Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo skatinimas vaistais

Apie kokias žvakutes kalbat? Aš tai jau išbandžius visus čia išvardintus būdus, bet kol kas nieko schmoll.gif verysad.gif O jau 9 dienos ax.gif Jei iki pirmadienio nieko, tai guldys į ligoninę ir skatins jau, o taip nesinorėtų verysad.gif
tiesa, vakar po gyd apžiūros pasirodė truputis kraujo, tai gal jau kas pajudėjo g.gif ax.gif
Atsakyti
Kaip ju manot ar teisybe, kad tom kuriom skatino gimdymą vaikuciai buna silpnesni, buna pakites raumenu tonusas. Man taip pasake pediatre.
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2007 09 25, 16:12)
Kaip ju manot ar teisybe, kad tom kuriom skatino gimdymą vaikuciai buna silpnesni, buna pakites raumenu tonusas. Man taip pasake pediatre.

Tikrai nebūtinai. Mano abu skatinti, o jau kokie vikruoliai, pirmasis iki metų visai nesirgo, net slogytės neturėjo (antrąjam brolis iš darželio virusų parnešė verysad.gif ), abu 10 mėn vaikščioti pradėjo. Gal greičiau skatinimo priežastys lemia kūdikėlio sveikatą.
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 09 27, 18:44)
Tikrai nebūtinai. Mano abu skatinti, o jau kokie vikruoliai, pirmasis iki metų visai nesirgo, net slogytės neturėjo (antrąjam brolis iš darželio virusų parnešė  verysad.gif ), abu 10 mėn vaikščioti pradėjo. Gal greičiau skatinimo priežastys lemia kūdikėlio sveikatą.

jei antra gimdysiu tai tikrai nenoretau kad vel skatintu, ne bet deja niekas ten manes neklaus blink.gif . O jei del vaikucio reiks tai net kalbos negali buti schmoll.gif apie norus
Atsakyti
smile.gif na man sake lapkricio pirma savaite..pagal menesines 10 31d, pagal ta diena kai pastojau (manau tiksliai zinau) 11 11d, tai pusku, krutu, siandien gydytoja sake 6dieni gal pabadys be medikamentu paskatint (kakleli pamasazuos, dar ka nors)

svarbiausia kad labai nesinori prarasti to dziaugsmo, kai supranti kad jau - viskas, prasideda gimdymas, vaziuojam!!!! man kai pirmas vaikelis labai to euforisko netiketumo norisi bigsmile.gif

o medikamentinis skatnimas manau yra butinas del mediciniu priezasciu, kai nubegus vandenim veikla nevyksta, ar pan, o del dieneliu neatitikimo tai manau galima palaukti, medicina dar nevisagale kad dienele vaikuciui gimimo pasakytu mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir ryt vaziuoju i ligonine skatinimui verysad.gif bet kitos iseities nera, nes jau dvi savaites bus po termino. visa laika svajojau apie naturalu gimdyma ir kaip nepasiseke verysad.gif
idomu, ar imanoma iskentet saremius be epiduro, jei skatina gimdyma? ir ar gali nusisypsot laime ir zvakutes uztekti, nes kiek zinau jei skatinama zvakute (prostaglandino) tai nebutinai visa laika reik but prie aparatu prijungtai ir judet galima g.gif prasom pasidalint patirtim jei kas zinot, nes baimes pilnos kelnes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2008 01 09, 15:18)
as ir ryt vaziuoju i ligonine skatinimui verysad.gif bet kitos iseities nera, nes jau dvi savaites bus po termino. visa laika svajojau apie naturalu gimdyma ir kaip nepasiseke verysad.gif
idomu, ar imanoma iskentet saremius be epiduro, jei skatina gimdyma? ir ar gali nusisypsot laime ir zvakutes uztekti, nes kiek zinau jei skatinama zvakute (prostaglandino) tai nebutinai visa laika reik but prie aparatu prijungtai ir judet galima g.gif prasom pasidalint patirtim jei kas zinot, nes baimes pilnos kelnes verysad.gif

mane skatino tabletemis, tai greit nubėgo vandenys, tik pusė jų spėjau išgerti doh.gif leido po gimdyklą vaikščioti, nebuvo niekas prijungta, pagimdžiau be epidūro, iškęsti tikrai galima drinks_cheers.gif
Atsakyti
abu vaikus pagimdziau po skatinimo vaistais i vena...... unsure.gif nes abu kartus nubego vandenys o saremiu nebuvo.... doh.gif pirma gimdziau ilgiau nei antra, bet gimdymas nebuvo toks skausmingas kaip antro doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
gimdziau su skatinamais i vena. paaiskino: pusantros valandos nieko nejausi, o paskui saremiai bus stiprus, kas pora minuciu. patariam daryti epidura...
padare epidura, pradejo leist skatinamus. skausmas nezmoniskas... blink.gif epiduras nesuveike. suleido antra karta. vel nesuveike... blink.gif po keliu minuciu atejo apziureti kodel nesuveike, tai sako, kur veiks, kad tu jau gimdai...
iki skatinamu buvo atsidare 3cm, po skatinamu pradzios ir abieju epiduru iki apziuros buvo praejes pusvalandis, o man gydytoja pranesa, jog atsidare iki 9cm... del to ir nesuveike... kiekvienas organizmas i skatinamus reaguoja skirtingai... g.gif
del skausmo leidziant skatinamus - bent man atrode, kad toj isprotesiu... bet, turbut, kiekvienai skirtingai...
Atsakyti
po skatinamuju tai siiaubekas koks skausmelis 4u.gif
gimdziau be nuskausminamuju, tik su nospa ir skatinamaisiais 4u.gif

o del tonusu sutrikimu tai net nezinau.mano maziukei jie buvo sutrike, bet gal ne del to jog leido man skatinamuosius, o del to jog gimdymas prasidejo 35 nestumo savaite g.gif

bet kaip bebutu, nei skatinamieji, nei 35 savaites dabar mano lelei ytakos neturi.Judri, guvi, sveikut sveikutele mergyte(jei dabar1m4men)

Atsakyti
Na teko ir man skatinamuju su nospa paragauti, ne kas patikekit. Ar kenkia nezinau, bet be nuskausminimo, tai sakes, kaip skauda.
Man nubego vandenys ir prasidejo saremiai, bet po manes eilej dar viena lauke, tai manau todel mane ir skatino, kad greiciau butu ir abiem vienu metu nereiktu dalintis viena gimdykla. Niekas ten neklase kaip as noreciau ar su jais ar be ju Mat pilnatis buvo, tai visos kaip eme byreti nestuke.gif
Atsakyti
Norejau paklaust tu, kurios pernesiojo savo maziukus ir teko gimdyma skatinti. Ar nestumo metu reikejo vartoti papildomai magnio? Gal dar yra koks priedas (vaistas, maistas, papildas ar medziaga), kurie nukelia gimdymo data?
QUOTE(Dovanele @ 2006 07 31, 17:46)
As pirmaji leliuka pernesiojau 9 dienas - skatino prostaglandinais ir saremiai prasidejo, po 12 val pagimdziau. Antraji leliuka gimdziau praejus 2 dienom po termino, saremiai prasidejo patys, bet po 5 val nurimo - skatino oksitocinu ir po 14 val  blink.gif pagimdziau. Galiu palyginti, kad skatinant zyyyymiai labiau skauda.

Gal ir logiska, kad skatinant zymiai labiau skauda, nes skatinimo atveju kaulai, raumenys keicia savo busena per zymiai trumpesni laika palyginant su naturalia eiga. g.gif
Atsakyti