Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu IV

QUOTE(zaiziukas @ 2007 08 17, 16:46)
su juozu kaip ir tu  4u.gif

niu ir kaip - fainas visai thumbup.gif wub.gif

o šiandien gal važiavai?
aš tai nuo 8:00 važiavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 17, 16:52)
niu ir kaip - fainas visai  thumbup.gif  wub.gif

o šiandien gal važiavai?
aš tai nuo 8:00 važiavau  ax.gif

aha, visai nieko, paprikolina tongue.gif lotuliukas.gif
vaziavau siandien taip netiketai, nebuvau uzsirasius atsirado vietos ir paskambyjo, tai mane prie iki pasiime, o vaziavau po puse desimtos, tai po taves rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2007 08 17, 17:01)
aha, visai nieko, paprikolina  tongue.gif  lotuliukas.gif
vaziavau siandien taip netiketai, nebuvau uzsirasius atsirado vietos ir paskambyjo, tai mane prie iki pasiime, o vaziavau po puse desimtos, tai po taves  rolleyes.gif

aišku smile.gif

fainai ax.gif išmoksi, pamatysi 4u.gif
svarbu būtų noras vairuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 17, 17:09)
aišku  smile.gif

fainai  ax.gif išmoksi, pamatysi  4u.gif
svarbu būtų noras vairuoti  ax.gif

noras tai didelis yra , tik nevisada gaunasi taip kaip noretusi blush2.gif
reiks turbut papildomu pamoku imt. kiekviena kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2007 08 17, 17:12)
noras tai didelis yra , tik nevisada gaunasi taip kaip noretusi blush2.gif
reiks turbut papildomu pamoku imt. kiekviena kainuoja?

aš kadangi ėmiau iškart 15, tai iki egzo tik vieną papildomą imsiu...
o kainų tiksliai nežinau, bet anksčiau girdėjau, kad Zebro mokiniams 50lt, o iš kitų mokyklų - 60lt smile.gif

norėtųsi aišku iš pirmo karto išlaikyti, bet kaip bus - dar nežinau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 17 rugpjūčio 2007 - 16:15
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 17, 17:14)
aš kadangi ėmiau iškart 15, tai iki egzo tik vieną papildomą imsiu...
o kainų tiksliai nežinau, bet anksčiau girdėjau, kad Zebro mokiniams 50lt, o iš kitų mokyklų - 60lt  smile.gif

norėtųsi aišku iš pirmo karto išlaikyti, bet kaip bus - dar nežinau unsure.gif

aha, noretusi,bet man dar tik pradzia tai dar negalvoju apie egza, galvoju kaip ismokt vaziuot sklandziai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 17, 12:29)
Merginos - stabdant - sankabą pirmiau spaudžiam, stabdį ar abu kartu blush-anim-cl.gif

gal as paveluotai irgi pasidalinsiu apei stabdzius blush2.gif biggrin.gif priklauso nuo situacijos kai reikia stabdyti...pwz meiste jei vaziuoji kokia 4 pvara ir stoji prie sviesaforo tai siektiek paspaudi stabdi ir ant galo kai letai visai arba jau kartiais jauti kad masina pradeda gest ar kilnotis kaip pavadint nezinau butinai reikia +sankaba....ismoksim viska su laiku... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinginiuke: 17 rugpjūčio 2007 - 16:39
Na reikia stabdį i sankabą spausti kartu mirksiukas.gif ,stabdymo efektyvumas daug geresnis,o stabdį vieną reikia spaust tik tada ,kai sakykim važiuojat sakykim 3 bėgiu ir apsukos jau virš 20 tūkst.o didesniu greičiu važiuot negalit,tada tik paspaudžiat stabdį be sankabos ir prisistabdot,kitais atvėjais sankaba reikalinga naudoti.
Na dar jei važiuojat ant laisvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksėja: 19 rugpjūčio 2007 - 13:13
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 19, 14:11)
Na reikia stabdį i sankabą spausti kartu  mirksiukas.gif ,stabdymo efektyvumas daug geresnis,o stabdį vieną reikia spaust tik tada ,kai sakykim važiuojat sakykim 3 bėgiu ir apsukos jau virš 20 tūkst.o didesniu greičiu važiuot negalit,tada tik paspaudžiat stabdį be sankabos ir prisistabdot,kitais atvėjais sankaba reikalinga naudoti.
Na dar jei važiuojat ant laisvo.

mokiniams neleidzia laisvu stabdyt.....per egza sakes butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 17, 12:37)
sankabą+stabdį, t.y. nuspaudi sankabą ir jos neatleidus spaudį stabdį 4u.gif

mane mokino: kad reik spaust stabdį ir tik paskui vos sankabą spaust mirksiukas.gif pamoka buvo užvakar, keista visas moko skirtingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 08 19, 17:23)
mane mokino: kad reik spaust stabdį ir tik paskui vos sankabą spaust  mirksiukas.gif pamoka buvo užvakar, keista visas moko skirtingai g.gif

cia dar priklauso nuo situacijos...jei reikia tik pristabdyti vos tai ti kstabdi svelniai spusteli...jei riekia stiagiai su sankaba greit sustosi...ziurint kokiu greiciu vaziuoji dar...taigi kiekviena karta gali tekti skirtigai( nezianu ar kanors suprasit is tokio mano paaiskinimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 19, 14:17)
mokiniams neleidzia laisvu stabdyt.....per egza sakes butu smile.gif

na šito nežinojau blush2.gif

QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 19, 17:35)
cia dar priklauso nuo situacijos...jei reikia tik pristabdyti vos tai ti kstabdi svelniai spusteli...jei riekia stiagiai su sankaba greit sustosi...ziurint kokiu greiciu vaziuoji dar...taigi kiekviena karta gali tekti skirtigai( nezianu ar kanors suprasit is tokio mano paaiskinimo  blush2.gif

suprast suprantam,bet mane visada mokino tik su sankaba stabdyt,tai be jos retokai stabdau,na išvardintais atvėjais g.gif
Koks gėris,kai tie egzai jau baigia užsimiršti bigsmile.gif
Atsakyti