Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

man 13 sav. ir nuo vasario planuoju eiti teises laikyt. nezinau, gal rizikuoju, bet norisi nepriklausomybes daugiau - rodos, sedi uz vairo ir vaziuoji su leliuku kur nors 4u.gif o dabar prasyk vyro malones. aisku, jis veza be problemu, bet kartais pagalvoji, kam trukdyt, tegu savo darbus daro...
Atsakyti
4u.gif
Aš važinėjau iki 9 mėnesio, ir nieko blogo. tik jau paskuti mėnesi nusprendžiau pailsėt smile.gif o ir dabar su lelium važinėjam visur kur tik reik. thumbup.gif
Atsakyti
Man beveik 7 mėn. ir vis dar vairuoju. nestuke.gif Tai kur kas geriau nei trintis trulike ar mikruškėj. Jei gerai jautiesi manau neturėtų būti kažkokių problemų smile.gif Na gal paskutines dienas geriau vyro paprašyt kad pavežiotų, kad netyčia nepradėtum gimdyt viena automobilije...
Atsakyti
As irgi vis dar vairuojanti. Nors parduotuve uz 3-5min ejimo, as vistiek y mashinuka gruduosi. Na y tolimesnes keliones tai jau mano brangusis uz vairo sedi. Nors ilga kelione mashina jau pradeda varginti... Per kaleda vazhiavom pas manishkio mama tai tos 4.5val kelyje doh.gif
Tik vienas patarimas. Nesvarbu uz vairo ar ne, bet gerai visada su savim tureti neshchiosios kortele. Mazha kas ax.gif
Atsakyti
Na tema skamba ar verta pradeti?
Pradeti gal ir neverta nesciai, nes visgi pradejus vairuoti ir itampa ir nervinimasis, o stai kai vairuoji keleta metu tai manau jei gerai jautiesi ir nera jokios kitos rizikos del nestumo tai kodel gi ne mirksiukas.gif . a
As dar vis vairuoju tongue.gif
Atsakyti
Na suprantu jeigu blogai jautiesi, ar nestumas yra padidintos rizikos, tai ga lir negalima, bent jau as pati nevairuociau blogai jausdamasi. O dabar sau patenkinta vazineju biggrin.gif , daktare irgi nieko nera uzsiminusi apie tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2005 12 23, 00:20)
O as irgi vairavau, ir net gimdyt pati nuvaziavau thumbup.gif , Net daktare juokesi, zinom, zinom tokias atvaziuoja, pagimdo ir isvaziuoja bigsmile.gif

As vairavau tiek su pirmu nestumu nuo pradzios iki galo, tiek ir dabar su antru vairuoju. Su pirmu nestumu as irgi gimdyt pati nuvaziavau, ziuresim kaip bus su situo, vyras toli dirba, tai jeigu prasides diena, o ne nakti, tai vel pati vaziuosiu thumbup.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad mano reakcija suletėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2006 01 08, 16:39)
Pastebėjau, kad mano reakcija suletėjo  g.gif

drinks_cheers.gif mano irgi. Del to stengiuosi vairuoti leciau ir atsargiau smile.gif Bet siandien pastebejau dar viena nepatoguma:del mano didelio pilvo, man pasidare sunku atsisukti ir isvaziuoti atbulai - pilvas trukdo blink.gif lotuliukas.gif Kas bus toliau? g.gif
Atsakyti
Aš vairuoju ir vargo nematau thumbup.gif
Tiesa sakant, už vairo man pati patogiausia vieta automobilyje thumbup.gif thumbup.gif
Nors už kitos mašinkos vairo jau nebesėdu schmoll.gif Nepatogu ax.gif
Atsakyti
gerai sakai daivaska gal ir neverta... kai užsirašiau į kursus neplanuojant leliuko, o paskui ir naujiena. po to pykinimai, kad paslika gulėdavau lovoje, o kai tarpais geriau pasijausdavau į kursus varinėjau. taip po truputį po truputį ir penktadienį išsilaikiau teises, bet antrą kartą to nekartočiau schmoll.gif . šeip vairuoti nebijau tik va egzaminams tai nuo mokyklos laikų man fobija doh.gif . tai galvojau po šito egzo gimdyt varysiu.
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2006 01 08, 23:22)
gerai sakai daivaska gal ir neverta... kai užsirašiau į kursus neplanuojant leliuko, o paskui ir naujiena. po to pykinimai, kad paslika gulėdavau lovoje, o kai tarpais geriau pasijausdavau į kursus varinėjau. taip po truputį po truputį ir penktadienį išsilaikiau teises, bet antrą kartą to nekartočiau  schmoll.gif . šeip vairuoti nebijau tik va egzaminams tai nuo mokyklos laikų man fobija  doh.gif . tai galvojau po šito egzo gimdyt varysiu.

Sveikinu islaikius thumbup.gif o as pasiskaiciusi Jusu atsiliepimus ir pamasciusi, manau, greiciausiai teks atideti teises po leliuko gimimo. tu stresu ir dabar man uztenka, o su sausiu jie turetu baigtis, tai noreciau pradet ganyt akis i leliuku rubelius, lankyt paskaiteles, pan. pagaliau reikia gi normaliai sveikata pradet rupintis. zodziu, be rugsejo-spalio lankyt neiseis, manau.
Atsakyti