QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 17, 12:29)
sankabą+stabdį, t.y. nuspaudi sankabą ir jos neatleidus spaudį stabdį

O aš nemoku pristabdyti
Jei važiuoju normaliu greičiu ir priekyje pamatau kliūtį, iškart minu sankabą ir su stabdžiu stabdau, bet man sako - sankaba klaida, užtenka tik su stabdžiu šiek tiek pristabdyti ir toliau važiuoti, o aš bijau užgesti
Man sankabą prieš pat sustojant leidžia išminti.

QUOTE(Lock @ 2007 08 17, 14:06)
O aš nemoku pristabdyti
Jei važiuoju normaliu greičiu ir priekyje pamatau kliūtį, iškart minu sankabą ir su stabdžiu stabdau, bet man sako - sankaba klaida, užtenka tik su stabdžiu šiek tiek pristabdyti ir toliau važiuoti, o aš bijau užgesti
Man sankabą prieš pat sustojant leidžia išminti.

va va, apie toki stabdyma ir as girdejau, kad sankaba reikia spausti tada, kai jau jauti, jog masiniukas uzges, arba prie visiska sustabdyma

QUOTE(Erikomama @ 2007 08 17, 15:51)
va va, apie toki stabdyma ir as girdejau, kad sankaba reikia spausti tada, kai jau jauti, jog masiniukas uzges, arba prie visiska sustabdyma 

Norejau paklaust kiek mazdaug valandu praleidot su instruktorium ant kelio kol jau ismokot normalei vazinet, na vairavimo teastui buvot pasiruosusios

aišku, jei reikia tik pristabdyti, tada tik stabdį, bet ne iki dugno
o sankaba+stabdis pvz praleidžiant pėsčiuosius per pėsčiųjų perėją

o sankaba+stabdis pvz praleidžiant pėsčiuosius per pėsčiųjų perėją

QUOTE(Shusha @ 2007 08 17, 14:17)

Man istruktorius aiskino kad sankaba gali neilgaiu kaip dvi masinos ilgis laikyt nuleides, tad per toki atstuma buna aisku ar reiks sustot, o beto juk stabdant is normalaus greicio i maza reike begi permest tai juk sankaba vistiek nuspaudi tad jei sustosi neuzgesi...
mane tai mokina su sankaba stabdyt, nebent vaziuojant tik pristabdyt reiktu- tai be sankabos tada

QUOTE(zaiziukas @ 2007 08 17, 16:41)
mane tai mokina su sankaba stabdyt, nebent vaziuojant tik pristabdyt reiktu- tai be sankabos tada 

su kuo važinėji?