Įkraunama...
Įkraunama...

Sansevjera

QUOTE(Kristuks @ 2008 12 05, 15:09)
Kaune gyvenam...smile.gif

Tai nebus jokiu problemu del flenciuku mirksiukas.gif duosiu zinia kai " apsivaikuos" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gania @ 2007 09 25, 22:49)
turiu ir as sanseverija, labai seniai norejau, nes ji man labai grazi, pas mane su geltonais krastais, tokie platus nelabai auksti lapai, graziai rainas vidus, pasodinau i nemaza molini vazona, pastaciau miegamajam ant grindu, gauna sviesos, stengiuosi neperlieti, skaiciau, kad tinka tresti kaktusu trasom, pakolkas auga, jokiu nykimo tendenciju nematau, pavasari tikiuosi pagyvejimo smile.gif

p.s.gal kas turi vaikiuku sanseverijos cilindrines, mielai nupirkciau

sveika smile.gif

as mamos paprasyta issiaiskinau kad si grazuole gelyte sukelia nemiga bet puikiai tarnauja valant ora namie tai gal geriau jai butu kur persikraustyti rolleyes.gif
Atsakyti
aš artimiausiu metu irgi turėčiau gauti sansevjeros su geltonais kraštais vaikiuką thumbup.gif geriau prie savęs uošvienės liežuvį turėti, kad mažiau lotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2008 11 29, 23:50)
Labas vakaras ,

Na dar tokios nereiklios geles nesu maciusi  schmoll.gif , dauginasi kaip kate  lotuliukas.gif nespeju atidavineti flenciuku , jau paskutini karta kai atskyriau ismeciau , nes neturiu kam duoti  doh.gif tik nurenku " vaikucius " , o ju vel pridygsta ......nuo vienos dideles po 5 " vaikucius "

user posted image

user posted image

sveikute ax.gif

as ir mielai priglausciau jos flenciuka ax.gif as is kauno
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 03 08, 17:14)
sveikute ax.gif

as ir mielai priglausciau jos flenciuka  ax.gif as is kauno

ir as noreciau tokiu flenciuku tik kad as anglijoi lotuliukas.gif gal rasiu kur pirkti, siaip tai asturiu aukstaugius su geltonais krastais lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2008 11 29, 22:50]

user posted image

Aš irgi tokią gėlytę turiu. Laistau beveik kiekviena dieną (pasiskaičiau čia, kad nelabai gerai taip dažnai blush2.gif ) Prieš du metus du mažulyčius daigelius pasodinau, o dabar vazonai didžiausi priaugo jų wub.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Noriu Jūsų patarimo... Ar aš galiu dviejų skitingų rūšių sansevjeras susodinti i vieną vazoną, kaip manot? Ar nepakenks joms tai?
Ačiū
Atsakyti
Gal kas žinote kodėl gėlių vazone, žemės kvapas dvelkia lyg pelėsiu? Ką tai galėtų reikšti ir ką tokiu atveju daryti reiktų?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ziedute @ 2009 08 18, 14:34)
Gal kas žinote kodėl gėlių vazone, žemės kvapas dvelkia lyg pelėsiu? Ką tai galėtų reikšti ir ką tokiu atveju daryti reiktų?
Ačiū

manau reiketu persodinti smile.gif skaiciau kazkur jai buna netinkama zeme kambariniam augalam tai ji pelyt pradeda smile.gif reiketu kazkokios specializuotos zemes nusipirkt ir pakeisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 08 18, 21:09)
manau reiketu persodinti smile.gif skaiciau kazkur jai buna netinkama zeme kambariniam augalam tai ji pelyt pradeda  smile.gif reiketu kazkokios specializuotos zemes nusipirkt ir pakeisti smile.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedute @ 2009 08 18, 12:24)
Sveiki smile.gif
Noriu Jūsų patarimo... Ar aš galiu dviejų skitingų rūšių sansevjeras susodinti i vieną vazoną, kaip manot? Ar nepakenks joms tai?
Ačiū

Labas rytas
Negi niekas man negali patarti? verysad.gif
Atsakyti
Manau, kad galima susodinti dvi s. rusis. Tik reikia, kad didele maziukams sviesos neuzstotu per daug mirksiukas.gif
Atsakyti