Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

vazinejau iki pat gimdymo ax.gif o kai virsyjau greiti policininkas paziurejas i pilva palinkejo gero kelio blush2.gif lotuliukas.gif nors virsijau daug doh.gif
Atsakyti
man jau irgi terminas, bet as vis dar vazineju... o ka daryt, kai MB be teisiu??? biggrin.gif Tenka paciai. ir tikrai geriau jauciuosi nei kad tektu vazinet visuomeniniu... apturejau tokia laime iki 7 menesiu - uzteko smile.gif
Gimdyt irgi turbut pati nuvairuosiu lotuliukas.gif na nebent labai jau stiprus saremiai bus arba veiksmas prasides diena smile.gif tokiu atveju nerizikuosiu. o jei nakti - GN uz 5-10 min kelio, o kol sulaukciau kad mane kazkas nuves...
Atsakyti
Vairavau iki paskutines dienos, o i ligonine jau nuveze biggrin.gif .
Atsakyti
lotuliukas.gif ir as vairavau iki paskutines dienos nestuke.gif , nes vaikscioti buvo sunku
Atsakyti
as issilaikiau teises pries dvi savaites, tuo metu buvo 32 sav. o jau pacia pirma diena atsiemus teises - traukem su vyru gastroliu, zinoma as uz vairo biggrin.gif
tik Regitroj egzaminatoriai labai jau snairai ziurejo i mane (pas mane laaabai didelis pilvas blush2.gif ), bet is antro karto islaikiau ir vazineju... tik atsisedu uz vairo ir mano lelius kartu su manim pedalus spaudo lotuliukas.gif
kad nescia ir uz vairo - cia nieko blogo, jei gerai jautiesi ir neesi isitempusi...
Papildyta:
maniskis irgi teisiu neturi, tai tikriausiai pati vaziuosiu gimdyti, ba gimdysiu 2-oj ligoninej, o iki jos 5 min. nuvaziuot ax.gif
Atsakyti
Aš bevairuodama nėščia su ketvirta dukryte, sugebėjau žioplai į kitą mašiną įvairuoti ax.gif.Iššoka vyras, iššoka ir žmonikė jo- pradeda rėkti abu. Na, ir aš šiaip ne taip išsiridenau- pamatęs pilvą vyrukas sutriko, o moteriškė kad pradėjo dar labiau staugti: "kelio per pilvą nematai (buvo paskutinės dienos)".Svarbiausia, kad nestipriai ten viskas buvo- tai vyrukas žmona putotis į mašiną pasodino, o mes susitarėme gražiuoju ir išsiskyrėme.

Toms kurios ruošiasi važiuoti pačios gimdyti- gal geriau taksi išsikvieskite, kad ir 5 min. kelio. Nieks nežino kaip per kokį sąrėmį pasijusite. Žinau, liūdna giminaitės atvejį, kai vairuodama gimdyti pati- padarė avariją ir kitus sužalojo, nors labai patyrusi vairuotoja buvo, o ir gimdymas nepirmas.Geriau nerizikuokite ax.gif
Atsakyti
Aš nėščia už vairo nesėdau. Man labai nepatogu buvo vairuoti. Visus atstumus įveikdavau pėsti. O gimdyti nuvažiavau su troleibusu biggrin.gif
Atsakyti
O man be proto sunku vaikscioti. doh.gif Mano masinike taisyt buvo paeme, o turejau mieste reikalu. Tai kol nusigaunu iki kur reikia, pavaikscioju, paskui skambinu vyrui kad mane namo parveztu nes jegu jau neturiu. blush2.gif O vairuoti man nera jokio nepatogumo, niekas nepasikeite. Labai patogu, viska ka reikia pasiekiu, pasidarau, nepavargstu, nereikia sunkiai ir daug nesioti tik iki masinos, o is masinos i namus dalimis susinesu arba palaukiu vakaro vyras grysta ir sunesa. ax.gif
Kai pasidare sunku vaikscioti vyras nusipirko sau masina, senaja man kapitaliai sutvarke kad patogu ir saugu mums abiem butu 4u.gif Neisivaizduoju ka be masinos daryciau schmoll.gif
Atsakyti
as irgi vairuoju pati viena... tik kai ilgesnis atstumas,tai nugara pradeda skaudeti verysad.gif
Atsakyti
vairuoju ir vargo nematau, tik tikiuos, kad tilpsiu prie vairo kai busiu 9 men lotuliukas.gif
Atsakyti
O as zinokit teises issilaikiau 8menesi ir nieko. I GN ketinau pati vaziuoti ax.gif bet niekas neleido. Nieko blogo nematau vairavimas ir nestumas. Jei gerai jautiesi tai tik valio.
Atsakyti
As taip pat nezadu atsisakyti vairavimo malonumo, nezinau ka be masinos daryciau. Patys gyvenam Kacergineje, mano tevai gyvena Kaune. Nuo tasko A iki tasko B mazdaug 25 km kelio. Kadangi esu vietoje nenusedinti persona ir manie man liudna, beveik kasdien lekiu i Kauna, nes butinai su mama turiu aplankyti bent pora parduotuviu, o neuzeiti i Maxima nuodeme doh.gif Vairuoti man patinka, uz vairo jauciuosi gerai ir as ir maziukas, paklausom muzikeles, kartais koki bloga vairuotoja oziu isvadinam ( aisku dazniausiai tyliai mintyse ) ir viskas thumbup.gif Mama juokauja kad gimdyti turbut irgi pati vaziuosiu ax.gif bet jauciu kad tada man ne tas rupes ir i ligonine gal jau vyras nuves g.gif 4u.gif sekmes visoms niestukems ir nevirsykit greicio, nesinaudokit savo padetim pries dedes policininkus lotuliukas.gif

P.S. pamirsau parasyt, man 28 savaites nestuke.gif. Pilvukas nemazas, bet vairuoti netrugdo tongue.gif Tik is masinos sunkiau issikrapstyti, pirmas pilvukas issiridena po to as pasirodau blink.gif ( cia mano tetis taip juokauja ) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyttee: 02 birželio 2007 - 00:54