as irgi senokai jau turiu teises, bet niekada pastoviai nevairuodavau,, nes neturiu savo masinos. o dabar, ziema, is viso noras vairuoti yra pradinges. bet giliai sirdyje noriu masineles, kad su leliuku butumem mobilus ir nepriklausomi. aisku dar reikia ir igudziu po Vilniu vazineti.
labas dziaugsmeli
ir kitos vairuotojos,
pati issilaikiau teises pries menesi
ir labai tuo dziaugiuosi (beje, jau buvau 5 menesi nescia). galesiu ir per dekretines ir su leliuku pagastroliuoti. teko visuomeniniu transportu truputi pavazineti- tai kai karta autike alpeti nuo oro stygiaus pradejau, labai didelis noras atsirado kuo greiciau teises issilaikyti...
o del vairavimo Vilniuj, na vaziuoju leciau, stengiuosi kitus pastebet ir pati buti matoma. atrodo niekam netrukdau, o kam trukdau tegul aplenkia- cia jau ju problemos
del mokymosi nestumo metu, tai beda jei instruktorius lopas (koks pas mane buvo paskutinius pravaziavimus pries teisiu laikyma). as pradzioj nekreipiau demesio i jo sukaliojimus, nu bet kai mane pavadino vista del to, kad apvaziavau kita mokomaji, o nesivilkau ant 30 km/h, tai jau as jam pasakiau ka galvoju
tai tas sako, "oj, kokia tu jautri", sakau "visos nescios tokios". tada prasidejo "tai ko nesakei, saulute, mazute"
tokiu vat asilu galetu ir maziau buti.
per egza, sedom su regitros vyruku, vaziavom, pravaziavom ir viskas buvo ok

pati issilaikiau teises pries menesi

o del vairavimo Vilniuj, na vaziuoju leciau, stengiuosi kitus pastebet ir pati buti matoma. atrodo niekam netrukdau, o kam trukdau tegul aplenkia- cia jau ju problemos

del mokymosi nestumo metu, tai beda jei instruktorius lopas (koks pas mane buvo paskutinius pravaziavimus pries teisiu laikyma). as pradzioj nekreipiau demesio i jo sukaliojimus, nu bet kai mane pavadino vista del to, kad apvaziavau kita mokomaji, o nesivilkau ant 30 km/h, tai jau as jam pasakiau ka galvoju

tokiu vat asilu galetu ir maziau buti.
per egza, sedom su regitros vyruku, vaziavom, pravaziavom ir viskas buvo ok

Sveikutes
As vairavimo teises turiu jau 11m ,bet su pirma kai buvau nescia tai visai nevazinejau,vyras visur veziojo.
Dabar tai vairuoju ,bet tiesiog neturio ko pasiklausti iki kurios savaites vairavo.
Kol kas pilvukas netrukdo vairuoti.

As vairavimo teises turiu jau 11m ,bet su pirma kai buvau nescia tai visai nevazinejau,vyras visur veziojo.
Dabar tai vairuoju ,bet tiesiog neturio ko pasiklausti iki kurios savaites vairavo.
Kol kas pilvukas netrukdo vairuoti.

As vairuoju iki siol, nors gal jau nebelabai saugu. Bet manau daug geriau nei stumdytis sausakimsuose autikuose.

visą nėštumą tik su mašina visur važinėjau, neįsivaizduoju, kaip galima grūstis nėščiai autobuse ar mikriuke, ypač rytais kai visi važiuoja į darbą. prie gero greit priprantama, todėl ir sakau, kad neįsivaizduoju
. Aš ir į ligoninę pati nuvažiavau
, tik paskui vyras atvažiavo ir mašiną namo parvarė

Aš irgi kol kas vis dar vairuoju ir rošiuosi tai daryti iki galo
Neįsivaidzuoju savo gyvenimo be mašinos

as vairuoju iki dabar (37 av.) ir planuoju toliau vairuoti, tik jei gausiu masina ar tilpsiu tarp vairo ir sedynes. vyras savaja pastate i aikstele, o su maniske vazinejasi, sake pigesne. Tai dazniausiai mane nuveza ten kur man reikia. O savaitgaliais tenka dar pavairuoti.
Manau kol pilvukas netrukdo ir pati jauties gerai, gali vairuoti

QUOTE(Keiti @ 2005 09 19, 11:45)
Absoliučiai pritariu
Man vairavimas - tai malonumas ir patogumas
Todėl manau vairuosiu iki nešrumo pabaigos.

Na štai aš jau ir pagimdžiau

As tai jau tuoj gimdysiu, bet vistiek viaruoju
Iki puses nestumo, tai kursuodavau Klaipeda-Kaunas tiek darbo, tiek mokslo reikalais. O dabar tai reikia is Gargzdu i Klaipedoje esanti baseina vaziuoti, ti engi su mikriuku kokiu zasiniuku vairuotoju vaziuosi
Geriau pati sedziu, nes as pasitikiu tik savim
Net kai vyras vairuoja jauciuosi ne taip kazkaip ir nuolat aiskinu