Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo skatinimas vaistais

QUOTE(Sauja @ 2007 01 16, 15:13)
ne toks jau nekaltas tas skatinimas vaistais....

pavyzdžiui, taip paplitusio skatinamojo oksitocino, kuri lasina i vena,
"PAŠALINIAI REIŠKINIAI. Motinai stebėti šie pašaliniai reiškiniai:
anafilaksija, pogimdyminis kraujavimas, širdies aritmija, pykinimas,
vėmimas. Sergantiesiems bronchine astma galimas bronchų spazmas. Jei dozė
per didelė arba jei organizmo jautrumas vaistui padidėjęs, gali pasireikšti gimdos hipertonija, spazmai, tetanija ir net plykimas.
Vaisiui ir naujagimiui stebėti šie pašaliniai reiškiniai: bradikardija,
širdies aritmija, negrįžtamasis centrinės nervų sistemos pažeidimas, mažas
balų skaičius pagal Apgar skalę 5 min. po gimdymo."
...  g.gif

o siaubas kaip baisu pasidare blink.gif
Atsakyti
Baisu ir man, nes mano mergina nesiruosia niekur eit, matyt, jai gerai ir pilve biggrin.gif
Atsakyti
o man po skatinimo tokio labai baisaus lyg ir nieko nebuvo, tik spaudimas labai nukrito, bet negaliu pasakyti ar tikrai jis nukrito del skatinimo. ir dar skatinimas didina saremiu skausma.
Atsakyti
O aš net prisimint nenoriu, tuoj ašaros byrėt pradeda verysad.gif Buvo žiauriai ilgai(17val.), skausmingai, klykiau, verkiau, buvo pradėję net vaidentis. brrrrr...vaikelis sveikas, tik 3val po gimimo blogai kvėpavo.
Atsakyti
mane skatino, bet nieko blogo man nera g.gif jokiu pasaliniureiskiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane skatino gimdymo metu, nes gimdymo veikla buvo sulėtėjusi, t.y. nustojo kaklelis atsidarinėti. Jokių pašalinių požymių nebuvo, tik skausmai sustiprėjo, ir leliukas įvertintas 9/10 balų.
Atsakyti
Gimdziau su skatinamaisais. Pagimdziau per 3 val. Viskas buvo lyg ir gerai, bet dabar nustate mano dukrytei padidejusi raumenu tonusa, sake kad tai del per greito gimimo 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi skatino net vandenis nuleido, pagimdžiau per šešias valandas, skausmai dideli, padarė epidūrą bet ir su ja skaudėjo, bet viskas sklandžiai puikiai, jokių pasekmių.
Atsakyti
Skatino, bet nieko nepadėjo, vis tiek neatsidarinėjo kalelis, tik prasikankinau ir tiek,nes skaudėjo tai tikrai... ir galų gale cezaris ...
Atsakyti
QUOTE(Mama_brunetė @ 2007 02 25, 19:26)
Skatino, bet nieko nepadėjo, vis tiek neatsidarinėjo kalelis, tik prasikankinau ir tiek,nes skaudėjo tai tikrai... ir galų gale cezaris ...

Pas mane ta pati situacija. Kankinausi nuo 08.00 iki 18.00 ir galu gale cezaris...
Atsakyti
Na ka man liepe ryt 7ta val gimdymo namuose pasirodyt- skatins. Blyn kaip bijau sad.gif
Atsakyti
Mane irgi skatino nes gimdymo veikla suletejo..tai viskas buvo gerai beje dariausi iskart epidura tai dar ir numigti galejau nes jau para buvau be miego.. o vaikiukas gime sveikas gavome 9 balus biggrin.gif
Atsakyti