Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo skatinimas vaistais

Mane irgi skatino, nes buvo nubege vandenys ir jokiu skausmu. Pagimdziau per 6val ir jokiu salutiniu pozimiu dar nepastebejau, o mergina gavo 10balu thumbup.gif
Atsakyti
Na ir čia aš įkišiu savo trigrašį lotuliukas.gif
Namie prasikankinau 15 valandų (kol galiausiai supratau, kad nebus pas mane vadovėlinio gimdymo ir kad sąrėmiai nebus pastovbūs jie buvo tai kas 3 min, tai kas 9 min nors tu ką įkvėpt jau negaliu, o jie "padlos" vis tiek nepastovūs) taigi 24 jau ligoninėje- ko tik man nedarėėėėė. ir plėves daugiau rankomis atidalinėjo- nors kaklelis jau buvo 3cm, tada aš šokinėjau- kad mažiukė nusileistų, tada vandenis kirpo.
tada pamaina pasikeitė lotuliukas.gif
tada skatinamus suleido, vėliau epidiūrą, dar vėliau atėjo ir su rankomis iš 6 cm "padarė" 8cm (jei ne epidiūras tikriausiai būčiau netekusi sąmonės) na ir galiausiai po 5 valandų po skatinamųjų aš laikiau mažiukę rankose.
Viena gydytoja pajuokavo, kad man suveikė ne skatinamieji o epidiūras mat po epidiūro praėjus tik3,5 valandos ir pagimdžiau: iš viso gimdykloje "maloniai" praleidai tik apie 12 valandėlių. (na o pats gimdymas su bnamais 27 valandėlės ax.gif
na mažiukė mano gavo 10-10, nors buvo neblogai pridususi (žinau iš to, kad nagučiai pirmas paras buvo pamėlę ir paakiai tokias dėmeles turėjo)Man pasekmių rodos jokių- tiesa pasakius kai suleido skatinamuosius ne ką ir pasikeitė sąrėmiai- kaip buvo nereguliarūs taip ir išliko- tik kad stipresni pasidarė ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 04 16, 23:21)
Na ir čia aš įkišiu savo trigrašį  lotuliukas.gif
Namie prasikankinau 15 valandų (kol galiausiai supratau, kad nebus pas mane vadovėlinio gimdymo ir kad sąrėmiai nebus pastovbūs jie buvo tai kas 3 min, tai kas 9 min nors tu ką įkvėpt jau negaliu, o jie "padlos" vis tiek nepastovūs) taigi 24 jau ligoninėje- ko tik man nedarėėėėė. ir plėves daugiau rankomis atidalinėjo- nors kaklelis jau buvo 3cm, tada aš šokinėjau- kad mažiukė nusileistų, tada vandenis kirpo.
tada pamaina pasikeitė  lotuliukas.gif
tada skatinamus suleido, vėliau epidiūrą, dar vėliau atėjo ir su rankomis iš 6 cm "padarė" 8cm (jei ne epidiūras tikriausiai būčiau netekusi sąmonės) na ir galiausiai po 5 valandų po skatinamųjų aš laikiau mažiukę rankose.
Viena gydytoja pajuokavo, kad man suveikė ne skatinamieji o epidiūras mat po epidiūro praėjus tik3,5 valandos ir pagimdžiau: iš viso gimdykloje "maloniai" praleidai tik apie 12 valandėlių. (na o pats gimdymas su bnamais 27 valandėlės  ax.gif
na mažiukė mano gavo 10-10, nors buvo neblogai pridususi (žinau iš to, kad nagučiai pirmas paras buvo pamėlę ir paakiai tokias dėmeles turėjo)Man pasekmių rodos jokių- tiesa pasakius kai suleido skatinamuosius ne ką ir pasikeitė sąrėmiai- kaip buvo nereguliarūs taip ir išliko- tik kad stipresni pasidarė ir tiek.

na tokiais atvejais,kaip tavo, tai tikrai labai gerai, kad išrastas epidūras thumbup.gif
Mano pačios gimdymas nuo pradžios iki galo truko 15 val., pats gimdymas 20 min, per 4 kart išstūmiau pupą į dienos šviesą lotuliukas.gif Savaitę pernešiojau,tai paguldė į ligon. ir leido kartą per dieną nošpą, tai po dviejų dienų ir pradėjau gimdyt wub.gif gimdykloje lašelinę dar įstatė, kad sarėmius pagreitint, tai toks ir buvo skatinimas gimdykloje praleidau 4,5 valandos, mažylė gavo 9/10 balų.
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2007 04 17, 09:42)
na tokiais atvejais,kaip tavo, tai tikrai labai gerai, kad išrastas epidūras  thumbup.gif
Mano pačios gimdymas nuo pradžios iki galo truko 15 val., pats gimdymas 20 min, per 4 kart išstūmiau pupą į dienos šviesą  lotuliukas.gif  Savaitę pernešiojau,tai paguldė į ligon. ir leido kartą per dieną nošpą, tai po dviejų dienų ir pradėjau gimdyt  wub.gif  gimdykloje lašelinę dar įstatė, kad sarėmius pagreitint, tai toks ir buvo skatinimas gimdykloje praleidau 4,5 valandos, mažylė gavo 9/10 balų.

