Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

as tai su malonumu vairuociau, bet man vyras nebeleidzia verysad.gif net viena vaiksciot negaliu, visur ir jis kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
as nemoku vairuoti, man tai baisu, kai vyras bande mokinti mane, ismokau truputi, bet teisiu nelaikiau. musu masina be to senas golfas tai dar bijau kad nesluztu kur, nes kartais buna taip... doh.gif vyras tada islipa ir patvarko, o ka as - as nemokeciau, ir ka daryciau tada??? tai manau kad nesciai juolab pavojingiau vairuoti, tai geriau jau tegul mane vezioja, net jei tureciau teises nevairuociau smile.gif
Atsakyti
As nuo rytojaus einu uzsirasyti i vairavimo kursus,tik ,kad anksciau buvo ziaurus noras ismokti vairuoti,tai dabar schmoll.gif labai baisu,nzn,ar man pavyks,gal kuriai taip yra buve g.gif ?Gal del to ,kad nestuke.gif g.gif
Atsakyti
Aš vairuoju, ir kol kas jokių rūpesčių nekyla, na tik kartais jau būna sunkiau atbulom mašiną kai varyt reikia ax.gif O šiaip tai žadu vairuoti tol, kol pati jausiu, kad dar galiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2007 06 17, 11:09)
As nuo rytojaus einu uzsirasyti i vairavimo kursus,tik ,kad anksciau buvo ziaurus noras ismokti vairuoti,tai dabar  schmoll.gif labai baisu,nzn,ar man pavyks,gal kuriai taip yra buve g.gif ?Gal del to ,kad nestuke.gif  g.gif

Manau truputi palauk, nes jeigu visalaik stresuosi- tai persiduos kudikėliui. Išmokti vairuoti niekada nebus vėlu.
Atsakyti
O ką daryt, jei be automobilio į miestą negali nuvykti g.gif Vairuoju nestuke.gif budama ir nesuku sau galvos. Aplamai vairavimas fainas dalykas biggrin.gif
Dažnai viršiju leistiną greiti. Kai vyras vairuoja, mane nervina, mato ženklą 50ir važiuoja tokiu greičiu, o pro šalį tik mašinos pralekia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2007 06 17, 10:09)
As nuo rytojaus einu uzsirasyti i vairavimo kursus,tik ,kad anksciau buvo ziaurus noras ismokti vairuoti,tai dabar  schmoll.gif labai baisu,nzn,ar man pavyks,gal kuriai taip yra buve g.gif ?Gal del to ,kad nestuke.gif  g.gif

Pabandyk karteli, gal baime praeis ir kaip tik- visai maloniu pojuciu bus. Man, kai laikiausi teises( o tai buvo vos pries metus), kursai daug dziaugsmo suteikdavo smile.gif . o jei ne- mesi viska ir zinosi, kad bent pabandei... tik kad egzamina laikant su nestuke.gif sekme garantuota tai faktas biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes
ir as vairavau kol dirbau ir dabar kai reik is vyro paimu masina, tai yra geras daiktas ta masina nes su maniske jei kur reik nueit tai tik su masina nes nelabai nori pati vaiksciot o ja nesiot jau kaip ir per sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2007 06 17, 12:09)

Svarbu nestresuoti. Jei jausi, kad per daug ispudziu, geriau palaukti.
O as pati ir gimdyt vaziavau doh.gif Ir nieko tongue.gif
Atsakyti
Jeigu pačiai nėščiajai patogu, kodėl gi ne? Bet kuriuo atveju, nėščia už vairo kur kas saugiau nei nėščia sausakimšame troleibuse.
Atsakyti
Sveikutes,
mums jau 18 savaiciu nestuke.gif ir as gyvenimo be masinos neisivaizduoju... juolab kai i mokslus reikia i kita miesta vaziuoti, tai ir lakstau patrakusi, tarp darbo ir studiju... Manau tai ne i sveikata vaikeliui... sako, kad nuo ilgo vazinejimo nestumo netu, vaikuciai gali sirdies yda buti... Juk visdelto nuolat patiriama ytampa, stresas... Siaip planuoju, uzbaigti sesija ir padeti masina.... Pastebejau, kad reakcija sulietejo, tapau ne tokia atidi... O iki darbo galiu ir pestute nueiti. Paciai bus tik sveikiau...
Atsakyti
QUOTE(kerera @ 2007 06 18, 20:09)
mums jau 18 savaiciu  nestuke.gif  ir as gyvenimo be masinos neisivaizduoju...

drinks_cheers.gif
gimdyt vaziavau pati.. pries tai issiprasiau kad paleistu vyro is darbo paimt , blink.gif su saremiais , bet maziukas atejo tada kada mama jau buvo visiskai tam pasiruosus.. wub.gif
o del uzimtumo, darbu itt.. gal ir tiesa.. ji dabar negaliu sustabdyt, kad juda, lekia, skuba..kur idomu ..dar 4 men neturintis.. lotuliukas.gif

manau nieko blogo vairuoti nesciai , jei viskas gerai nestuke.gif
Atsakyti