man 13 sav. ir nuo vasario planuoju eiti teises laikyt. nezinau, gal rizikuoju, bet norisi nepriklausomybes daugiau - rodos, sedi uz vairo ir vaziuoji su leliuku kur nors
o dabar prasyk vyro malones. aisku, jis veza be problemu, bet kartais pagalvoji, kam trukdyt, tegu savo darbus daro...

Aš važinėjau iki 9 mėnesio, ir nieko blogo. tik jau paskuti mėnesi nusprendžiau pailsėt

Man beveik 7 mėn. ir vis dar vairuoju.
Tai kur kas geriau nei trintis trulike ar mikruškėj. Jei gerai jautiesi manau neturėtų būti kažkokių problemų
Na gal paskutines dienas geriau vyro paprašyt kad pavežiotų, kad netyčia nepradėtum gimdyt viena automobilije...

As irgi vis dar vairuojanti. Nors parduotuve uz 3-5min ejimo, as vistiek y mashinuka gruduosi. Na y tolimesnes keliones tai jau mano brangusis uz vairo sedi. Nors ilga kelione mashina jau pradeda varginti... Per kaleda vazhiavom pas manishkio mama tai tos 4.5val kelyje
Tik vienas patarimas. Nesvarbu uz vairo ar ne, bet gerai visada su savim tureti neshchiosios kortele. Mazha kas

Tik vienas patarimas. Nesvarbu uz vairo ar ne, bet gerai visada su savim tureti neshchiosios kortele. Mazha kas

Na tema skamba ar verta pradeti?
Pradeti gal ir neverta nesciai, nes visgi pradejus vairuoti ir itampa ir nervinimasis, o stai kai vairuoji keleta metu tai manau jei gerai jautiesi ir nera jokios kitos rizikos del nestumo tai kodel gi ne
. a
As dar vis vairuoju
Pradeti gal ir neverta nesciai, nes visgi pradejus vairuoti ir itampa ir nervinimasis, o stai kai vairuoji keleta metu tai manau jei gerai jautiesi ir nera jokios kitos rizikos del nestumo tai kodel gi ne

As dar vis vairuoju

Na suprantu jeigu blogai jautiesi, ar nestumas yra padidintos rizikos, tai ga lir negalima, bent jau as pati nevairuociau blogai jausdamasi. O dabar sau patenkinta vazineju
, daktare irgi nieko nera uzsiminusi apie tai

QUOTE(Ji @ 2005 12 23, 00:20)
O as irgi vairavau, ir net gimdyt pati nuvaziavau
, Net daktare juokesi, zinom, zinom tokias atvaziuoja, pagimdo ir isvaziuoja 

As vairavau tiek su pirmu nestumu nuo pradzios iki galo, tiek ir dabar su antru vairuoju. Su pirmu nestumu as irgi gimdyt pati nuvaziavau, ziuresim kaip bus su situo, vyras toli dirba, tai jeigu prasides diena, o ne nakti, tai vel pati vaziuosiu

Pastebėjau, kad mano reakcija suletėjo

QUOTE(RuBy^ @ 2006 01 08, 16:39)

Aš vairuoju ir vargo nematau
Tiesa sakant, už vairo man pati patogiausia vieta automobilyje
Nors už kitos mašinkos vairo jau nebesėdu
Nepatogu

Tiesa sakant, už vairo man pati patogiausia vieta automobilyje

Nors už kitos mašinkos vairo jau nebesėdu

gerai sakai daivaska gal ir neverta... kai užsirašiau į kursus neplanuojant leliuko, o paskui ir naujiena. po to pykinimai, kad paslika gulėdavau lovoje, o kai tarpais geriau pasijausdavau į kursus varinėjau. taip po truputį po truputį ir penktadienį išsilaikiau teises, bet antrą kartą to nekartočiau
. šeip vairuoti nebijau tik va egzaminams tai nuo mokyklos laikų man fobija
. tai galvojau po šito egzo gimdyt varysiu.

QUOTE(spurgele @ 2006 01 08, 23:22)
gerai sakai daivaska gal ir neverta... kai užsirašiau į kursus neplanuojant leliuko, o paskui ir naujiena. po to pykinimai, kad paslika gulėdavau lovoje, o kai tarpais geriau pasijausdavau į kursus varinėjau. taip po truputį po truputį ir penktadienį išsilaikiau teises, bet antrą kartą to nekartočiau
. šeip vairuoti nebijau tik va egzaminams tai nuo mokyklos laikų man fobija
. tai galvojau po šito egzo gimdyt varysiu.

Sveikinu islaikius