O kam ta nošpa? Koks jos poveikis?
Atsakyti
Aš pati pagimdžiau pernešiojus savaitę...Tada kai gydytojas sakė,kad gal skatinam...Sakiau-ne,ne...tegul jis pats nusprendžia kada jam gimt....Kad pernešiotas tai matėsi iš pradėjusių žaliuot vandenų...Ačiū Dievui, jie dar buvo gana geri....Ir mažylio rankutės buvo tokios išmirkę ir ilgi nagiukai....
Bet aš dabar žinau tokių atvejų,kurie baigėsi nelaimingai...Nėra tų leliukų, vien dėl to,kad buvo per ilgai uždelsta. Į detales nesigilinsiu,bet dabar visoms patarčiau ir pati daryčiau,kad atėjus gimdymo datai, na kokias 2 d. dar galima laukt-SKATINT ir gimdyt....
Kadangi gimdymas yra taip ar taip trauma abiems, nieko tas skatinimas nepakenks...Bet viskas bus gerai....
O gydytojai dažniausiai kai neranda ligos priežąsties gali prie bet ko kabintis,kad neparodyt nekompetencijos...Ir prie gimdymo ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(Bites @ 2007 04 18, 05:54)
O kam ta nošpa? Koks jos poveikis?

Nošpa nuskausmina. Man leido į veną iki kol sulaukiau epidūro. Suleido, o galva apsvaigo. Tada neužilgo liepė stotis, kad mažiuko galvytė greičiau įsistatytų.
O mane irgi skatino, bet ne todėl, kad norėjau ar bučiau pernešiojus, o todėl, kad man dar namuose nubėgo vandenukas. Atvažiavus į ligoninę atsidarymas buvo mažas. Gydytojas matyt nerimavo, nes greit ir mažiuko širdutės toniukai ėmė kristi. unsure.gif
Atsakyti
na man terminas liepos 5 d buvo o dar nemagimdziau tai sake kad max sav leis pernesiot ir skatins labai bijau as to skatinimo nors niekad nebuvo bet kazkaip baisia atrodo galetu pati islyst be skatinimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edita22 @ 2007 07 07, 20:10)
na man terminas liepos 5 d buvo o dar nemagimdziau tai sake kad max sav leis pernesiot ir skatins labai bijau as to skatinimo nors niekad nebuvo bet kazkaip baisia atrodo galetu pati islyst be skatinimu  blush2.gif

Kartais gali ir vyras paskatint( smileysex.gif)
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2007 07 08, 00:12)
Kartais gali ir vyras paskatint( smileysex.gif)

xixi mes isbandem viska - skatino vyras, langus valiau, sunkius maisus tasiau, namus tvarkiau, grindis ploviau, arbatas geriau, karstoj vonioj sedejau - nieks nepadejo biggrin.gif
Va kai nuleido vandenis - procesas greit isibegejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 08 liepos 2007 - 08:46
QUOTE(edita22 @ 2007 07 07, 21:10)
na man terminas liepos 5 d buvo o dar nemagimdziau tai sake kad max sav leis pernesiot ir skatins labai bijau as to skatinimo nors niekad nebuvo bet kazkaip baisia atrodo galetu pati islyst be skatinimu  blush2.gif

As ir noriu, kad leliukas pats greiciau nusprestu islisti. Zinoma, kad geriau be skatinimu...

Papildyta:
Tik dabar isigilinau. As tai rasiau apie medicinini skatinima. Vai2 siulomas variantas gal ir priimtinesnis, bet be garantiju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta S.: 08 liepos 2007 - 09:30
O apie kokias žvakutes kalbi?Gydytoja liepė ? ax.gif
Atsakyti
Apie hormonines žvakutes "kakleliui minkštinti". Tai irgi skatinamieji, kaip ir oksitocinas. Man suveikė, oksitocino į veną nebereikėjo. Bet sąrėmiai nuo jų buvo kur kas stipresni ir skausmingesni, nei per pirmus du gimdymus. Tik tiek, kad ir gimdymas greitesnis.
Atsakyti