideles po 5 " vaikucius "

user posted image

user posted image

Čia turbūt žemaūgės... jei kada norėtumėt mesti plenciukus, mielai priglausčiau... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Gavau is drauges pries metus ,bet ji stovi vietoje neauga ne trupucio,kasgaletu buti g.gif
Atsakyti
Oi ....gerai , su mielu noru , nes kai meciau , tai sirdy sopejo ax.gif koks jusu miestas ??? smile.gif
Atsakyti
Labas merginos,as turiu SENSEVJERA gele ,bet ji man labai letai auga ,laistau normaliai g.gif ,dauk laiko jau laukiu kada tures salia atzaleliu ,bet deja dar vis nepasirodo schmoll.gif .noriu paklausti jusu kas kiek laiko reikia ja laistyti?
Atsakyti
QUOTE(edita111 @ 2008 11 30, 22:39)
Labas merginos,as turiu SENSEVJERA gele ,bet ji man labai letai auga ,laistau normaliai g.gif ,dauk laiko jau laukiu kada tures salia atzaleliu ,bet deja dar vis nepasirodo  schmoll.gif .noriu paklausti jusu kas kiek laiko reikia ja laistyti?

4u.gif savo grazuole laistau viena karta i savaite ,retkarciais palepinu vandenuku su kiausinio lukstais ax.gif po metuku isdygo mazylis mirksiukas.gif na o dabar po keliu men mazylis ,net mama praugo va mirksiukas.gif (ziema laistysiu, kas dvi savaites ) kas kiek tu laiko laistai? gal vazonelis per didelis tavo gelytei ? g.gif
Atsakyti
Labutis ,na as laistau viena karta i savaite,bet mano gelytes vazonas normalaus dydzio,aciu uz patarima,pabandysiu retkarciais palaistyti kitu vandeniu ,pirma palaikysiu kelias dieneles kiausinio lukstus vandenyje,o po to truputi palaistysiu 4u.gif smile.gif ir tikekimes kad veliau atzaleliu tures g.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 30, 20:08)
Oi ....gerai , su mielu noru , nes kai meciau , tai sirdy sopejo ax.gif koks jusu miestas ??? smile.gif

Kaune gyvenam...smile.gif
Atsakyti