vazinejau iki pat gimdymo
o kai virsyjau greiti policininkas paziurejas i pilva palinkejo gero kelio
nors virsijau daug
man jau irgi terminas, bet as vis dar vazineju... o ka daryt, kai MB be teisiu???
Tenka paciai. ir tikrai geriau jauciuosi nei kad tektu vazinet visuomeniniu... apturejau tokia laime iki 7 menesiu - uzteko 
Gimdyt irgi turbut pati nuvairuosiu
na nebent labai jau stiprus saremiai bus arba veiksmas prasides diena
tokiu atveju nerizikuosiu. o jei nakti - GN uz 5-10 min kelio, o kol sulaukciau kad mane kazkas nuves...
Gimdyt irgi turbut pati nuvairuosiu
Vairavau iki paskutines dienos, o i ligonine jau nuveze
.
as issilaikiau teises pries dvi savaites, tuo metu buvo 32 sav. o jau pacia pirma diena atsiemus teises - traukem su vyru gastroliu, zinoma as uz vairo
tik Regitroj egzaminatoriai labai jau snairai ziurejo i mane (pas mane laaabai didelis pilvas
), bet is antro karto islaikiau ir vazineju... tik atsisedu uz vairo ir mano lelius kartu su manim pedalus spaudo
kad nescia ir uz vairo - cia nieko blogo, jei gerai jautiesi ir neesi isitempusi...
Papildyta:
maniskis irgi teisiu neturi, tai tikriausiai pati vaziuosiu gimdyti, ba gimdysiu 2-oj ligoninej, o iki jos 5 min. nuvaziuot
tik Regitroj egzaminatoriai labai jau snairai ziurejo i mane (pas mane laaabai didelis pilvas
kad nescia ir uz vairo - cia nieko blogo, jei gerai jautiesi ir neesi isitempusi...
Papildyta:
maniskis irgi teisiu neturi, tai tikriausiai pati vaziuosiu gimdyti, ba gimdysiu 2-oj ligoninej, o iki jos 5 min. nuvaziuot
Aš bevairuodama nėščia su ketvirta dukryte, sugebėjau žioplai į kitą mašiną įvairuoti
.Iššoka vyras, iššoka ir žmonikė jo- pradeda rėkti abu. Na, ir aš šiaip ne taip išsiridenau- pamatęs pilvą vyrukas sutriko, o moteriškė kad pradėjo dar labiau staugti: "kelio per pilvą nematai (buvo paskutinės dienos)".Svarbiausia, kad nestipriai ten viskas buvo- tai vyrukas žmona putotis į mašiną pasodino, o mes susitarėme gražiuoju ir išsiskyrėme.
Toms kurios ruošiasi važiuoti pačios gimdyti- gal geriau taksi išsikvieskite, kad ir 5 min. kelio. Nieks nežino kaip per kokį sąrėmį pasijusite. Žinau, liūdna giminaitės atvejį, kai vairuodama gimdyti pati- padarė avariją ir kitus sužalojo, nors labai patyrusi vairuotoja buvo, o ir gimdymas nepirmas.Geriau nerizikuokite
Toms kurios ruošiasi važiuoti pačios gimdyti- gal geriau taksi išsikvieskite, kad ir 5 min. kelio. Nieks nežino kaip per kokį sąrėmį pasijusite. Žinau, liūdna giminaitės atvejį, kai vairuodama gimdyti pati- padarė avariją ir kitus sužalojo, nors labai patyrusi vairuotoja buvo, o ir gimdymas nepirmas.Geriau nerizikuokite
Aš nėščia už vairo nesėdau. Man labai nepatogu buvo vairuoti. Visus atstumus įveikdavau pėsti. O gimdyti nuvažiavau su troleibusu
O man be proto sunku vaikscioti.
Mano masinike taisyt buvo paeme, o turejau mieste reikalu. Tai kol nusigaunu iki kur reikia, pavaikscioju, paskui skambinu vyrui kad mane namo parveztu nes jegu jau neturiu.
O vairuoti man nera jokio nepatogumo, niekas nepasikeite. Labai patogu, viska ka reikia pasiekiu, pasidarau, nepavargstu, nereikia sunkiai ir daug nesioti tik iki masinos, o is masinos i namus dalimis susinesu arba palaukiu vakaro vyras grysta ir sunesa.
Kai pasidare sunku vaikscioti vyras nusipirko sau masina, senaja man kapitaliai sutvarke kad patogu ir saugu mums abiem butu
Neisivaizduoju ka be masinos daryciau
Kai pasidare sunku vaikscioti vyras nusipirko sau masina, senaja man kapitaliai sutvarke kad patogu ir saugu mums abiem butu
as irgi vairuoju pati viena... tik kai ilgesnis atstumas,tai nugara pradeda skaudeti
vairuoju ir vargo nematau, tik tikiuos, kad tilpsiu prie vairo kai busiu 9 men
O as zinokit teises issilaikiau 8menesi ir nieko. I GN ketinau pati vaziuoti
bet niekas neleido. Nieko blogo nematau vairavimas ir nestumas. Jei gerai jautiesi tai tik valio.
As taip pat nezadu atsisakyti vairavimo malonumo, nezinau ka be masinos daryciau. Patys gyvenam Kacergineje, mano tevai gyvena Kaune. Nuo tasko A iki tasko B mazdaug 25 km kelio. Kadangi esu vietoje nenusedinti persona ir manie man liudna, beveik kasdien lekiu i Kauna, nes butinai su mama turiu aplankyti bent pora parduotuviu, o neuzeiti i Maxima nuodeme
Vairuoti man patinka, uz vairo jauciuosi gerai ir as ir maziukas, paklausom muzikeles, kartais koki bloga vairuotoja oziu isvadinam ( aisku dazniausiai tyliai mintyse ) ir viskas
Mama juokauja kad gimdyti turbut irgi pati vaziuosiu
bet jauciu kad tada man ne tas rupes ir i ligonine gal jau vyras nuves
sekmes visoms niestukems ir nevirsykit greicio, nesinaudokit savo padetim pries dedes policininkus 
P.S. pamirsau parasyt, man 28 savaites
. Pilvukas nemazas, bet vairuoti netrugdo
Tik is masinos sunkiau issikrapstyti, pirmas pilvukas issiridena po to as pasirodau
( cia mano tetis taip juokauja )
P.S. pamirsau parasyt, man 28 savaites