Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

man tai viskas puikiai, gal tik kiek islipti sunkiau darosi g.gif biggrin.gif
ir dairytis i sonus jei reikia pasilenkt blink.gif
nors manau kad paskutini menesi stengsiuos kuo maziau uz vairo sedet, tegul vyras vezioja new_russian.gif
Atsakyti
Siaip jau man irgi gydytoja neleido vairuoti. Ir per daug nevazineti masina apskritai.Bet is esmes,tai jeigu karta kita nuvairuosi kur pati,tai gal nieko tokio ir nenutiks,tik va,rizika visada yra. O tas ir baisiausia smile.gif
Atsakyti
Visą neštumą vairavau taip pat, kaip ir iki tol, nes aš be mašinos net į pardę šalia nueiti nemoku doh.gif Bet vat dabar tai daryti jau sudėtinga, sunku įlipti ir išlipti, taip pat labai sunku pasisukti, tarkim parkuojantis atbula, nes tiesiog ta vieta, kur buvo liemuo, išnyko lotuliukas.gif Taigi vairuoju tik tada, kai jau tikrai reikia, nes šiaip per tokius orus ir slidžius šaligatvius be mašinos niekur schmoll.gif Geriausia būna aišku tada, kai vyras vežioja, tai čia savaitgaliais tuo mėgaujuosi, šiokiom dienom jei noriu iš namų išjudėti, tenka susipakuoti prie vairo ir važiuoti pačiai ax.gif Bet po teisybei jei mašinos dabar nevairuočiau, tai be vyro niekur nosies ir neiškiščiau, nes man joks visuomeninis transportas netinka doh.gif Neturėčiau jėgų musėt net stotelėj ilgiau pastovėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2006 01 11, 22:39)
Visą neštumą vairavau taip pat, kaip ir iki tol, nes aš be mašinos net į pardę šalia nueiti nemoku doh.gif Bet vat dabar tai daryti jau sudėtinga, sunku įlipti ir išlipti, taip pat labai sunku pasisukti, tarkim parkuojantis atbula, nes tiesiog ta vieta, kur buvo liemuo, išnyko lotuliukas.gif Taigi vairuoju tik tada, kai jau tikrai reikia, nes šiaip per tokius orus ir slidžius šaligatvius be mašinos niekur schmoll.gif Geriausia būna aišku tada, kai vyras vežioja, tai čia savaitgaliais tuo mėgaujuosi, šiokiom dienom jei noriu iš namų išjudėti, tenka susipakuoti prie vairo ir važiuoti pačiai ax.gif Bet po teisybei jei mašinos dabar nevairuočiau, tai be vyro niekur nosies ir neiškiščiau, nes man joks visuomeninis transportas netinka doh.gif Neturėčiau jėgų musėt net stotelėj ilgiau pastovėti doh.gif

as irgi be masino kaip be ranku ax.gif
net apsipirkt neinu, nors parduotuve salia -vaziuoju
Atsakyti
aš vairavau iki pasktinių..
dar šeštadienį važiavau į kitą miestą su savo mašiniuku. o sekmadienį pagimdžiau thumbup.gif .

ir man tas pasakymas - nevairuok, pavojinga, negalima.... o tai geriau tada visuomeniniu transportu? g.gif g.gif grūstis, spaustis... jeigu žiema - šalti?? doh.gif
nea schmoll.gif schmoll.gif

aišku, reikia įvertinti tai, kaip jautiesi. ax.gif ar galva nesvaigsta ir pan...

ir dar.... į mašiną įlipti.. tai dar dar.... bet jau kaip išlipti sunku būdavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2006 01 13, 15:57)

ir dar.... į mašiną įlipti.. tai dar dar.... bet jau kaip išlipti sunku būdavo  blush2.gif

man tas pats - ilipti nieko, bet kol islipu tai kaip meska pasijauciu, o dar prisirengus siltai, megstinis, kailiniai... lotuliukas.gif
Atsakyti
Man masiniukas yra neatsiejamas dalykas.Nezinau kaip galeciau be jos issiversti.Man jau 36 sav.,bet vis dar vazineju pati.O dar dabar sesija,tai vyras negali kiekviena diena i Kauna veziot,tai paciai tenka.Ir nera taip sunku,atvirksciai,vaziuodama net atsipalaiduoju.Tiesa su parkavimu atbulom truputeli sunkiau,bet tam juk yra veidrodeliai.O del islipimo ir ilipimo,tai gan nesunku,kazkaip nesijauciu kaip meskius. biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Vairuoti- lengva, gal kiek sudėtingiau, jeigu kelionė tęsiasi ilgiau nei valandą, nes paskausta sėdint vienoje pozoje. Dar sunkiau išsiropšti iš vyro mašinos, nes ten- sportinės žemos sėdynės, o maniškė-visureigis, tai viskas-OK.
Atsakyti
vazineciau, bet vyras masinos neduoda sad.gif
Atsakyti
Nors nestuke.gif esu tik 4 savaiteles, beveik 5 mirksiukas.gif bet kartais uz vairo sedu, bet dazniauiai tai maniskis veza blush2.gif nzn kaip bus toliau, bet manau jei reikes pavaziuosi mirksiukas.gif priklausys nuo savijautos ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip mane nervuoja senų bobų paistalai - nevairuok, pavojinga, avariją gali padaryti, šiaip kokia nelaimė... bash.gif
Tai kur man dėtis?? Trulikais važinėt? Ten tokie pikti žmonės "gyvena", kad oho. Vienas už kitą stipriau stumia nuo laisvesnės vietos.. box.gif Dar kokia boba prišokus paragina jai vietą užleisti ohmy.gif
O gal mikriuką pasistabdyti g.gif ? Taigi ten kas antras vairuotojas alc.gif , užvers į griovį, neįrodysi, kad važiavai, nes ir bilietų neduoda verysad.gif .
Gimdyt pati save nusivežiau, tai nieko tokio ir nėščiai pasivažinėt. Tikrai saugiau, nei su visuomeniniu nestuke.gif
Atsakyti
Man su vairavimu pasidarė sunkoka, labai sujautrėjo reakcija, kartais tokias kvailas klaidas darau ir negaliu paaiškinti kodėl sad.gif todėl vairuoju tik tuomet kai REIKIA smile.gif
Atsakyti